Pages:
Author

Topic: Yeni üyelere yapılan linç girişimi... - page 3. (Read 636 times)

full member
Activity: 602
Merit: 118
November 24, 2018, 07:26:33 AM
Bu heroların hepsi liseli ergen açmıslar işsizler 10-15 hesap merit kazıyorlar heroların hiç birini sallama hiçbiri bir halt bilmiyor o yüzden forumda istediğin gibi takıl bak bana efs yi bile sallamıyorum. Forumda 3-5 insan  var
karaborsadan merit almak istiyorsan bitcointürk var
Gönül eğlendirmek istersen ripplecanavari var
Su kaynatıp mercimek pişirmek istersen PHI1618 var

Gereksiz birisi istersen boş beleş birisi istersen. Nerede lüzumsuz birisini ararsan Carolina var. Dikkat ettiysen hiç kufretmiyorum sana. Aslında fazlasını hakediyorsun
jr. member
Activity: 140
Merit: 2
November 24, 2018, 07:20:52 AM
Bu heroların hepsi liseli ergen açmıslar işsizler 10-15 hesap merit kazıyorlar heroların hiç birini sallama hiçbiri bir halt bilmiyor o yüzden forumda istediğin gibi takıl bak bana efs yi bile sallamıyorum ben yazıyorum o siliyor işine silecek tabi.

EFS yasiyormu Cheesy
belese calisinca takmiyordur artik

Forumda 3-5 insan  var
jr. member
Activity: 196
Merit: 4
November 24, 2018, 07:19:53 AM
Bu heroların hepsi liseli ergen açmıslar işsizler 10-15 hesap merit kazıyorlar heroların hiç birini sallama hiçbiri bir halt bilmiyor o yüzden forumda istediğin gibi takıl bak bana efs yi bile sallamıyorum ben yazıyorum o siliyor işine silecek tabi.

EFS yasiyormu Cheesy
belese calisinca takmiyordur artik
jr. member
Activity: 140
Merit: 2
November 24, 2018, 07:17:25 AM
Bu heroların hepsi liseli ergen açmıslar işsizler 10-15 hesap merit kazıyorlar heroların hiç birini sallama hiçbiri bir halt bilmiyor o yüzden forumda istediğin gibi takıl bak bana efs yi bile sallamıyorum. Forumda 3-5 insan  var
jr. member
Activity: 196
Merit: 4
November 24, 2018, 07:06:40 AM
Bakiyorum forumda arkadaş yeni üye  kendince bir yorumu var bir konu açıyor. Bu arkadaş tecrübeli olmayabilir yada sadece izlemekle yetinen bir üyede olabilir ama nedense newbie olduğu için ters ters cevaplar veriliyor. Arkadaşlar görmezden gelsek yada doğrusu neyse diye anlatsak yazsak güzel olmaz mi ?  Burasi forum tecrübeler paylaşılıyor, sorular sorular cevap buluyor. Biraz hoşgörü lütfen.

Herkesin siniri , morali bozuk zaten.

bir iki dangalak var burda ögle her komuya keske arasaydin diyor...genelde kendilere benzeri konulari acmis oluyor gecmiste, biraz büyük abi sendromu var bazilarida Cheesy hayatta tek ulastiklari burada hero yada senior member olmak olsa gerek Cheesy
ben ignore basip geciyorum
full member
Activity: 294
Merit: 193
November 24, 2018, 07:02:01 AM
Bakiyorum forumda arkadaş yeni üye  kendince bir yorumu var bir konu açıyor. Bu arkadaş tecrübeli olmayabilir yada sadece izlemekle yetinen bir üyede olabilir ama nedense newbie olduğu için ters ters cevaplar veriliyor. Arkadaşlar görmezden gelsek yada doğrusu neyse diye anlatsak yazsak güzel olmaz mi ?  Burasi forum tecrübeler paylaşılıyor, sorular sorular cevap buluyor. Biraz hoşgörü lütfen.

Herkesin siniri , morali bozuk zaten.
Pages:
Jump to: