Pages:
Author

Topic: Yatırım yaptığım coinlerden biraz daha alım yapsam mı sizce? - page 2. (Read 1452 times)

full member
Activity: 630
Merit: 102
Bekleme konusunda sıkıntım yok diyorsan kesin al bak dua edersin, şu an fiyat 23-24 yaz bir kenara 6 ay içinde 2-3 katı olur en az, belki de bu ay içinde bilemem...

Aklımda bulunduracağım ama yine de güzel bir yatırım gibi gelmiyor
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
Bekleme konusunda sıkıntım yok diyorsan kesin al bak dua edersin, şu an fiyat 23-24 yaz bir kenara 6 ay içinde 2-3 katı olur en az, belki de bu ay içinde bilemem...
full member
hocam doge al bence varı yoğu sat doge al, artacak kesin bilgi, belki az biraz bekletir ve ya biraz daha düşebilir ama onun dışında artış kesin gibi

Hocam hiç araştırmadığım ve güven vermeyen bir coin gibi gözüküyor uzaktan. Neye göre artacak diyorsunuz?
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
hocam doge al bence varı yoğu sat doge al, artacak kesin bilgi, belki az biraz bekletir ve ya biraz daha düşebilir ama onun dışında artış kesin gibi. insanlar ucuz malı sever, talep olur malın fiyatı artar
full member
Ayın başında aldığım coinler;
Civic
Oax
Hshare  (Keşke 21 doları görünce satsaydım Cool )
AdEx

Bunlardan birini seçip biraz daha alım yapmayo düşünüyorum. Aklımda Cvc veya AdEx var.

Siz olsanız hangisini seçerdiniz?
Not = Hepsini kaybetsem de üzülmeyeceğim miktarlar seçtim. Bekleme konusunda bir sıkıntım yok. %100 kar oranını gördüm mü satacağım fazlasında gözüm yok.

Güncelleme = 5060'Dan BAT'a girdim
Pages:
Jump to: