Pages:
Author

Topic: Yatırım tavsiyeleri - page 2. (Read 645 times)

member
Activity: 252
Merit: 11
October 01, 2018, 04:10:39 PM
Hocam fikirlerinize çok katılıyorum. Bu hold çığırtkanlarının diğer bir ortak yanı ise şu zamanda şu kadar olacak bu zamanda bu kadar olacak gibi cümlelerle ahkam kesmek. Bu cümleler, insanları tavsiye edilen coine karşı duygusal yaklaşmasını sağlamaktan başka işe yaramıyor. Ve şunu da çok iyi bilmemiz lazım, bu piyasada aç gözlü hareket edenlerin çok çok çok düşük bir kısmı başarı sağlayabilmiştir. En azından zarar etmekten çekiniyorsak kesinlikle garantici hareketlerde bulunup gelirimizi alarak çıkmasını bilmeliyiz.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
October 01, 2018, 02:04:41 PM
Gerçekten çok kritik bir sürece girdik.Trade ederken elde patlayabilir öyle bakakalırsınız.Altlar tarihi dip seviyelerde.Günlük bazı coinler çıkıyor her gün azar azar.Ne zaman piyasa açılır bilinmez gibi ama az kaldı gözüken o.Bİr senedir yaşanan kriz eninde sonunda bitecektir.Trade yaparken dikkatli yapmanız gerekir.
jr. member
Activity: 168
Merit: 1
October 01, 2018, 01:01:52 PM
Bu piyasada bir kripto parayı mümkün olduğu kadar en dipte almaya çalışın. Daha sonrada sürekli trade etmeye çalışın. Alıp beklerseniz açık konuşayım hiç bir halt olmaz.Bu piyasanın altın kuralı bu bence.
sr. member
Activity: 462
Merit: 250
CAT.EX Exchange
September 29, 2018, 10:59:43 AM
Genellikle her kişinin zaman imkanı enerjisi piyasaya bakış açısı farklı olduğu için her insan kendi çalışma sistemini kendisi oluşturmalı derim. Birinin başarılı olduğu sistem diğerinde işe yaramayabilir.
jr. member
Activity: 182
September 28, 2018, 06:46:08 AM
Tavsiyeleriniz çok mantıklı ama coğu zaman uygulamada pek mümükün değil. Bazen Bakıyorsun düşüyor Nezaman yükseleceğini kestiremiyorsun. İlla biraz beklemek lazım 
member
Activity: 392
September 27, 2018, 06:06:08 PM
Açık fikirli olmak çok önem arz ediyor bu piyasada. Hedefe tam gaz ulaşmak yerine en güvenli şekilde ulaşmaya çalışmak gerekiyor. Tabi ki ne kadar risk o kadar para ama anaparayı çıktıktan sonra risk almak çok daha iyi olmaz mı?
full member
Activity: 518
Merit: 102
simply getting the job done
September 27, 2018, 12:59:48 PM
güzel söylemişsin ki daha önceden yapıp bu şekilde güzel para kazandım, ama gün geldi komple sıfırı da gördüm, risk hocam risk, alırsan çıkarsın da batarsın da. ama bende o riski alabilecek göz kalmadı.
member
Activity: 378
September 27, 2018, 12:53:14 PM
Holderlar 2017 senesınde kazandı ve akıllı olanları piyasadan çekıldı 20k dolar sevıyelerınde balonun patlayacağını anlayanlar çıktı ama o sevıyelerden çıkmayan benim gibiler holder saçmalıgına takılarak bütün karı kaybedip zarara geçtiler. Gunluk trade en mantıklısı bencede
full member
Activity: 602
Merit: 100
September 27, 2018, 05:36:24 AM
Kardeşim bu bir yolculuk hangi vasıta seni hedefine daha hızlı ulaştıracaksa ona binersin; bazen otobüs, bazen tren bazen de uçak... ama koşullar ve şartlar değişir daha güvenli gördüğün için trene binip zamandan taviz verebilirsin aynı durum kripto paralar için de geçerli. Kesinlikle duygusal bağ kurmamak gerekiyor.
jr. member
Activity: 322
Merit: 2
September 26, 2018, 06:40:42 PM
Önemli olan tek bir plana bağlanmamak a b c d e planlarınızın olması. Hepinize soruyorum bu piyasada geçirdiğiniz zamanda okuyup araştırıp stratejiler geliştirmeye çalışsaydınız piyasa hakimiyetiniz 2-3 kat daha fazla artmaz mıyıdı?
full member
Activity: 672
Merit: 100
September 26, 2018, 09:49:15 AM
Ben genelde arbitaj kovalarım özellikle pump yemiş coinler birden fazla borsadaysa .Birinin üyeleri büyük ihtimal pumpa yetişememiştir. Bu yüzden orada düşüktür. Oradan alıp yüksek olanda hızlı bir şekilde satarım. Günde 1k kazansak yeter
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
September 26, 2018, 09:40:07 AM
CMC üzerinden karşılaştırmalı grafikleri incelediğimizde, önceki yıllarla benzerlikler görülüyordu. 2013 yılında itibaren belli aylarda inişler ve çıkışlar vardı. Bu grafikler 2017 yılına kadar tutarlı gidiyordu fakat 2018 yılı için farklılıklar ortaya çıktı. Yıl sonunda BTC ve beraberinde tüm altlarda bir boğa dönemi yaşanacak mı bekleyip görücez. Eğer yaşanırsa, kısmen de olsa yine bir tutarlılık var diyebiliriz.
jr. member
Activity: 316
September 26, 2018, 03:57:07 AM
Bu zaman da yatırım için tavsiye verilecek bi düzen yok malesef neye yatırım yapsan elindeki heran %30 değer kaybedebilecek pozisyonda, benim tavsiyem kendinize 3 adet coin seçip bunların haberlerini ve yatırımlarını takip etmeniz en azından çok fazla zarara uğratmadan memnun edebilir.
full member
Activity: 490
Merit: 105
September 25, 2018, 07:09:42 PM
arkadaşalar ben şu mantıkla gidiyorum 1 btc varsa elinizde ben herzaman yarım btc bırakıyorum ve diğer yarısıda btc nin ani düşüşlerine göre alt coinlere alış emrini veriyorum aşağıdan zaten belli bir süre sonra piyasa kendine geldiğinde belli bir kazançla çıkıyorsunuz
sr. member
Activity: 392
Merit: 250
September 25, 2018, 06:13:37 PM
Öylece beklemekle para kazanmak mümkün değil bu çok doğru. Asgari seviyede dahi olsa piyasanın kritik anlarında al sat yapmak gerekiyor, koininiz çok büyük bir düşüş belirtisi gösteriyorsa sadece beklemek ne işe yarar.
member
Activity: 252
September 25, 2018, 05:49:23 PM
Bu piyasada heyecanlı ve sabırsız olmamak çok önemli. Bunun yanında sizi üzmeyecek miktarlar ile işlem yapmak. Herkes kripto para piyasasına ilk adım attığında kısa vadede emek vermeden çok ciddi gelirler elde edeceği hayalleri kuruyor. Ne yazık ki öyle bir durum binde birden bile çok düşük olabilir. Sürekli doğru ve akılcı hamleler yapıp kazanç arttırmak ta pek mümkün değil. Mesele yapılan işlemlerin total inde kar yapmak veya zarar etmemek.
member
Activity: 476
Merit: 12
September 25, 2018, 04:50:21 PM
bu piyasada para kazanmanın en sağlam yolu holddur. fakat hold ettiğiniz token yada coinden çıkacağınız zamanı da iyi belirlemelisiniz. bunu da tutturabilirseniz sırtınız yere gelmez
jr. member
Activity: 248
September 25, 2018, 04:23:28 PM
Yatırım tavsiye etmek suç diye biliyorum ondan başlıkları ve yazıları ona göre yazalım sonun ytd yazsakda olur. Dediklerine katılıyorum bende biz elimizdekiler kilitli kalıp duruyoruz mesela bu piyasa yükselişi kaçıncı kere oldu yine düşürdüler bakın elimizdeki coinleri arttırabilirdik hep belliydi yükseltip düşürüyor adamlar biz her defasında bu sefer geldi bu sefer geldi diye diye hiç bir şey yapamıyoruz
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
September 25, 2018, 01:28:11 PM
Nerede ne zaman ne olacağı bilinmez.O yüzden şuradan sat buradan al demek için zor bir dönemdeyiz.Belli başlı altcoinler dışında pek hareket edende yok hepi komada gibi şu anda.Pİyasanın tadı yok gerçekten.Bu süreçte nasıl ayakta kalınır ona bakmak lazım.
member
Activity: 462
Merit: 42
September 25, 2018, 01:18:52 PM
yatırım tavsiyelerini dikkate almakta fayda var bende bu konularla ilgili yatırım tavsiyelerinde bulunmuştum, bunların başında en çok ihtiyacınla yatrrım yapmayın tavsiyem var.
Pages:
Jump to: