abi
BTC'den bağımsız konuşuyorum ethereum pos'a geçti diyelim ve fiyatlandı, hooop 2m satoshiden geldi 8m satoshiye (mesela yani).
fırlama ripple durur mu sizce? en fazla birkaç hafta gecikme yaşanır...ripple artarsa ve diyelim ki 10k satoshiye gelirse, kankası iota zıplamaz mı?
iota da zıplarsa eos-tezos-waves-LTC-cardano-stellar zart zurt eli armut mu toplar? onlar da yükselirse shitcoinlerin alayı saçma sapan hareketler yapmaz mı? sadece soruyorum!
Boğa gelir mi-gelmez mi? boğada mantık ararsanız bulamazsınız, belki
Altcoinler Arası Parite Savaşı-TAKTİK ile açıklanabilir.
@wolwoo üstadım, yazdıklarına tamamen katılıyorum. Çok güzel anlatmışsın. Ben de birkaç post yukarıda bunlardan bahsetmiştim. Aynı fikirdeyiz.
Ben de cevaplıyorum: çok güzel hareketler yaparlar
Bakın burası çokomelli: 3-5 büyük coindeki pozitif gelişmelerin, kelebek etkisiyle tüm piyasaya yayılması güçlü bir ihtimal olarak duruyor önümüzde. 2020 bu konuda güzel bir tablo ortaya koyuyor aslında.
Verdiğin linkler de gayet detaylı görünüyor. Yarın sağlam kafayla okuyacağım.
hocam boğa gelince "düşecek" diyenler, ayıda da "çıkacak" diyenler hep dışlanır ama bunun bir döngü olduğuna inanıyorsak her ikisi de olacak. mevsimler gibi hepsi sırayla gelip geçecek...aksi taktirde piyasa kalmaz
https://bitcointalksearch.org/topic/m.51167154https://bitcointalksearch.org/topic/m.29201626 şu iki başlıkta düşebilir dedim düştü, artık bir yerden yükselişe geçecek ama nerden bilemiyoruz....
tabii bunlar kişisel düşüncelerim katılmayanlar olabilir, saygı duyarım. ha artmayacaksa shorta da girmiyorsak umudumuz da yoksa kapatıp gidelim hesapları...ytd
beyler bayanlar
sadece bir hatırlatma yapmak istiyorum
her altcoinin btc bazında ulaşabileceği bir üst seviye var (kısaca ath)
bu ath'ler bir çeşit rekor olarak görülebilir. bir de bunun tersi var ona da dip diyoruz. şimdi bazı arkadaşlar gaza gelip ethereum ripple neo falan diyor, günlük al-sat içinse belki düşünülebilir ancak "al-unut" yapacaksanız bunların tepe ve dip noktalarını, piyasanın genel koşullarını inceleyip "uygun" bir yerden girmeniz sizin hayrınıza olur. elbette her coin yeni "ath"lere imza atabilir ancak bunun için çok geçerli nedenler olmalı ve bunu devam ettirebilecek mi vs gibi sorulara yanıt verebilmeli...
elinizdeki 3-5 btc'yi yukarıda saydığım ath yapmış (ya da yakınına gelmiş) coinlere yatırırsanız aylarca burada sürünürsünüz yeni bir pump sezonu gelsin diye ki o seviyeleri tekrar görebileceği de şüpheli...ben dolarıma bakarım diyorsanız onu bile aylarca bekleyebilirsiniz
daha yazacaktım ama neyse "benim memurum işini bilir" diyip herkesi kendi haline bırakıyorum....saygılar
Ethereum 0.10479695
Neo 0.01430000
Ada 0.00005295
Ripple 0.00011322
Lumen 0.00005131
fiyatları da yazıyorum (en yüksek fiyat da değil bunlar) düşer mi düşmez mi hep birlikte görelim
şu anki fiyat hedef alış fiyatı
ether 0.06402100 0.02-0.03
neo 0.00782382 0.002-0.003
ada 0.00001981 500-1k satoshi aralığı
ripple 0.00007857 1-2k civarı
lümen 0.00002710 1k altı
boğaya geçiş olmadığı müddetçe daha da eriyecekler, muhtemelen %50 daha erir en kötü ihtimalle...
ether>>> alım kıvamına gelmiş, btc artarsa biraz daha satoshi olarak düşebilir, dolar bazlı düşünenler için kaçırılmayacak durumda
neo>>>cillop gibi
ada>>>biraz daha düşebilir, btc artarsa
ripple>>pahalı, düşmek için btc artışını bekliyor
lümen>>pahalı, btc arttığında el mahkum düşecek
ytd ytd ytd ytd
çoğu hedef fiyata gelmiş altına da düşmüş, bu projeler yok olmayacaksa mutlaka biryerden sonra pump yiyecekler. 3-5 balinanın tasarrufuna kalmış