Pages:
Author

Topic: Yatırımcılar: Bitcoin fiyatı 2030 yılına kadar 50 bin doları geçemez - page 2. (Read 203 times)

sr. member
Activity: 1666
Merit: 304
kycfree
Bitcoin için ben yatırımcılarının fikri daha farklı diye düşünüyordum.Genellikle benim de dahil olduğum grup bitcoinin 10 yıl içinde rahatlıkla 100 bin doların üstüne çıkacağını düşünüyor 2021 de bile olabillir bu olay.
sr. member
Activity: 1358
Merit: 374
Yatırımcıların düşüncesini yansıtıyor gerçekten, bende önümüzdeki 10 yılda 50 bin doları geçme ihtimalini düşük görüyorum Smiley
legendary
Activity: 1512
Merit: 1341
Catalog Websites
Kesin olmaz 2030a kadar onlar öyle dediyse.
Her ağzı olan konuşuyora döndü olay. Usta sen yatırımını yap yapıyosan gerisini bekle daha ne?
2030a kadar 50bin olmayacaksa ona göre yatırımını yaparsın olur biter.
jr. member
Activity: 178
Merit: 3
Genesis Mining isimli madencilik şirketi bir araştırma gerçekleştirdi. Bu araştırmayı Bitcoin yatırımcılarıyla gerçekleştiren şirket, yatırımcıların Bitcoin'den beklentisini ortaya çıkardı. Bu beklenti kısa vadede pek olumlu görünmüyor.

Ünlü madencilik şirketi Genesis Mining yaptığı araştırmada yatırımcıların Bitcoin fiyatından beklentisini ortaya koydu. Bu araştırmaya göre Bitcoin yatırımcıların büyük çoğunluğu 2030 yılının sonuna kadar 50 bin dolar fiyatının görülmeyeceğini düşünüyor. Araştırma 1.000 kişilik bir ekip ile anket şeklinde gerçekleştirildi. Bu ankete katılan yatırımcıların önümüzdeki 10 yıllık süreçte Bitcoin'in fiyatına dair düşüncelerinin yüzdelik oranları ise şöyle:

Katılımcıların yüzde 17'si: Bitcoin 2030 yılına kadar 50 bin dolara yükselir
Katılımcıların yüzde 17'si: Bitcoin düşüş yaşar
Katılımcıların yüzde 50'si: Bitcoin 20 bin dolar veya daha düşük bir fiyat seviyelerinde kalır
Katılımcıların yüzde 33'ü: Bitcoin 10 bin dolar olur
Katılımcıların yüzde 11'i: 1.000 doların aşağısında olur
Katılımcıların yüzde 10'u: Bitcoin 500 bin doları aşar

NOT: Araştırmada aynı kişilerin birden fazla fikir belirtmesi yüzdelik dilim hesaplar kafa karışıklığı olmasına sebep olabilir.

Yatırımcılar kötü performans gerçekleştirmesi halinde bunların sebebinin düzenlemeler olacağını düşünüyor. Araştırmacıların yine yüzde 20'si devletlerin kripto paraları yasaklayacağını düşünüyor.

https://teknokupur.net/bitcoin-fiyati-50-bin-dolari-gecemez/
Pages:
Jump to: