Pages:
Author

Topic: Yeni Ekonomi ve Maliye Bakanı Berat Albayrak oldu. - page 3. (Read 326 times)

full member
Activity: 1358
Merit: 193
kayınpeder ler damatlarına saat hediye ederler bunu biliyorduk fakat ekonomi ve maliye bakanlığını damadın koluna takmak ayrı bir mevzu. ne diyelim allah sonumuzu hayır etsin.
member
Activity: 448
Merit: 33
Yorumlarınızı tek tek okudum. Birde ben yorum yapmak isterim.
Bakanlar kurulu açıklanmadan önce kulislerde Berat Albayrak'ın ismi Ekonomi ve Maliye Bakanı olarak geçince içim cız etti. İnşallah dedim yanlış bilgidir. Ama malesef doğru çıktı.
Reis en çok güvendiği ve en çok sözünü geçirebileceği kişiyi Ekonomi bakanı yaptı. Çünkü oradaki bürokratlara yeterince söz geçiremiyordu.
 Berat Albayrak ise Reisin dediğinden dışarıya çıkmayacaktır.
Reis seçimlerden öncede Merkez Bankasına  müdahale edeceğini faizleri düşüreceği İngiltere'de açıklamıştı zaten.
Şuan ki doların yukarı yönlü hareketi Berat Albayrak'ında benzer şekilde açıklama yapması yüzünden olduğu kanısındayım.
Bana göre Berat Albayrak hatalı bir seçim oldu. Bu işi becerebilecek donanımda olmadığını düşünüyorum.
Allah sonumuzu hayr etsin...
jr. member
Activity: 322
Merit: 2
ülke için felaket bir gelişme oldu. yabancı yatırımcı mehmet şimşeği hükümetten bir nebze de olsa ayrı tutuyordu. etkisi zaten şu an bolca hissediliyor.
member
Activity: 322
Merit: 32
Kemal Derviş ve onun gibi bu işlerden (Ekonomi/İktisat) anlayan kalifiye adamlar var iken damat haa.. Rahmetli Ecevit işler boka sarınca ABD'den getirtti Derviş'i AKP ise aynen o adamın çizmiş olduğu rotayı takip etti, ülke düzlüğe çıktı, ta ki sıkıntılar bitince ne oldum delisi olup sonradan görme gibi oraya buraya para saçıp, gereksiz harcamalar yapılıp, yandaşlar ortaya çıkana kadar. Geldiğimiz nokta ortada ama gideceğimiz yeri de kestirmek pek zor olmuyor kafa yapısına bakınca. Umarım haksız çıkarım utanırım bu yazdıklarımdan.

Rahmetli Ecevit ölmeden önce bir televizyon programında açıklama yapmıştı. Alınan önlemler neticesinde ekonomi hızla düzelme aşamasına geçecek fakat ne yazik ki bunu Akp nin yaptığı sanılacak tarzında konuşmuştu dün gibi hatırlıyorum.
newbie
Activity: 31
Merit: 0
Ağlanacak halimize gülüyoruz aile şirketi duymuştum ama aile meclisini yaşayarak öğreniyorum. Bunlar iyi günlerimiz doların iki haneli rakamları göreceğinden şüphem yok.
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
İç güveysinden hallice sözü resmen Berat Albayrak için yazılmış olmalı. Türkiye Hazinesini resmen Damadına verdi. Şanslı çocukmuş.
Şaka bir yana da bildiğin hanedanlığa benzedi bu yönetim işi.. Oğlu gemicik filolarını arttırma işinden başını bir kaldırabilse kabinenin en gözde yerini kimseye kaptırmaz da... ah şu gemicikler..
newbie
Activity: 126
Piyasanın tepkisi çok olumsuz oldu. Zamanla buna da alışırız. Piyasalar da alışır endeksi belirleyecek başka kriterleri tartışıyor oluruz.
newbie
Activity: 77
Sadece gülüyorum ya ben, beni bakanlıklar arasında sevindiren tek milli eğitim bakanı olud sanırım vizyon sahibi birisine benziyor, eğitimde ekonomi kadar önemli. Lakin doların ansız yükselişini bende bu bakan atanmasına bağlıyorum. Yakında RTE ve ailesi olarak bir devlet haline geleceğiz diye düşünmüyor değilim. Hakkımızda hayırlısı
legendary
Activity: 1050
Merit: 1000
Oluşturulan yeni kabinenin içinde gayet bilgi ve eğitimi ile dikkat çeken bir isim. Cumhurbaşkanımızın damadı olmaktan farklı nitelikleri de mevcut ve bu niteliklerin ağır basmasıyla kabineye girdiğini düşünüyorum. Planlanan ve hayata geçirilecek projeleriyle ekonominin şahlanmasını sağlar umarım. Hayırlı olsun makamı herkes için.
member
Activity: 728
Merit: 10
Trphy.io
İşte yeni sistem budur diye apaçık bir mesaj verdiler. Bunu Hulusi Akar'ı Milli Savunma Bakanı yaparak da gösterdiler.
Ülke olarak şu anda nereye gittiğimizi bilmiyoruz bunu kripto paraların geleceğine de benzetiyorum Cheesy
legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
Çok doğru bir karar olmuş, bu hükümete de bu yakışırdı. Müthiş işler yapmaya devam ediyorlar. Onların sayesinde ekonomimiz dünyanın en güçlü 10 ülkesi arasına girecektir çok yakın zamanda. Enerji bakanlığı dönemindeki başarılı işlerini sürdüreceğine eminim. Grin Grin
jr. member
Activity: 196
Merit: 4
Hayirli ugurlu olsun yeni bakanimiz. Zaten berat albayragin devlette biyerde kalacagi garantiydi sadece yeri belli degildi o da belli oldu. Umarim yarari dokunur ulkemize.
newbie
Activity: 168
Böyle karar almak zorunda değilsin ki. Şimdi yabancılar damadını ekonomi, maliye bakanı yaptı diyecek. o alana işin uzmanı ve akraba olmayan birisini getirmek zor değil ki. bana böyle kararlar çok yanlış geliyor. Erbakanın kızlarını da vekil yapmışlardı bir ara. işin ehlini yapmadığın sürece boş.
member
Activity: 196
Merit: 10
Streamity Decentralized cryptocurrency exchange
Asla güven vermiyor, neler yapacağını merakla beklediğim isimlerden bir tanesi.
Ama başarısız olması halinde en çok dikkat çekecek isim olacağı kesin.
jr. member
Activity: 378
Merit: 1
Her ne kadar başkanın damadı olup bu işe atanmasını çok içine sindirmesemde bir bildiği vardır diyerek , bu atamanın ülkemizin ekonomik geleceği açısından en hayırlı bir dönemi olur inşallah.
full member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
Herkes en başta bu bakanlığın yetkin bir isim tarafından doldurulmasını bekliyordu. Cumhurbaşkanımız, Merkez Bankası'na koyduğu binbir postayla zaten ekonomi bilgisini göstermişti artık yönetmesi daha da kolay olur ekonomiyi. Sonuçlarını göreceğiz.
member
Activity: 252
Merit: 11
Türkiye A.Ş. hoş geldiniz, bundan sonra şirketimiz sizlere en üst düzeyde müşteri memnuniyeti sağlamak amacıyla misyonumuz doğrultusunda vizyonunu genişleterek ilerlemeye devam edecektir...

Aynen öyle şirket tamamen yandaşların özel şirketi gibi oldu. Bakanlara bakıyorum da sağlık bakanı medipol'ün kurucusu turizm bakanı ETS tour eğitim bakanı özel okul sahibi. İşin iyi tarafından bakacak olursak sadece onların şirketlerini doyururuz sonra belki bize daha çok kalır.
jr. member
Activity: 168
Merit: 1
Türkiye A.Ş. hoş geldiniz, bundan sonra şirketimiz sizlere en üst düzeyde müşteri memnuniyeti sağlamak amacıyla misyonumuz doğrultusunda vizyonunu genişleterek ilerlemeye devam edecektir...
hero member
Activity: 1532
Merit: 560
Kemal Derviş ve onun gibi bu işlerden (Ekonomi/İktisat) anlayan kalifiye adamlar var iken damat haa.. Rahmetli Ecevit işler boka sarınca ABD'den getirtti Derviş'i AKP ise aynen o adamın çizmiş olduğu rotayı takip etti, ülke düzlüğe çıktı, ta ki sıkıntılar bitince ne oldum delisi olup sonradan görme gibi oraya buraya para saçıp, gereksiz harcamalar yapılıp, yandaşlar ortaya çıkana kadar. Geldiğimiz nokta ortada ama gideceğimiz yeri de kestirmek pek zor olmuyor kafa yapısına bakınca. Umarım haksız çıkarım utanırım bu yazdıklarımdan.
newbie
Activity: 172
siz bir işletme açtınız, kasaya kimi koyarsınız?tabi ki en güvendiğiniz oğlunuzu damadınızı vb. reisim yine biliyor işini Cheesy
Pages:
Jump to: