Pages:
Author

Topic: Yeni ATH İle Birlikte Bitcoin Hakimiyeti Yüzde 70’in Üzerine Çıktı - page 2. (Read 453 times)

full member
Activity: 1414
Merit: 161
Altcoinler artık bitcoinin piyasadaki bu hakimiyetini taşıyamıyor iyice eziliyorlar bu dönemde altcoinlerde kalanlara Allah sabır versin.En azından bu oran %60'ın altına düşmedikçe altcoinler için herhangi bir boğadan bahsedemeyiz.
legendary
Activity: 1512
Merit: 1341
Catalog Websites
Her ath ile birlikte bitcoinin piyasa hakimiyetinin artması kadar doğal bir şey yok. Fakat bir o kadar da alt tarafta ağır bir ezilme ile karşı karşıyayız.
member
Activity: 378
Merit: 11
Bitcoin fiyatlarının ATH ile birlikte tırmanışa geçeceğini tahmin ediyorduk ama altcoin'lerin bu kadar gerisinde kalmasını ben kendi adıma düşünememiştim. Eşit bir yükseliş daha sağlıklı olurdu Bitcoin hakimiyeti yüzde kaça dayanacak merak ediyorum
newbie
Activity: 92
Merit: 0
Bitcoin tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 28.570$’a yükselirken, 2020 yılı BTC için olumlu fiyat gelişmeleriyle devam ediyor.

Birkaç günlük yatay seyirden sonra BTC fiyatı, 28.500$ seviyelerinin üzerinde yeni tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü. Birincil kripto para birimi dünün en düşük seviyelerinden 2.700$’dan daha fazla değer kazandı. Çoğu alternatif kripto para bu yükselişi takip edemedi ve Bitcoin’in piyasa üzerindeki hakimiyeti %70’in üzerine çıktı.

Bitcoin İçin Başka Bir ATH

28.300$ seviyelerindeki önceki tüm zamanların en yüksek seviyesinin ardından, BTC geri çekilmeye başladı ve 26.000$ seviyelerinin altına kadar düştü. Kripto para topluluğu arasında 2020 sonundaki rallinin sona erip ermediği konuşulurken, birincil kripto para birimi olan Bitcoin, son 24 saat içinde tekrar harekete geçmeye karar verdi.

BTC, yeni tüm zamanların en yüksek seviyelerini kaydetmeden önce ilk olarak 27.000$ işaretini aştı. Bu yükseliş ivmesinin ardından BTC, Bitstamp‘ta tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 28.570$ seviyelerine kadar yükseldi. Daha sonra bir miktar geri çekilen BTC, şu anda CoinMarketCap verilerine göre 27.965$ seviyelerinde işlem görüyor.

Haber detayı; https://coinadam.com/yeni-ath-ile-birlikte-bitcoin-hakimiyeti-yuzde-70in-uzerine-cikti/
Pages:
Jump to: