Pages:
Author

Topic: Yeni Yerli Oyun: Erzurum - page 2. (Read 456 times)

hero member
Activity: 1428
Merit: 931
December 30, 2020, 06:26:20 PM
İsim daha farklı olabilirdi. Yerli oyun olması bu alanda çalışmalar yapılması güzel tabi ki. Umarım güzel bir oyun olursa süper olur.
sr. member
Activity: 1358
Merit: 374
December 30, 2020, 05:36:42 PM
Oyunun yapımcıları Erzurumlu herhalde, acun da Erzurum ılıcalıydı, acun mu yaptırdı acaba Smiley işin şaka yanı bir tarafa soğukla savaşan en büyük şehir Erzurum Kars Ardahan tarafı olduğu için şehir adı konulacaksa, en iyi ismi koymuş, ama ben zemheri gibi başka isimler konulabilirdi diye düşünüyorum
sr. member
Activity: 1778
Merit: 385
December 30, 2020, 04:12:59 PM
npc yerine de çarşı pazar demişler mi bari Cheesy fikri teması falan long dark'tan çalınmış söylentileri var. yine de güzel bir iş gibi duruyor. ama keşke başka bi isim verselerdi.
full member
Activity: 1414
Merit: 161
December 30, 2020, 04:11:33 PM
"Ülkemizde en soğuk şehirlerden biri olan Erzurum, bir hayatta kalma oyununa da konu oldu. Proximity Games tarafından hazırlanan Erzurum adlı yapım Steam'de şimdiden yerini aldı. Oyun, yakın zamanda erişime açılacak. Yapımda farklı hikaye modları olacağı belirtilirken, genel olarak soğukla, vahşi doğayla, açlık ve susuzlukla mücadele edeceğiz. Hayatta kalma teması, son yıllarda oldukça popüler olan türler arasında yer alıyordu."

Siz ne düşünüyorsunuz bu yeni yerli oyun hakkında?

Kaynak: https://www.webtekno.com/turk-hayatta-kalma-oyunu-erzurum-steam-yerini-aldi-h104028.html

Ülkece genç nufusumuzla övünüyoruz yıllardır ama bu nufusu maalesef verimli kullanamadık eğitim yap-boz tahtasına döndü bunu sadece ben söylemiyorum hükümet yetkilileri dahil herkes söylüyor zaten 'eğitim yap-boz oldu' söylemi artık herkesin ağzında sakız oldu.Bu tür yazılım gerektiren işlere gençlerimizi yönlendirebilirsek ülkeyi gerçek anlamda kalkındırabiliriz oyun umarım beklenen etkiyi yaratabilir.
newbie
Activity: 11
Merit: 0
December 30, 2020, 04:09:35 PM
"Ülkemizde en soğuk şehirlerden biri olan Erzurum, bir hayatta kalma oyununa da konu oldu. Proximity Games tarafından hazırlanan Erzurum adlı yapım Steam'de şimdiden yerini aldı. Oyun, yakın zamanda erişime açılacak. Yapımda farklı hikaye modları olacağı belirtilirken, genel olarak soğukla, vahşi doğayla, açlık ve susuzlukla mücadele edeceğiz. Hayatta kalma teması, son yıllarda oldukça popüler olan türler arasında yer alıyordu."

Siz ne düşünüyorsunuz bu yeni yerli oyun hakkında?

Kaynak: https://www.webtekno.com/turk-hayatta-kalma-oyunu-erzurum-steam-yerini-aldi-h104028.html
Pages:
Jump to: