Arkadaşlar Merhaba, son 1 haftadır sizi fazla rahatsız etmeden bütün işe yarayan konuları, cevapları okumaya çalıştım. Takıldığım noktalarda sorularımı sordum, özverili yardımcı cevaplarınız için öncelikle çok teşekkür ediyorum.
Artık Coin piyasası ve mining hakkında azda olsa bilgim var ve bu mining olayının; işini takip ettikten sonra yatırım yapana para kazandırdığını anladım, inandım.Bu yüzden ehliyetini yeni almış bir genç gibi ufaktan bu işe girip, tecrübelerimi ilk kuracağım rig de kazanıp işi büyütmek istiyorum. yalnız işi uzun zamandır yapanlardan teknik konularda daha fazla bilgisi olan arkadaşların yardıma ihtiyacım var
Hem bana hemde bu konuda işe yeni girişecek olan arkadaşlara bir referans olması için şu an proje aşamasında olan rigi paylaşıyorum. Önerilerinizi, tavisyelerinizi, eleştirlerinizi bekliyorum
Bir de unutmadan
Rig listesinden baktığımda kh değeri 880 gözüküyor. Bunu OC ile 1200 lere kadar çıkarma sansım var mı ? Odayı pek soğutamayacağım içi n 3 fanlı ekran kartı seçiminde bulundum
Bu fiyata bu performans mantıklımı daha iyi bir seçim yapabilir miyim ?
4gb ram ve kullandığım hdd yeterlimi
ekran kartı model numarası:
11227-00-40G