Pages:
Author

Topic: Yeni Bir Dolandırıcılık Yöntemi Aman Dikkat - page 2. (Read 531 times)

member
Activity: 429
Merit: 11
Ledger nano en mantıklısı güven için. Web tabanlı uygulamalar da hacklenme olayı ile sık sık karşılaşıyoruz. Clone bir sayfa ardından fake bir url (domain ) gerisi maillist toplamak. Zaten bir çok airdrop bu sayede maillist toplayıp hack girişiminde de bulunmuyor mu !
jr. member
Activity: 476
Merit: 2
Çok fazla hacklenen oldu bu yöntemle. İlk çıktığı zamanlarda çok fazla eth hesabı çalındı ben korkup yapmamıştım iyikide hiç bulaşmamışım. Hacklenenlere geçmiş olsun.
jr. member
Activity: 364
Merit: 5
uyarı için teşekkürler . bana da geçen bir mail geldi , bir eth adresi vermişler , tokenlerinizi buraya aktarın , myetherwallet adresiniz değişti , aktarmazsanız tokenleriniz kaybolacak vs birşeyler yazmışlar . dolandırıcıkların sonu gelmez. en bilgili kişiler bile dolandırılabiliyor , umarım bize denk gelmez.
jr. member
Activity: 238
Merit: 3
Hırsızlar tükenmiyor sürekli hesap patlatma derdindeler. Bir yöntemi öğrensek başka bir yöntem kullanıyorlar etherwallet açmaya korkar olduk . Umarım bu işin daha güvenli bir yöntemi bulunur .
copper member
Activity: 1358
Merit: 523
Metamask kullanın priv keyinizide json da girmeyin hiçbir siteye. Ne gerek var. bir farkedersin iki farkedersin 3te kurban olursun.
sr. member
Activity: 560
Merit: 251
walla ledger alın kafanız rahat olsun der geçerim Smiley

yada arkadaşların dediği gibi matemask kullanın yada bu işlerle uğraşmayın ağlarsınız Smiley
hero member
Activity: 1876
Merit: 524
bilgilendirme ve uyarı içi teşekkürler. Eth tabanlı yatırımlarınız varsa keza token, bounty işleriyle içli dışlıysanız ledger nanao s tarzı walletlar kullanmak son derece mantıklı ve güvenlo bir yol.
member
Activity: 448
Merit: 33
Airdroptan parayı vuracağım diye uğraşmıyorum, icosu süren bildiğim bir airdrop varsa girerim. Yoksa risk almam.

Hocam malesef bildiğimiz yakından takip ettiğimiz coinlerin adres uzantılarını (com. io) değiştirerek aldıkları yeni adreslerden mail gönderiyorlar. isim logo herşeyi aynı. O yüzden çok dikkatli olmak lazım.
full member
Activity: 476
Merit: 102
CAT.EX Exchange
Airdroptan parayı vuracağım diye uğraşmıyorum, icosu süren bildiğim bir airdrop varsa girerim. Yoksa risk almam.
full member
Activity: 854
Merit: 109
Trident Protocol | Simple «buy-hold-earn» system!
İnsanlar gerçekten gece gündüz milletin emeğine nasıl göz dikebiliriz diye yol arıyorlar yazık lan tiplere bak
full member
Activity: 462
Merit: 100
Mailden gelen bu linkleri hiç açmıyorum bile ama dolandırıcı siteler gerçekten çok fazla bu yüzden tabiri caizse 50 kere kontrol ediyorum mew linkini öle giriyorum tabi bu bile çözüm değil çok dikkatli olmak gerekiyor
sr. member
Activity: 630
Merit: 251
🤖UBEX.COM 🤖
daha neler neler çıkaracaklar başımıza ama çoğu zaman söylediğim gibi antivirüsleri lisanslı kullanın phising sitelerde uyarı veriyor genellikle
newbie
Activity: 154
Merit: 0
Metamask kullanmak gerçekten en güvenlisi olurda dalgınlığınıza geldi girdiniz hiçbir şekilde private key veya json dosyanızı kullanmak zorunda kalmazsınız.
member
Activity: 364
Merit: 10
bu mailden gelen mesajlara hiç güvenmiyorum zaten hergün onlarca free coin kazandınız tarzında mesaj geliyor çok belli scam olduğu
jr. member
Activity: 224
Merit: 4
mail adresleri senelerin vurgun yöntemi. bankacılık bilgilerini bu şekilde almaları artık çok zor. telefona sms kodu geliyor doğrulamalar. ama kriptolarda bir kere private keyi fake siteye girdiğinizde bitti. anlık hemen ethereumu çekiyorlar.
member
Activity: 322
Merit: 23
Paylaşım  için teşekkürler. Aynı linkten bana da sürekli e-posta geliyor. Aman dikkat arkadaşlar.
Basit bir hata ile elinizdekileri kaptırabilirsiniz bu çakallara...
member
Activity: 378
Merit: 11
Uyarılar için teşekürler aslında biraz paranız varsa en güvenli yöntem 500tl verip ledger nano s almak bence, insan bu sayede rahat edebiliyor
member
Activity: 378
Merit: 20
Sağolasın uyarın için. Bu işler hiç bitmeyecek, hep karşımıza yeni yeni yöntemlerle çıkacaklar ve maalesef birileri de inanacak. Meritim olaydı verirdim...
newbie
Activity: 112
Merit: 0
Bu çok eski bir hacking yöntemi. Özellikle myetherwallet binance vb gibi borsalara girerken url e dikkat edilmesi hatta favorilere eklenip ordan tıklanması daha mantıklı olur. Borsalarda genelde iki faktorlu koruma olur, onları aktive ederseniz daha güvenli
member
Activity: 283
Merit: 10
Bu tip dolandırıcılık olayları piyasaya olan güveni sarsiyor. Esasen açık blockchainde değil ama en ufak hatada bile tüm paraları çaldırma korkusu insanları kötü etkiliyor. Paylaşım için teşekkürler.
Pages:
Jump to: