Pages:
Author

Topic: Yeni Çıkan ve Dikkate Değer Altcoinler - page 10. (Read 33245 times)

legendary
Activity: 2310
Merit: 1422
Elimde yeteri kadar var da, hala alım yapsam mı diye düşünüp duruyorum. Benimde düşüncelerim artıcağından yana. Walletin düzelmesiyle mi yoksa multipool devreye girdiğinde mi beklentin ?
legendary
Activity: 1036
Merit: 1001
Umudumuz yukselmesi yaninda elbette, cok kisi zarar etti bu coinden, bende heyecanla takipteyim.
legendary
Bu gecenin coini: 17.05.2014 - 23:30'da SYNC piyasaya girecek (bu coinden çok umutluyum şahsen) ana konusu: https://bitcointalksearch.org/topic/ann1000-sync-proof-of-stake-now-run-by-blockchain-development-company-607919 bir göz atın şimdiden. (coin hakkındaki görüşlerimi yazarım launch öncesi Grin )

SYNC'le ilgili hatırlatma 18.05.2014 - 15:15: Eğer elinde sağlam rig'i olan varsa SYNC kazabilir, tanesi en az 1 BTC civarı satış yer (şu anlarda) ancak fiyatı daha düşecektir. 365coin (sadece 365 tane var ve satış aralığı 1 BTC civarı, toplam SYNC miktarı ise bunun 3 katı o yüzden fiyatı 0.5 btc'ye kadar düşecektir.

İngilizcem fazla olmadığı için ve google translate de sultanahmet de dilenci ingilizcesi gibi çevirme yaptığından yazılanları fazlaca irdeleyip algılayamıyorum. O yüzden de sorma gereği duydum. Multipoolla uğraşılıyor şuan sanırım, cüzdan güncellemesi de var. Akibeti ne olur bu 0,36 ile 0,5 arası gezer durur mu yoksa multipool devreye girdiğinde kayda değer bir artış görebilirmiyiz ? Fikri olanlar veya Sync ile ilgilenenler fikirlerini paylaşabilirmi ?
sr. member
Activity: 406
Merit: 250
MastiffCoin  in fiyatı alım için uygun gibi görünüyor.
Değerlendirilebilir sanırım.

https://bitcointalksearch.org/topic/annmast-mastcoin-coinrecycler-bittrex-613622
legendary
CRY var birde, % 4000 kusur cikmis, oglen 4000 satlarda idi 1000 lerden cikmisti, tavan yapmistir diye ilgilenmedim simdi 15000 sat.

https://bittrex.com/Market/?MarketName=BTC-CRY
sr. member
XC den kimse bahsetmemiş.
1200 den girdi exchangeye şimdiki fiyatı 20000 lerde.

https://bitcointalksearch.org/topic/annxc-mandatory-update-to-new-wallet-the-first-pos-x11-anonymous-wallet-600706
legendary
Activity: 1554
Merit: 1000
Arkadaşlar bazı zibidilerin lafıyla hareket etmeyin batarsınız, özellikle yanlış coinlere yönlendiriyorlar milleti, kendileri başka coin kazıyorlar veya satın alıyorlar.

İnternette kimseye güvenilmez. Başkasının lafıyla hareket edenler kaybetmeye mahkumdur.
legendary
Activity: 1470
Merit: 1002
Arkadaşlar bazı zibidilerin lafıyla hareket etmeyin batarsınız, özellikle yanlış coinlere yönlendiriyorlar milleti, kendileri başka coin kazıyorlar veya satın alıyorlar.
sr. member
https://bitcointalksearch.org/topic/m.6884086

Yeni bir coin daha hayırlı olsun.
legendary
Activity: 1274
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
darkcoine neler oluyor öyle

zamanında vps ile mine etmiştim şubat ayında
1 günde 6 drk çıkardıydım. o gün bozdurduğum fiyata baktım 100 e  katlamış

darksend özelliği (anonimlik yani) sebebiyle "silkroad" (uyu*turucu vs) piyasasında çok kullanılan bir coin haline geldi dark. talep artınca fiyatı da arttı.
şu anda xlb (libertycoin) anonimlik özelliği üzerinde çalışıyor. Muhtemelen 27 mayıs'ta ilk denemeleri yapılacak galiba xlb'deki anonimlik muhabbetinin.

Şu anda xlb'nin fiyatı 5000 sat, 27 mayısta en az 3-4'e katlamasını bekliyorum şahsen...
legendary
Hepside aşırı düştü hangisini alacağımı şaşırdım artık.

Bu konudaki coinlerin çoğu alınmaz Grin
burada bahsedilen coinler genelde vur kaç için çıkartılan coinlerdi...

Uzun vadede yatırım olarak bir tek XLB satın alınabilir. (Anonimlik özelliği gelmek üzere galiba, twitter'da capsler dolaşıyor).
Vur kaç konusuna katılıyorum.
Aslında bana göre hepsi öyle Smiley
Henüz hangisinin vurup kaçmadığını kestirebilmek lazım sanırım.

Aslında bu coinlerin bir çoğu 1-2 hafta çok iyi giderler, yani vur-kaç uzun sürer normalde

AMA sağolsun multipool'lar coinin fiyatını 100-1000 satoshi arasında görünce bir anda çullanıyorlar ve yüksek miktarlarda dump ediyorlar. Coinler 1 hafta geçmeden 20-30 satoshi'lere düşüyor...

ek olarak bittrex geçmişime falan baktım şimdi:
bank'ı ben 125-150 sat arası satmışım, şu anki fiyatı: 32 sat.
rtc'yi ben 1000 sat'tan satmışım, şu anki fiyatı: 340 sat.
av'yi ben 67 sat'tan satmışım, şu anki fiyatı: 38 sat.
tsc'yi 65 sat'tan satmışım, şu anki fiyatı: 20 sat. (free dağıtım smurfs coin bu Grin )

yani bu konuda verdiğim satış fiyat aralıkları hep söylediğim gibi olmuş. genel olarak tepe noktalarında satış gerçekleyip çıkmışım işin içinden...
sr. member

Uzun vadede yatırım olarak bir tek XLB satın alınabilir. (Anonimlik özelliği gelmek üzere galiba, twitter'da capsler dolaşıyor).
Vur kaç konusuna katılıyorum.
Aslında bana göre hepsi öyle Smiley
Henüz hangisinin vurup kaçmadığını kestirebilmek lazım sanırım.
legendary

sr. member
Onune gelen coin cikariyor, kisacikta olsa heyecan yaratti  Grin

hehe
bak bu doğru işte Smiley
legendary
Onune gelen coin cikariyor, kisacikta olsa heyecan yaratti  Grin

sr. member
legendary
23.05.2014 - 01:50 - Mastiff Coin Ana konu: https://bitcointalksearch.org/topic/annmast-mastcoin-coinrecycler-bittrex-613622
Fena durmuyor bu coin, ben bunu kazıyorum şu anda Grin

23.05.2014 - 01:50- Conspiracy Coin tam bir hayal kırıklığı yarattı. diff retarget doğru dürüst çalışmıyor. yarım saatte 2bin + block yaratıldı ama dev'ler hatalarını kabul etmedi...
legendary
@cakir poolların hiç birinde kazı yok solo mu yapiyorlar anlamadım valla ?

Dev ekibi fena çuvalladı, saniyede 4-5 tane block buluyordu minerlar Grin muhtemelen relaunch gelecek conpiracy coin'e...

Conf dosyan nedir cakir ?

pc ile mine yapamadğım, konuda relaunch isteyenler çoğunlukta olduğu için wallet'ı hiç çalıştırmadım.

conf yayınlamadı dev sanırım
legendary

Dev ekibi fena çuvalladı, saniyede 4-5 tane block buluyordu minerlar Grin muhtemelen relaunch gelecek conpiracy coin'e...

Conf dosyan nedir cakir ?
legendary

Pages:
Jump to: