Pages:
Author

Topic: Yazıklar Olsun Tüm Kripto para Kurucularına,Destekçilerine ve Zenginlerine - page 2. (Read 439 times)

member
Activity: 168
Merit: 10
Oratada bu kadar çok panikleyip,başı kesik tavuk gibi kaçışan bir kitle olduğu sürece düşüş devam edecek.dibini sıyırana kadar,direncinizi kırıp elinizdeki son bitcoinide alana kadar bekleyecekler.o saydığın kişiler kripto paralarının değerinden çok ellerindeki btc miktarına odaklandıklarından hepsi için hava hoş.
sr. member
Activity: 756
Merit: 290
dediğin gibi üreticinin fiyatı belirlediği bir piyasa olsaydı yıllardan beri bizim çiftçimiz gerek süt gerek buğday yani ürettiği tüm ürünlerde kendi malıyla rezil olmazdı Smiley
inişler çıkışlar zaten olağan şeyler fakat sert hareketler malesef hiçbir altcoine yaramıyor. btc yataya girene kadar malesef ya sabır çekcez ya da fiat a geçip ortalığın sakinleşmesini bekleyecez.
full member
Activity: 616
Merit: 118
Çıkarken iyiydi. o dediğin coinler bir proje ne yapsınlar btc yi

adam kendi çapında borsalarda kendi üzerlerinden alım satım yapıyorlar neden sahip çıksınlar ki

ethereumun neden btc ye ihtiyacı olsun bunu sor kendine asıl...
member
Activity: 406
Merit: 14
Hocam sen neden böyle panik havası yaratıyorsun anlamadım. Seni sakin olmaya davet ediyorum. Nereye baksam bittik, mahvolduk BTC 0 olacak diyorsun.  Sen hiç sürekli kazandıran bir yatırım aracı gördün mü ? Birileri zarar etmezse kim kar edecek ? Bu piyasanın oluru bu volatilite fazladır. Sen beğenmiyorsan git paranı faize koy yıl sonu kazancın bellidir. O da açıklanan enflasyon oranı kadar olursa dua et. Açıklanan diyorum çünkü biliyorsundur bazı kalemlerle oynama yaparak biri beş beşi bir gösterebilirler. Neyse sana tavsiyem bir ekonomi kitabı alıp okuman yoksa bu işlerde çok zarar edersin.
sr. member
Activity: 686
Merit: 257
Sitem ettiğin herkesin keyfi rahatı yerinde ve çoğunun amacı kripto paraların fiyatının artması değil, blokzincir teknolojisini dünyada kullandırmak. Kripto paraların yatırım aracı değil, satın alma aracı olmasını istiyorlar. Bitcoin madencilerine sitem edebilirsin belki, çünkü isteseler bir yıldır burada herkesin şikayet ettiği hız ve fee ücretlerine çözüm üretebilirlerdi. Şimdi LN ile bu sorunları çözmeye çalışıyorlar
sr. member
Activity: 812
Merit: 262
ahaha vitalik kendisi ethereum bu fiyatlara çıkmaması lazım herkes bana fiyat sorup duruyor benim kriptoparadan beklentim borsa malzemesi olması değil insanlığa yön vermesiydi diyor sen çıkıp vitalik niye ses etmiyor diyorsun.
ses vererek müdaha etmek isteseydi birazda düşürürdü emin ol
balinaları soruyorsan onlar balinalık yapıyor yine gelecekler ama onların amacı senin para kazanman değil zaten.
legendary
Activity: 1877
Merit: 1396
The Last Cryptocoin Burner
Her koin fiyatları düştüğünde ağlayacaksan işin iş  Cheesy
Developerlar proje geliştirmekle yükümlü fiyat belirlemekle değil , büyük ihtimal fiyatı da bir nebze kontrol ediyorlardır ama etmeleri lazım demek mantıklı değil , serbest piyasa dediğin böyle birşey piyasa kendi fiyatını buluyor.
Hadi altcoinlerin sahibi belli adamlara laf ettin bitcoine niye laf ediyorsun ki kurucusu btc lerini bile oynatmıyor, yapıp gitti. "Lanet olsası Satoshi Nakamoto" triplerin in hiç bir anlamı yok  Kiss
 Ayrıca koin geliştirip elinde ciddi miktarda kendi koinini bulunduran tiplerin piyasayı bilerek düşürmediğini nerden biliyorsun belki adamlar düşsünde alttan toplayalım diye kasıyorlardır Smiley
 Belki farkedemedin ama düşüşe panik yapan yeni yetmeler sebep oluyor. Developerlar güçlü olsa bile Cahilce panikleyen bir kitleyi durdurabilecek güç henüz keşfedilmedi.
member
Activity: 336
Merit: 13
litecoin sahibi tum koinlerini satti. dusun yani.
sr. member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
Vay be market cap eridi gitti gözlerimizin önünde.Ama bu piyasadaki herkes çok nankör ben onu öğrendim.Yav arkadaş eth'nin sahibi vitalik veya ripplenin sahibi veya diğer kriptoların sahipleri veya bu yolla milyar dolar kazanmış insanlar sözüm onlara ; birlik beraberlik olsa ve bu kadar nankör olmasalar bitcoine destek çıkarlar hiç olmasa derlerki 7500-8000 $ destek yapıyoruz aşağı düşmesine izin vermeyeceğiz.Veya aralarında anlaşıp bir destek kurarlar kimseye demeden.Ama yok onlar anca dolarlarını saysın.En çokda onlar yzünden düşüyor bu kadar.Hiç destekçisi yok bitcoinin yazık gerçekten,halbuki eth dahil tüm kriptolar onun sayesinde hergün 500-700 MİLYON $ ciro yapıyorlardı.Şimdi herbir kriptopara sahibi,borsa sahibi,bu iş ile zengin olan yatırımcılar kazandığının 10/1 'i koysa piyasa düzelir ama nerdeee yazııkk yazıkkk nankör zenginlerrr
Pages:
Jump to: