Pages:
Author

Topic: YENİ BORSA UPCOİN ((DİKKAT)) - page 2. (Read 277 times)

full member
Activity: 196
Merit: 100
DIWtoken.com
January 08, 2018, 05:29:59 AM
Dediğiniz gibi gereksiz kuşku yapsanızda bu piyasa çok fazla dikkat gerektiriyor. Adam harcar 500 bin tl ama yapacağı vurgun ile daha fazlasını kazanacaktır belkide bilemeyiz. Çok dikkat etmek lazım bilgi için sağol
newbie
Activity: 64
Merit: 0
January 08, 2018, 05:24:42 AM
Son zamanlarda borsa coinleri baya değer kazandı bnb kcs gibi.. bundan dolayı baya bil ilgi oluştu bu alana. şimdi ortalıkta UPCOİN dolaşıyor.. aslında adının hızla yayılmasının nedeni 500 dolar verdiklerini iddia etmeleri.. verdikleri 500 dolar sadece feelerde yani komisyonlarda geçerli olacak yani size havadan 500 dolar vermeyecekler..

En önemlisi ise kayıt olurken kesinlikle diğer borsalarda kullandığınız mail ve şifreleri kullanmayın.. Çünkü kayıt olduktan sonra bir anket yaptırıyor ve ankette sorduğu sorular baya kuşku uyandırıcı:

hangi borsalarda hesabınız var..
sermayeniz ne kadar...
hangi limitlerle işlem yapıyorsunuz   gibi

Ben üye olurken kullandığım mail adresimi verdim dalgınlıkla ama sonra şifreyi kafadan girdim ama yine de baya işkillendim. Forum da refli link paylaşıp buranın reklamını yapanlar var. Belki de gereksiz kuşkulanıyorum ama yine de dikkat etmekte fayda var
Pages:
Jump to: