Pages:
Author

Topic: Yatırımım %50 eridi ! - page 4. (Read 637 times)

jr. member
Activity: 91
Merit: 1
February 05, 2018, 04:43:46 PM
sistemin geleceğine inanıyorsanız zaten satmazsınız. Ben sisteme inandığım için uzun vadeli aldım attım kenara benimde belki %65 zararım var fakat uzun vadeci olduğumdan bekliyorum. ha üzülmüyor muyum üzülüyorum resmen psikolojimi yönetmeye çalışıyorum fakat haberleri okumaktan başka şimdilik başka bir şey yapmıyorum.
newbie
Activity: 11
Merit: 0
February 05, 2018, 02:21:39 PM
İşte burada sürekli heryerde karşımıza çıkan ( Aman ha , ne olursa olsun sizi üzmeyecek bir para ile girin - Size kısa vadede lazım olmayacak bir para ile girin vb ) söylemler devreye giriyor.
Normal şartlarda tüm yatırımımızın bile (usd-euro-TL-Hisse senedi - altın vb) tek bir enstrümana bağlanması risk içeriyorken ve sepet yapmak çok daha iyi iken , bir kişi varsayalım ki kenarda köşesinde dişinden tırnağından arttırdığı 15 K TL ile bu işe girerse tabiki panik satış ve ciddi zarar satışı kaçınılmaz olur.
Ancak aynı kişi şayet coine parasının max.%10'u ile girseydi şuanda psikolojik açıdan ve maddi açıdan daha az zarar görecekti.

Sizi anlıyorum.Umarım en kısa sürede zararınızı çıkarır keyifle devam edebilirsiniz.
Bu arada aynı gemideyiz..
Benimde şuanda mevcut coin yatırımım %47 erimiş durumda.
Ancak mevcut varlığımın %7'sini geçmeyecek şekilde girmiştim.
O yüzden para tamamen sıfırlanıp bu işler yeryüzünden silinmeden de satmam isterse 10 sene sürsün.
Aksine bugün ciddi bir destek alımı yaptım maliyetlerimi epey bir aşağıya çekti..

Herkese başarılar , sabırlar..
sr. member
Activity: 602
Merit: 256
February 05, 2018, 01:48:12 PM
Sanırım herkes aynı durumda. 42 binde sabır dedim 35 de sabır dedim bugün 27 bin civarında. Zararına bağlı bir durum bu. Sanırım bir çoğumuz senin gibi aynı durumdayız. Sınırdayız ve kafamız karışık.

Kimse şu an tavsiye verecek durumda değil gibi. Bu fiyatlar 1 ay devam ederse rig satışları patlar... Sad(((
newbie
Activity: 47
Merit: 0
February 05, 2018, 01:41:59 PM
Arkadaşlar  Yatırımım %50 zararda şuan  ve btc hala düşüyor ?

sizce kalan btc yi satmalımıyım yoksa hodl mı ? 

Panikledim , Karasız kaldım     Desteğinizi Rica ediyorum
Pages:
Jump to: