Pages:
Author

Topic: Yeni Yılda Kripto Paralar Olan Talep 2 Kat Arttı! - page 2. (Read 387 times)

sr. member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
Doların artmasıyla beraber türk yatırımcı gözünü kripto paraya dikti diye bir haber aldım az önce Smiley bence kripto para da altın gibi bir yatırım aracı olmaya adaydır.
hero member
Activity: 728
Merit: 500
MenaPay - Crypto made easier than cash
Kripto para talebi bot programları yüzünden talep artışı var gibi sunuluyor bunlar gerçek durumu yansıtmıyor. 2018 yılı kötü geçti böyle sonlanacak gibi. Gelecek sene işlerin düzelmesi umalım.
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
Açıkçası piyasaya baktığımızda bu durumun herhangi bir ivme kattığı falan yok. Hatta tersine, yaprak kıpırdamıyor uzun zamandır.
hero member
Activity: 784
Böyle haberlere insanlar boşuna bel bağlıyor. Market hacmi ortada, işe yarayacak oranda bir giriş veya yatırım olmadığı ortada. Yok google trend yükseliyormuş yok talep artıyormuş falan hikaye. Realiteyi görmek için alim olmak gerekmiyor.
member
Activity: 350
Merit: 11
Çok enteresan bir olay ,8 aydan beri düşen hatta yerlerde sürünen bir piyasa için insanlar hala yatırım yapmaktan çekinmiyorlar ,hele ki icolara yatırım yapanlara şaşıp alıyorum ,bir çok ico çıkış fiyatının 4-10 kat altında ,buna rağmen bravo .
sr. member
Activity: 616
Merit: 250
Arttı da ne oldu? Ya bu tarz haberler tamamen abartıdan ibaret ya da artan ilgi sadece öylesine bir “ilgi” düzeyinde kaldı ve piyasada yatırım olarak karşılık bulamadı. Herkesin de bildiği gibi 2018 bizi süründürüyor başından beri.
member
Activity: 588
Merit: 10
$CYBERCASH METAVERSE
talep artmasını olumlu buluyorum ben bizim açımızdan piyasa açısından talep demek yükseliş demek güzel günler demek talep sürekli artmalı bence.
member
Activity: 154
Hızlı iniş çıkışlarıyla bitcoin yine adından söz ettirmeye devam ediyor bakalım yeni yılda bahsedilen kişi kadar piyasaya giriş olacak mı
member
Activity: 980
Merit: 12
Kripto paralara olan ilgi ve talebin artarak devam etmesi sevindirici bir haber. Bunun sayesinde kripto para piyasası, gitgide daha iyi seviyelere gelme yolunda ilerlemeye devam edecektir.
jr. member
Activity: 406
Merit: 1
Nasıl bir talep artması ise kripto parların fiyatları çöp oldu ,bu talep fiyat ile ters orantıda sanırım ,ya bu adamlar bizle dalga geçiyorlar yada bu işte büyük oyunlar dönüyor ,piyasa çöpe dönmüş talep arttı diyorlar.
member
Activity: 448
Merit: 12
Tüm dünya insanları belli başlı siyasi koşullar nedeniyle itibari para birimlerine güvenlerini kaybediyorlar ve kripto paralara yöneliyorlar yavaş yavaş. Bu belirsizlikler devam ettiği sürece de kripto paralara olan ilgi artarak devam edebilir.
newbie
Activity: 168
Merit: 0
kriptolara sene başından beri yatırım yapan birisinin 1000 doları varsa o para erimiştir büyük olasılıkla. talep artıyor olabilir. çünkü fiyat ucuzladı, her tarafta bitcoin 50 bin dolar olacak gibi hava estiriliyor. amaç sıcak para girişini artırmak ama pek başarılı oldukları söylenemez.
hero member
Activity: 728
MenaPay - Crypto made easier than cash
Kripto para alanının tanınırlık popülerlik düzeyinin artması halinde gelmesi beklenen sıcak para doların güçlenmeye devam etmesi ve faiz artışlarının görülmesi ile güvenli limanda kalmaya karar verdi.Talep beklenildiği adar yüksek değil.
full member
Activity: 297
Merit: 101
Sözde 1 milyon yeni yatırımcı 2018 senesi içinde kripto para satın alacak milyonlarca yeni Bitcoin cüzdanı açıldı falan gibi haberlerden sonra para kazandırmayan pazara kim niye girsin demek lazım.
full member
Activity: 350
Merit: 100
talep artıyor ama fiyat düşüyor, nasıl iş valla ben anlamadım bu durumu, bakalım ne olacak ileride göreceğiz
jr. member
Activity: 196
Merit: 1
Talep olan birşeyin fiyatında artma olması gerekmez mi? Nasıl 2 kat talep olmuş.
member
Activity: 546
sebeplerinden birisi ucuzladı. Yani geçen seneki pump devam etmiş olsa 30-50k larda olabilirdik. Ama düştü 6000'e onu da takip eden altcoinler, tokenler fiyatı takip etti. Hangisi belini kurtaracak orası biraz şaibeli, belirsiz. Şu puslu hava dağılmadı bir türlü.
newbie
Activity: 266
Merit: 0
bakalım bence teknolojiye olan ilgi her geçen gün artıyor bunun meyvesini yeriz, teknoloji her zaman gelişir.
full member
Activity: 980
Merit: 207
inşallah her talep kendi arzını doğurur, ve fiyatı arttırır diye düşünüyorum hocam, bana kalırsa iyi şeyler olacak seneye
sr. member
Activity: 840
Merit: 300
talep artması fiyat artmasına da sebep olur demişler umarım öyle olur da bu talepler piyasa açısından beklenen iyileştirmeyi yapar.
Pages:
Jump to: