Pages:
Author

Topic: yeni yılda ve gelecekte coin ile ilgili ne düşünüyorsunuz? - page 4. (Read 789 times)

member
Activity: 490
Merit: 13
BIB Exchange
Ben de kripto paralarımı mümkün olduğunca elimde tutmaya çalışıyorum. Malum hepsi yükseliş içerisindeler ve çıkış yapmak hiç mantıklı gelmiyor.
member
Activity: 224
Merit: 52
IOTA, XLM, ICX güzel şeyler yapacağına inandığım coinler bunlar. Umarım hep beraber bunlarla kazanırız.
sr. member
Activity: 1667
Merit: 271
belli olmaz, çıkabilir de düşebilir de, bu seviyelerdede gidebilir, eğer 1 yıl bekletirim dersen cok iyi bir yere gelebilir de, yalnız ben senin yerinde olsam riski bölerdim, misal kafadan atıyorum tamamen, bitcoin, litecoin, waves, neo, omisego, komado, xvg, dash, xmr,  her birine eşit miktarda atar beklerdim,  kuvvetli ihtimal,  usd miktarın artacaktır, yani en kötü x2 x3  olacağı inancındayım paranın bu şekilde birbirinden farklı yükselmesi muhtemel coinlere yatırım yaparsan.. tabii yeni icodan çıkmış projesi güzel olan coinlerin x20 x30 yapma ihtimalide vardır ama o kadar  risk alabilirmisin bilemem, öyleleri için paranın %3 %5ini yatırman belki daha mantıklı olabilir, ya tutarsa? diye..
hero member
Activity: 1666
Merit: 629
Bitcoin: Uzun vadeli düşünüldüğü zaman bu sene içerisinde de yatırımcısının yüzünü güldürecektir. 2018 sonuna kadar 40.000 USD seviyelerine ulaşması muhtemeldir.
Ripple: Son günlerde yaşanan yükselişleri ile gündemde olan bu coin 2018 sonuna 5$ seviyesine ulaşacaktır.
Waves: 2018'in coin'i olarak söylenmekte ve uzun vadeli süreçte yatırımcısına çok kazandıracak bir coin olmaktadır. Digilira'nın WTRY uygulaması ile ülkemizde de kısa süre sonra popüler olacağını düşünüyorum.

Yazdıklarım birer yatırım tavsiyesi değildir fakat değerlendirmek isteyen arkadaşlar bir miktar yatırım ile deneyebilirsiniz.
member
Activity: 336
Merit: 11
hükümetler btc ile savaşacak btc de altlarla savaşacak.
saçma sapan forklar olmaya devam edecek. bazı garipler yine atlayacak. bunlardan bazısı iyi kazandırsa da çoğu pek bilmeyenlerin elindekini avcundaki süpürecek.
çöp coinlerin arasında işe yarar coinler ezilecek.
hero member
Activity: 1111
Merit: 525
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
Valla durum onu gösteriyor ki Kanlı bir savaş olacak hökümetler ile coinler arasında . Bunun dışında çok oynak bir piyasa bekliyorum 2017yi aratmayacak cinsten Cheesy
newbie
Activity: 10
Merit: 0
IOTA baya iyi bir coin onun disinda BTC hakkinda konusmamiza gerek yok zaten. Litecoin hizli transfer islemi sayesinde ve gelismis teknolojisiyle yine uzun vadeli bir coin. Digerleri hakkinda pek bilgim yok yeni sayilirim

bu saydığın iota btc ltc son dönemde çoğu kişiyi batırdı, 2018 de ne olur bilinmez ama iota spekülatif bir coindir çok güvenme, ytd.
member
Activity: 280
Merit: 13
Genesis Vision ve Vertcoin'i önerebilirim. 2018 Mart ayında Vertcoin'i dolar ile alım satım yapılabileceğimiz bir websitesi hazırlanıyor. Adı da vertbase.com . VTC, Litecoin'in 3$ hallerini hatırlatıyor bana. Yatırım tavsiyesi değildir. Sadece bildiklerimi aktardım. Yatırım yapmadan önce kendi araştırmanızı yapınız. Sağlıcakla.
newbie
Activity: 17
Blockchain kesinlikle hayatımızın bir parçası olacak ama new world order ın para birimi hangisi olacak tartışılır
newbie
Activity: 11
IOTA baya iyi bir coin onun disinda BTC hakkinda konusmamiza gerek yok zaten. Litecoin hizli transfer islemi sayesinde ve gelismis teknolojisiyle yine uzun vadeli bir coin. Digerleri hakkinda pek bilgim yok yeni sayilirim
sr. member
Activity: 812
Merit: 252
Free Crypto Faucet in Trustdice
Hangi Coin ile ilgili ne düşünüyoruz ?
member
Activity: 182
Merit: 22
Uzun vadede bekletmeyi düşünüyorum en zirveye kadar bekleyeceğim.ya patlar ya da zengin eder .
sizlerin düşünceleri nedir?benim gibi dokunmadan bekleten ve ya üst sınırı düşünen varmı?

EDİT: BİTCOİN HAKKINDA SORMAK İSTEDİM KONUDA GEÇMEMİŞ SANIRIM
Pages:
Jump to: