Pages:
Author

Topic: Yeni sebep yine düşüş! - page 4. (Read 779 times)

member
Activity: 350
Merit: 10
CAT.EX Exchange
March 27, 2018, 11:05:32 AM
Düşürmek için uğraşıyorlar bı sebeb buluyorlar mutlaka ama bu düşüşü firsatada çevirme imkanımız var her düşüşte bir miktar alıp kenara koyup bekletsek ve yükseliş yaptığında sarsak birazda olsa bitcoin miktarını arttirabiliz  ama yavaş yavaş kendini toparlamaya başladı yükseliş yakında başlayacak umarım
copper member
Activity: 1274
Merit: 555
https://refpa28543.top/L?tag=d_286347m_1264c_&site
March 27, 2018, 10:52:21 AM
Pek fazla durumu idrak edemesemde harbiden piskolojik baskı uygulanıyor gibi. Kırılgan yatırımcı dökülüyor inatçı yatırımcı piyasayı ayakta tutuyor. Belki de gelecek vakitteki pump habercisidir bilemeyiz.
full member
Activity: 434
Merit: 100
March 27, 2018, 08:51:47 AM
Piyasa boğa sezonuna geçmek için bir kıvılcım arıyor bence. Bu kıvılcımın nasıl ve nereden geleceği bilinmez fakat umarım en kısa sürede gelir çünkü piyasada ki düşüş bir çok insanı ürküttü ve piyasadan kaçırdı.
newbie
Activity: 195
Merit: 0
March 27, 2018, 08:38:20 AM
Piyasayi domine eden BTC ve  BTC Dominance: 44.9%. Bu rakam cok asagilara inmisti. Piyasanin bu halde de olmasinin en buyuk sebebi de BTC yi  elinde tutanlarin piyasayi manuple etmesi. Bu oran 50 gectiginde piyasa duzelecek.
hero member
Activity: 798
Merit: 500
Sovryn - 300-500% APY on USDT Deposit
March 27, 2018, 08:26:22 AM
İşte problemde orda başlıyor, herkes dip oldu artık düşmez deyip alıyor ama malesef dahada düşüyor eldeki miktarı arttırmak isteyende azaltmış oluyor.Bu dönemde trade yapan çok iyi kazanabilir ama tam tersi kayıpta edebilir.ben ise beklemeyi seçtim ve halada bekliyorum.unutmayın geçensene piyasa nerden nereye geldi.bu sene sadece marketcap 2 3x yapsa razıyız
hero member
Activity: 953
Merit: 504
March 27, 2018, 08:17:22 AM
Bu düşüşleri değerlendirmek gerekiyor diye düşünüyorum. Her düşüşte bir miktar alıp kenara koysak, yükselince satsak bitcoin miktarımızı biraz olsun artırırdık. Tedirgin olmak yerine fırsata çevirmek gerekiyor.
member
Activity: 756
Merit: 16
March 27, 2018, 08:00:30 AM
Düşüş yaptırmak için sebep aranıyor her seferinde. Bana göre yaza doğru piyasa yine çok yüksek seviyelere çıkar. Çıkış zaman alıyor ama düşüş çok kısa sürede gerçekleşiyor. Tek bir haberle bile anında 1-2 bin USD düşüş oluyor. Artık toparlanma sürecine giriyoruz
member
Activity: 308
Merit: 10
March 27, 2018, 07:36:53 AM
düşüş için sebep aramaya gerek yok artık. piyasayı dipte tutuyorlar piyasa da dipte bu kadar basit. yaz ortalarına doğru toplar kendisini o zaman tekrar yoğunlaşırız. O zamana kadar her şeye sebep bulmaya çalışmak sadece bizi yorar.
full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
March 27, 2018, 07:29:18 AM
Yeterki düşürecek olsunlar sebep mi yok. Piyasa tam toparlanacak diyorum hemen bir haber çıkıyor. Bunların bilinçli bir şekilde yapıldığını düşünüyorum.
full member
Activity: 630
Merit: 102
March 27, 2018, 07:04:26 AM
Millet artık haberlere göre hareket etmekten çok piyasaya göre şekilleniyor. Ha haberlerin de etkisi var ama hiçbir şey yokken bir anda dump yemeye başlasa daha da devamı geliyor sürü psikolojisi yüzünden. Şuan btc yatırımcılarının çoğu neye yatırım yaptıklarını bile bilmiyorlardır
hero member
Activity: 756
Merit: 500
March 27, 2018, 06:27:02 AM
Bu piyasada al sat yapmaya korkar hale geldik. Uzun vade yatırımcısı olmaya iten bir durum var ortada, beklemedeyiz biz de herkes gibi.
full member
Activity: 728
Merit: 151
March 27, 2018, 06:26:14 AM
düşüşlere sebep aramayın artık...mantık sınırlarını zorlamaya başladı çünkü..belli bi zümre çuvalını bi güzel doldurdu..şimdi de oyuncak gibi oynuyor piyasa ile.. yaratılan yeni dalgalar ile adamlar kazanmaya devam ediyor...sizde burda oturup boğa dana manda diye bekleyin durun..çok zor
full member
Activity: 392
Merit: 101
March 27, 2018, 06:14:36 AM
Elinde başka yatırımları olanlar ya da bu işi hobi gibi yapanlar için piyasanın dalgalanması geçici olduğu için elindekini uzun süre bekletip bozdurabilir ama gelirini bounylere bağlayanlar için sabretmek zor iş
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
March 27, 2018, 06:14:13 AM
Düşse de çıksa da bundan nasıl bir fayda sağlayabiliriz onun yolunu bulmak lazım.Yoksa düşüyor kaybediyoruz diyerek sızlanmanın bir faydası yok.Düşerken yapılan hareketlere bakıp pozisyon almak gerekir.Düşerkende kazanılabilir al-sat ile.Riskli ama bunu yapmadıktan sonra erime durmayacak gibi gözüküyor.
sr. member
Activity: 602
Merit: 277
March 27, 2018, 06:11:21 AM
Böyle FUDlara kulak asmayacak kadar vakit geçirdik çok şükür, piyasanın verdiği her tepkiye kederlenerek bu iş yapılamaz zaten. Piyasanın içinde kaybolmayın, istediğiniz seviyelere gelene kadar geri planda tutun.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
March 27, 2018, 06:10:59 AM
USDT ve nakite geçişin arttığını düşünüyorum ben bu düşüşlerin sebebi olarak. Elbette tüm bunları gelen haberler de tetikliyor. Bitcoin'den çıkan bazı gruplar altlara yönelmeyince toplam kripto hacmi düşüyor. Şu son 3-4 aydır böyle olacağını bilseydim sürekli al-sat yapardım valla. Tam ben yapmaya başlarım bu sefer de soluksuz çıkmaya başlar:)))
newbie
Activity: 112
Merit: 0
March 27, 2018, 05:33:43 AM
Koskoca Steam kaldırdı da bu kadar oynama yaptıramadı, Reddit mi yaptıracak? Saçma bir sebep, daha doğrusu düşüşün sebebi olamayacak kadar küçük bir sebep.. Steam hacmi nerede Reddit hacmi nerede..
jr. member
Activity: 252
Merit: 1
March 27, 2018, 03:25:38 AM
fiyatı yükseltici hareketlendirici olumlu haber var mı? nedense şu sıralar yok. g20 den fiyatı daha da düşürücü yaptırımlar gelmedi. ama gelebilir havası estiriliyor. birkaç gün btc üst üste yükseliş yapsa ve medya haberleri ile bir yere kadar gidilebilirdi. şu sıralar hep izliyoruz güzel gelişmeler olur diye.
full member
Activity: 1050
Merit: 152
March 27, 2018, 03:15:10 AM
Bu düşüşlerin en erken nisanın 2. haftası biteceğini öngörmüştüm. Bu düşüşler normal düşüşler değil, nomal kar satışları ve birkaç küçük kötü haberin tetiklediği eksilmeler değildir.

Öncelikle şunu hatırlayalım. 2017 Aralık ayında rekor yükselişler tüm dikkatleri üzerine çekmişti, ardından bitcoin cash ekibinin bitcoin üzerinde olumsuz söylemleri ve tavırları sonrasında bitcoin ağında yaşanan ciddi sorununda eklenmesiyle kısır döngüye girmişti. Ağ rahatlamadıkça insanlar panikliyor daha çok satış için transfer yapıyor bu da yine ağa ciddi bir yük oluşturuyordu. Arkasından bir kaç borsa hack olayları ve Ülkelerin olumsuz diye nitelendirilen bana göre ilerki dönemler için olumlu yorumladığım haberleri derken bu günlere geldik.

İnsanların panik eşiği günden güne düştü, oanikledikçe daha çok satış, daha çok satış ile daha fazla panik olur hale geldiler.

Bu işin teknoloji kısmını bilen ve iyi okuyan kişiler bilirler ki, bitcoin çok güçlü bir ekosisteme sahip fakat yeni katılımcılar buna adapte olamadığı için veya tam olarak neyin içersinde olduklarını bilmediklerinden dolayı hemen zararına satıp kaçıp gitme yolunu tercih ettiler, bu da piyasada ciddi şekilde oynaklığa sebep oldu.

Sonuç olarak öngörüm en son belirttiğim bilinçli olmayan yatırımcılar elekten elenecek ve yine en son bitcoine güvenen çekirdek kadro kalacak, bu kadro fiyatları stabil tutacak ve ardından yavaş ama emin adımlarla yükseliş başlayacak. Yine ardından bu yükseliş yeni katılımcıların ilgisini çekip ivme kazanacak, sonrasında tabiki düzeltmeler gelecek. Bu döngü her defasında kendini tekrarlayacak fakat her tekrar bir öncekinin fiyat olarak bir basamak üzerinde kalarak, 2020 başlarında 40bin dolar seviyesinde olacak.
full member
Activity: 686
Merit: 111
March 27, 2018, 03:07:30 AM
psikolojik bir savaş haline geldi bence kriptopara borsaları.
Malum çok popüler şuanda. Devletler ve balinaların yaptığı hareketler sonucunda bu iniş ve çıkışlar oluyor.
Gerçekten ayakta durmakta zorlanıyoruz umarım en kısa sürede kendimize geliriz
Pages:
Jump to: