Pages:
Author

Topic: Yeni çıkan altcoin-çöp coin- biriktirmek - page 2. (Read 1939 times)

member
Activity: 233
Merit: 10
portfoyumun yuzde 10 u ile abuk subuk coinler aldım airdrop verenlerede bulaşmadım yuzde 10 giderse üzmez ama gelirse 20 kat 30 kat fazlası gelebilir bi nevi loto gibi dusunmek lazım
member
Activity: 148
bi zamanlar litecoin e çöp diyenler olmuştu hatta bende birikitirmeyi düşünüp vazgeçmiştim..o zamanlar tanesi 10 tl idi..3 yıl süründükten sonra bugün 250 tl yi görmüş bi coin kendisi
hero member
Activity: 938
Merit: 1000
Hocam o kadar uzun soluklu tutabileceğini sanmıyorum. Atıyorum x coini sen 10 dolardan aldın 2-3 sene sonra baktın 30 dolar olmuş bi ikilemde kalacaksın satsammı satmasam mı diye. Sonra sittir et satayım düşük coinlerden alırım gibisinden düşüncülere kapılacaksın. 10 yıl çok uzun Smiley
member
Activity: 84
Reddit te dediginin aynisi yapan bir eleman var. her hafta durumu yayinliyor. sanirim 100 coine para koydu ve 1 senelik analiz yapiyor her hafta guncelleyerek.
Cop olma ihtimali yuksek ama cikarsa guzel kazandirir.
full member
Merit: 115
Sizin bu 127 coinden eleyerek oluşturduğunuz bir liste var mı?
Burada paylaşırsanız daha net yorumlar gelir.

Hazırlamaya başladım. Bitince paylaşacağım...
full member
Activity: 476
Merit: 102
CAT.EX Exchange
Sizin bu 127 coinden eleyerek oluşturduğunuz bir liste var mı?
Burada paylaşırsanız daha net yorumlar gelir.
member
Activity: 154
Adı üstünde çöp coin ama  10 usd bir coine yatırıp binlerce adet alsam unutsam ileride bir fırlarsa gözlerim faltaşı gibi olur, şu an 10 usdyi  bir tabak makarna yanında bir içeceğe de ödüyorum. Ben alıyorum bazı çöp coinlerden.
sr. member
Activity: 420
Merit: 260
Hocam ben çöp coin madenciliğine ciddi anlamda taktım bu aralar ve sizin gibi düşünüyorum. Nadasa yatırıp bahtımıza demeyi düşünüyorum ama kararsızım ikilemde kaldım.
full member
Activity: 450
Merit: 122
Senin dediğinin çok zor iş 127 coini nerden alıcaksın nerde saklıcaksın 500 usd diyosun 5000 yapsan o para senin ilerde tatmin edecek mi nasıl bozmadan duracaksın birsürü soru var ben hayatta uzun dönem yatırımcısı olamam
full member
Activity: 406
Merit: 102
Eher varsa cope atıcak paran kosede yapabılırsın karda edebılırsın yuksek mıktarda belkıde ama sans ısı gıbı bsy bnce ole yapıcagına kısa vadelı btc eth gıbı coınlerde dene sansını derım
member
Activity: 70
bende 2milyona yakın cöp coin var herbiri 1$olsa 5 yılda bana 5milyon tl bırakır geleceğim garantilemiş olurum.
full member
Activity: 616
Merit: 108
Hocam yeni coinlerin artış potansiyeli tabiyki çok yüksek ama 10 yılda şu anda bildiğin birçok coinin çöp olma ihtimali var.
Bende sana benzer yatırımlar yapıyorum daha kısa vadeli olarak. 3x 5x 10x görürsem çıkıyorum.

full member
Merit: 115
Ekibi aktif olan ve bir şekilde güncelleme yaptığını açıklayan, developer puanı yüksek fakat buna rağmen bahsettiğiniz seviyelerde fiyatlarda bulunan tokenler toparlanabilir. Bahsettiğiniz para zaten kaybı durumunda kafayı taşlara vurmayı, küfürler etmeyi gerektirecek bir rakam değil. Coingecko' dan bakın bir de bu belirlediğiniz paralara. Sonra tekrar bir eleme yapmanızda fayda var.

Developer puanını gözönünde bulundurmak iyi fikir. Benim aklıma gelmemişti. Sağolun.

Bitcoin, Ethereum, Litecoin bunlar sağlam koinler benim bunlara hiçbir sözüm yok, yap yatırırmı uzun vade kesin kazanırsın. Ama Bitcoin 1 milyon dolar mı olacak x200 , hiç sanmam. eth 50000 $ mı olacak x166 bilmem belki olur.

Ama ben birden fazla piyango bileti alarak yılbaşı büyük ikramiyeyi kazanmak istiyorum. Haa diyeceksiniz hayal dünyasında yaşıyorsun. Bence değil cent tutarında bile olmayan bir koin 50 $  100$ olursa 1000 adedi 50000$ , 100000$ olur. Hangi finansal araç getirebilir ki böyle bir getiriyi. Bu benim fikrim ben yeni doğmuş veya doğmak üzere bir eth, bir ltc  yakalamak istiyorum . Çünkü diğerlerinde bence tren kaçtı.

Bunlar benim fikirlerim katılıp katılmamak size kalmış
hero member
Activity: 858
Merit: 500
Taylor - Smart Crypto Trading Assistant
Ekibi aktif olan ve bir şekilde güncelleme yaptığını açıklayan, developer puanı yüksek fakat buna rağmen bahsettiğiniz seviyelerde fiyatlarda bulunan tokenler toparlanabilir. Bahsettiğiniz para zaten kaybı durumunda kafayı taşlara vurmayı, küfürler etmeyi gerektirecek bir rakam değil. Coingecko' dan bakın bir de bu belirlediğiniz paralara. Sonra tekrar bir eleme yapmanızda fayda var.
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Neden olmasın alırsın köşede unutursun bir bakmışsın 3-5 yıl sonra güzel para ediyor veya çöp olmuş gitmiş borsalarda delist edilmiş de olabilir
sr. member
Activity: 868
Merit: 259
Monetizing Mobile Engagement Data
5 yıl zorda olsa elinde tutabilirsin ama 10 yıl çok uzun bir süre. Bitcoinin piyasaya çıkışı daha 10 yıl olmadı. Sen ise bazı alt coinleri 10 yıl elinde tutmaktan bahsediyorsun. Ha bu arada 127 adet coini nasıl saklayacaksın 5 yıl hiç dokunmadan? Hepsi için bilgisayarına wallet mı kuracaksın ki bence bu çok zor birşey. Yada borsada mı tutacaksın? Borsada tutmanın da riskleri var. Borsa hacklenirse bütün Coinlerin elinden gidebilir. Yandı gülüm keten helva 🤣
legendary
Activity: 952
Merit: 1006
Para yatırıp beklemek biraz şans işi çöp koinler ya kimsenin ilgisini çekmeden kaybolup gidiyor yada balinaların elnde oyuncak oluyor.Dikkat etmek gerekli.Benim cüzdandada  onlarca çöp koin var ama hiçbiri para ile alınmadı ya airdroptan yada bountyden satmadım bekliyorum belki birgün değerlenir diye
jr. member
Activity: 68
Merit: 6
VOXXO | New ICO for Music
Güvendiğin coinlerle elinde tutmalı güvenemediklerini iyi kötü satıp diğer coinlerle ya da projelere yatırım yapabilirsin.
full member
Activity: 560
Merit: 113
Bence düşüncen saçma onun yerine o parayı iyi coinler'e yatırmak daha mantıklı. Ama bunun yanında her türlü airdrop bounty vs. takip et ve çöp coin olsa bile biriktir.
legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
Bir sürü şey söylenebilir ama bence bu fikirdeki en önemli handikap "yatırım sürekli hareket etmeli" prensibine uymaması.
Pages:
Jump to: