Pages:
Author

Topic: Yeni Vatan - page 2. (Read 4404 times)

legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
April 16, 2017, 06:46:24 PM
Captcha konusunda hem fikirim. Kimseyi kötülemek için söylemiyorum ama %10-20 sadece adamın kükremesine, CHP ye güzel sallamasına oy veriyor.
sr. member
Activity: 532
Merit: 250
April 16, 2017, 05:07:40 PM
Mimarisi olmayan çarpık beton yığınlarının arasında cehalet içinde ömrümüz geçti.
Vatanımı seviyorum ama artık kaldıramıyorum apolitik bile olsanız her yerden toplumsal baskı var her yerden cehalet fışkırıyor.
İnsanın sıradan keyfi olan sigara alkolü geçtim temel gıda artık ateş pahası bi markete gidiyosun 2 şey alıp 100 lirayla çıkıyorsun.
Hani her seçim sonrası terkediyorum goygoyu yapılır ya ben bu sefer ciddi bir şekilde plan yapmaya başladım bende gidiyorum amk!
Bir kez geliyoruz dünyaya maddiyatmış paraymış dilmiş takılmayın en kötü gider pompacılık yaparsınız bi şekilde yol bulunur.
CESARET...
legendary
Activity: 1863
Merit: 1020
April 16, 2017, 04:29:27 PM
En doğru kararı vermişsiniz, Türkiye'de yaşamak, eğer kurtarılmış bölgelerden birinde değilseniz, cehennemde yaşamakla eşdeğerdir.

Çobanla oyumun bir olması konusu da beni ayrıca düşündürdü.Yahu hiç okumuşla okumamış bir olurmu?Lise mezunu olup, össyi veya muadili bir sınavı geçemeyenler oy vermesinler.Yok, biz kendimizi kurtardık, sizin için söylüyorum.

Yazdığınız o kadar doğru sözden sonra bu kısmı ironi olarak kabul edip devam ediyorum. Yolunuz, bahtınız açık olsun.

Seçimler için en basit captcha'yı bile koysanız bu ülkenin %30'u geçerli oy kullanamaz. Demokrasinin en büyük açığı az üreyen kültürlü kesimle sürekli üreyen cahil kesimin oylarının eşit sayılmasıdır. Liderler bu farkı kullanmayı çok severler. Cahil halk bir şeyler kazandığını sanarken neler kaybettiğinin farkında değildir ve cahil ve fakir kalmaya mahkumdur.
sr. member
Activity: 672
Merit: 281
April 16, 2017, 03:33:21 PM
Bir gün belki bizde kurtuluruz. Grin
legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
April 16, 2017, 03:23:55 PM
Çobanla oyumun bir olması konusu da beni ayrıca düşündürdü.Yahu hiç okumuşla okumamış bir olurmu?Lise mezunu olup, össyi veya muadili bir sınavı geçemeyenler oy vermesinler.Yok, biz kendimizi kurtardık, sizin için söylüyorum.

Yazdığınız o kadar doğru sözden sonra bu kısmı ironi olarak kabul edip devam ediyorum. Yolunuz, bahtınız açık olsun.
legendary
Activity: 1424
Merit: 1001
April 16, 2017, 03:09:13 PM
Amerika'da Fuck Donald Trump diyebilirsiniz, Fuck the police diyebilirsiniz, bu ifade özgürlüğüdür.
Dump Trump pankartlarıyla eylem yapabilirsiniz, bu bizde artık fiilen kullanılamayan toplantı ve gösteri yürüyüşleri kanunu dahilindedir. 1 yıldır Ohal ile yönetilen bir ülkede yaşıyoruz. İfade özgürlüğü sıfır, eylem yapma hakkı sıfır.
Bugünkü oylamayla da fiilen geçerliliğini yitiren diğer anayasal haklarımızı resmen kaybetmiş olduk. Artık ülkede hukuk resmen bitmiştir. Bu ülkede yaşamak zordu, 15 yıldır daha da zor bir hal aldı. Çok yakında tamamen yaşanamaz bir duruma gelecek. Beyin göçünün artarak devam edeceğine eminim.
newbie
Activity: 12
Merit: 0
April 16, 2017, 02:21:24 PM
gitme imkanı olanlar için ne güzel.

Imkani yaratmak senin elinde .. Yeterki iste, her sekilde yolunu bulursun .
Nasil peki? Ben amerikaya gitmek istiyorum. En azindan hukuk var. Ama pek param yok. 500000 dolarlik yatirim istiyormus oturum hakki icin. Neredeyse 2 milyon lira.
legendary
Activity: 1036
Merit: 1001
April 16, 2017, 01:30:34 PM

Imkani yaratmak senin elinde .. Yeterki iste, her sekilde yolunu bulursun .
legendary
Merit: 1334
just in case
April 16, 2017, 01:23:00 PM
sr. member
Activity: 462
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
April 16, 2017, 12:38:58 PM
Valla haritadan yer bakmak gerekiyor, artık bu saatten sonra bu ülkede duran adam ütülmeye çok meraklıdır, ha hayır çıksa ne olacaktı o zamanda bir şey farketmeyecekti, ama boka battık gençler.
newbie
Activity: 12
Merit: 0
April 16, 2017, 09:24:58 AM
Avrupaya gitmek iyi de dil ogrenmesi sikinti. Herkes ingilizce konussa neyse..
legendary
Activity: 1445
Merit: 1000
April 16, 2017, 06:57:30 AM
Dediklerinize katılmamak mümkün değil, en kısa sürede defolup gitmek istiyorum ben de buradan. Kolay bir iş değil öğrenci olarak yapmak ama artık ben cidden bıktım.
legendary
Activity: 2436
Merit: 1366
April 16, 2017, 06:37:51 AM
btctalk ta okuduğum en ilginç başlık net bu.
Ne diyeyim arkadaş, sana katılmıyor değilim ama götüm yiyerek gidemem ben. memleketimi seviyorum hala.
sr. member
Activity: 686
April 15, 2017, 07:36:18 PM
Dostum çok gaza gelmişsin öve öve bitiremediğin avrupadan ev almakla iş bitmiyor.Kalan sağlar bizimdir.16 nisandan sonra astığım astık kestiğim kestikmi olacak sanıyorsunuz yanılıyorsunuz.Mesajımıda alıntıla bir iki üç ay hadi bir sene sonra tekrar okuyun.Bu ülkede öyle namaz kılmadı oruç tutmadı diye siktir çekebilecek vatan evladı bulamazsın.Dert etmeyin bu ülke malezya, iran, şeritaçı olmadı olmayacakta.

https://twitter.com/LaikKale/status/852650019224203265

Şu videoyu izledikten sonra konuşalım.
Bu arada hangi ülke hocam ? 350k liraya kırsalda mı şehirde mi gayrimenkul aldınız ?

Videonun altındaki DÜŞÜNEN ADAM‏'ın yorumlarını oku ondan sonra konuşmak istersen yaz konuşalım
legendary
Merit: 1023
I am a good bro
April 14, 2017, 09:42:35 AM
Dostum çok gaza gelmişsin öve öve bitiremediğin avrupadan ev almakla iş bitmiyor.Kalan sağlar bizimdir.16 nisandan sonra astığım astık kestiğim kestikmi olacak sanıyorsunuz yanılıyorsunuz.Mesajımıda alıntıla bir iki üç ay hadi bir sene sonra tekrar okuyun.Bu ülkede öyle namaz kılmadı oruç tutmadı diye siktir çekebilecek vatan evladı bulamazsın.Dert etmeyin bu ülke malezya, iran, şeritaçı olmadı olmayacakta.

https://twitter.com/LaikKale/status/852650019224203265

Şu videoyu izledikten sonra konuşalım.
Bu arada hangi ülke hocam ? 350k liraya kırsalda mı şehirde mi gayrimenkul aldınız ?
sr. member
Activity: 395
April 13, 2017, 11:40:45 PM

Bence siz Afganistan ve İran devrimi öncesi ve sonrası zamanı okuyun.
sr. member
Activity: 395
April 13, 2017, 11:39:24 PM
Arkadaşlar, MIT'nin şu meşhır kurbağa deneyini biliyor musunuz?

Sevgili kurbişler bizim ülke çok değişti.Biz dünya standardını yakalamaya çalışan bir eğitim aldık..ok ilerlemeler kaydettik.Şimdi dev ilahiyat fakülteleri kuruluyor, düz liseler imam hatip oluyor.Türkiyeyi imamlar mı muasır medeniyetler seviyesine getirecek?

Sahte diplomalı öğretmenler, siyasiler ve hatta bilim adamları var...

Sözde müslümanlar da var...Mesela Konya'da cuma namazına koşan zengin sanayicileri akşam pavyonda görebilir, süper lüks otelde üniversiteli ihtiyaçlı kızlara özel odalarında burs verirlerken....

Mahalle baskısı yok? Kadın tayt giydi, şort giydi diye metrobüste taciz ve hatta şiddet meşru görülmedi mi?

Başakşehirde eli silahlı Suriyeliler? Köprüde başı kesilen asker yoktu onlar teröristti?

Özgür basın ,özgür tv, özgür medya yok! Dahasını da söylerim de susmak daha doğru...

Ben ve eşim yüksek lisans sahibi insanlarız.İyi eğitim aldık, iyi birer kariyerimiz, alın teriyle kuruş kuruş kazanılan bir birikimimiz var.Sanmayın gittiğimiz yerde bizi davul zurnayla karşılayacaklar!Zor olacak.Ama en azından adil bir hukuk sistemi olacak, edindiğimiz mülkiyeti bir günde kimse hacılayamayacak.

Kurbişler biz gidiyoruz. George Orwel'ı tanıdığımız için (eski arkadaşız), Alvin Toffler'la üniversite yıllarında kafelerde takıldığımız için şanslı olduğumuzu bilerek gidiyoruz.

Vatan severliğe gelince vatanımı çok seviyorum.Dünyanın heryerini gezdim vatanımdan daha güzelini görmedim.

Bir ara valtim olursa kültür, cultiver, vs konularında düşüncelerimi yazayım.Sonuç biz gidiyoruz.Hayatımız zor ama güvenli olacak.İşimiz hazır.Evimiz hazır.Ana dilini şimdilik bir ülkede oturma ve çalışma hakkımız var.

Gidemeyenler, sizin için üzgünüm.Toplumun diğer bireylerini değiştirmek zor.Takım tutar gibi siyasi görüşlerini destekleyen kurbişler haşlanana kadar  bu devam eder.Bakarsınız tam avrupalı olur, kurbağa çorbası içmeye anavatanımıza geliriz.
hero member
Activity: 882
Merit: 524
For Rent
April 13, 2017, 05:29:06 PM
alıntılayayım da utanıp değiştirmek isteyeceksin çünkü. zamanında yapmayın değiştirmeyin dedik değiştirdiler darbeler kalkacak dediler hatta rahmetli mehmet ali birand "sırf bir daha darbe olmasın diye evet diyeceğim" demişti. 2 yıl geçmedi darbe geldi. yine aynısı oluyor yine darbe olacak yine biz öleceğiz. getirilen sistemde daha da kolay. ha genel kurmayı odaya kapatmış darbe girişiminde bulunmuşsun ha cumhurbaşkanını. bakalım o zaman nasıl tankların önüne yatacağız bu sefer kaçımız ölecek bakalım.
legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
April 13, 2017, 04:33:16 PM
Yurtdışına göç eden türkler gelecek kuşakta eğer lobicilik faaliyeti yürütmeye başlarlarsa yahudiler kadar olmasa bile çok güçlü olacaklarını düşünüyorum.
sr. member
Activity: 686
April 13, 2017, 02:34:22 PM
Pages:
Jump to: