Pages:
Author

Topic: Yeniler çok bilinçsiz - page 3. (Read 766 times)

sr. member
Activity: 532
Merit: 250
December 14, 2017, 07:26:00 PM
Şöyle bir atasözümüz vardır '' iş bilenin kılıç kuşananın'' ama bu türden piyasalar için geçerli değil maalesef bu söz.  Sadece kulaktan dolma sözlere uyarak bu piyasaya atılanlar daha fazla  para kazanıyor, çok derin bilgisi olan da şöyle mi böyle mi diye durumu değerlendirene kadar fırsatlar kaçıyor. Ortasını bulmak lazım.
member
Activity: 1264
Merit: 43
December 14, 2017, 06:29:38 PM
Herkeste (ben de dahilim belki buna) bir an önce parayı katlayayım mantığı var. Evet, bazen şansa denk gelebilir ama bu her zaman olacağı anlamına gelmez. Eskiden saadet zincirlerine parasını kaptıranlar ile, şimdi bodoslama bilmediği bir alan girip, sadece çok konuşuluyor diye pat diye tüm yatırımını bilmediği bir coine yatıranların ortak noktalarıdır "kaybetmek".
sr. member
Activity: 518
December 14, 2017, 06:29:32 PM
Maalesef "bitcoin diye bir şey varmış yav" diyen balıklama dalıyor. Dur güzel kardeşim önce biraz anla, gözlemle. Az çok bir şeyler öğrenmek isteyen adamın sürekli piyasa gözlemi yapıp okuması araştırması gerekiyor. Bu forum bence en güzel kaynaklardan biri ve herkesin elinin altında, diğerlerinin tecrübesinden feyiz alabilmek de çok önemli.
sr. member
Activity: 812
Merit: 262
December 14, 2017, 06:25:21 PM
yeni nesilin genel sorunu okumamak zaten.
adam duyuyor bitcoin 6 ayda ikiye katladı diye tamam ona yetiyor o
ondan sonra gelip param eridi diye başlık açıyorlar.
full member
Activity: 392
Merit: 100
December 14, 2017, 05:31:17 PM
Yeni bir kisi eger azda usengec ise bana kalirsa BTC + Ethereum + Litecoin + Stratis alsin cekilsin kenariya 1 ya da 2 sene sonra geri gelsin yeterli olur yani.
full member
Activity: 980
Merit: 207
December 14, 2017, 05:29:36 PM
Yeni adapte olan insanlarda genel olarak şöyle bir sıkıntı görüyorum,  tek amaçları koin alıp zengin olmak başka bir şeyle ilgilenmiyorlar, bu doğru değil.
sr. member
Activity: 616
December 14, 2017, 05:27:37 PM
Yıllarını kriptoyu anlamaya vermiş üstadları es geçiyorum zaten burada normal bir şekilde trade yapmayı kovalayan veya bir şekilde piyasanın içinde yolunu bulmaya çalışan kimse tam anlamıyla bilgiye sahip değil. Hepimiz bir yerden giriş yaptık buralarda bulduk kendimizi, hergün yeni bir şey duyup öğreniyoruz.
sr. member
Activity: 658
Merit: 288
December 14, 2017, 05:16:27 PM
Neden dash ornegi verdin bilmiyorum ama dash ekibincok saglam calisan bir ekip ve arkasi dolu anlasmalar yapiyorlar onceden arastiriyordum ben alamadan cok artti vazgectim. Ama sadece bir ornek olarak verdiysen yeniler bilgisizde biz cokmu bilgiliyiz ethereumu kacirdim (hemde 2 defa:) litecoini iotayi hepsi kacti sanatan eimizde duran az biraz btc yukari tasidi bizi bukadar yukseecegini bende bilmiyordum beni birak kuculen ucgenciler bile hala hergun dusecek diyor Smiley
member
Activity: 448
Merit: 10
December 14, 2017, 05:07:13 PM
Bu işleri okuya okuya takip ede ede araştıra araştıra öğrenirsin fikrim bu diğer türlü milletin yorumuna bakıp iş yaparsan çöp olursun.
full member
Activity: 322
December 14, 2017, 04:54:29 PM
Hocam haklısınız ama işte altlar daha artar diye giriyoruz yoksa btc konusunda dediğiniz gibi mantıklı bu arada avatarınızdaki karikatürü bayıldım ya cidden kahkaha attım arkadaş gece gece
full member
Activity: 224
December 14, 2017, 03:53:45 PM
İyide herkes anne karnında öğrenmiyor ki kripto para sektörünü, insanlar korkarak yaklaşıyor ismi zaten sıkıntılı bi kere "kripto" "para" ilk defa duyan birisi olsanız şu zamanda ne düşünürdünüz.
full member
Activity: 308
December 14, 2017, 03:53:23 PM
Haha, karikatür çok güzel olmuş hocam konuyla tam uymuş, kahkaha attım Cheesy
full member
Activity: 350
December 14, 2017, 03:46:15 PM
Geçen bir arkadaşımla muhabbet ediyorduk benzer bir durum yaşadık,arkadaşıma bitcoin alacağımı söylediğimde fiyatını duydun mu o kadar parayı nereden bulacaksın diye sordu ben hep x tllik bitcoin alıyorum diyince dalga geçiyorum sandı.(aklına dolar zammından sonra ben hep 50 liralık benzin alıyorum diyen vatandaş gelmiş. Cheesy)Yakın zamanda yenilerde bu konuda tecrübe kazanacaktır.

Buna benzer bi sohbete bende şahit olmuştum. Bir coin var fiyatı sıfır dolar ondan toplayacağız diyordu bi şahıs. 0,0001 dolarlara kadar düştüğünden habersiz fiyatın Smiley
sr. member
Activity: 602
Merit: 277
December 14, 2017, 03:44:34 PM
Yeniler bilinçsizlikleri sayesinden kazandı kaybedene kadar öğrenmek için çabalayacaklarını sanmıyorum. Bitcoin yükselirken burada ki adam "ulan bitcoin bir anda bu kadar değerlendi ama  çakılması yakındır." diye şüpheci yaklaşırken adam güç bela kendine hesap açıp aldığı bitcoinlerle kazandı. Aynı şey ioatada gerçekelşti. Nasıl bu kadar hype yarattılar bilmiyorum ama yeni ne kadar adam varsa ioata da ioata diyip duruyordu. Sonuçta ondan da kazandılar. Her şey güllük gülistanlıkken iyidir de, ayı piyasasında bu adamlar çok ağlayacak.
sr. member
Activity: 434
★YoBit.Net★ 1400+ Coins Exchange
December 14, 2017, 03:28:55 PM
Dash ın %63 ü kilitli büyük ihtimal sahipleri de kitlemişlerdir. Masternode kazancı aylık 5 bin doları geçik. Kaç masternode kurdular kimbilir Cheesy
member
Activity: 224
Merit: 52
December 14, 2017, 03:16:47 PM
bilgilenmek lazım araştırmadan öğrenmeden cehaletle kimse para kazanamaz.
full member
Activity: 196
Merit: 102
“RepuX - Enterprise Blockchain Protocol”
December 14, 2017, 03:16:22 PM
Hiç bir şeyi araştırmıyorlar, okumuyorlar, yalnızca kulaktan dolma bilgilerle aha uçacak aha kaçacak bir an önce girip kazanmalıyım. 1 ayda 5000 dolar yükseldi falan filan biraz da medyanın pompalamasıyla balıklama dalıyorlar sonra da kaybediyorlar.
Altcoinlerin riskini bilmeden yönelmeleri de anlamsız fakat DASH'ın komitesi çok büyük ve sağlam yani piyasaya yeni giren insanların DASH almasıyla bu seviyelere çıkmış olduğunu düşünmüyorum.
full member
Activity: 336
December 14, 2017, 03:11:38 PM
Bende katılıyorum bu fikre. Bitcoinin yükselişini öğrenen insanlar piyasayla ilgili kişilere soruyor yatırım yapmak istiyor, hepimizin başına geliyordur. Bizde bitcoin daha ne kadar yükselecek deyip ondan sonraki güvenli projelere yönlendiriyoruz ve sonuç ortada.
legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
December 14, 2017, 03:08:57 PM
İki arkadaş da aynı konudan bahsetmiş ve kesinlikle doğru. Düşünsenize millet o kadar aç gözlü ve açıktan para sevdasında ki, iki satır bile okumak zor geliyor. Bitcoinin 8 haneli küsüratı olduğunun bile farkında değiller, umurlarında da değil zaten.
Olay şu: "Gardaş, Selahattin geçen yıl 2 milyarla girmiş (on yıl önce 6 sıfır atılmış olması da onların beyinlerini fazla zorluyor) şimdi altına araba çekmiş anuğa goyum"
member
Activity: 98
Merit: 10
The future is your Genome
December 14, 2017, 02:57:35 PM
Geçen bir arkadaşımla muhabbet ediyorduk benzer bir durum yaşadık,arkadaşıma bitcoin alacağımı söylediğimde fiyatını duydun mu o kadar parayı nereden bulacaksın diye sordu ben hep x tllik bitcoin alıyorum diyince dalga geçiyorum sandı.(aklına dolar zammından sonra ben hep 50 liralık benzin alıyorum diyen vatandaş gelmiş. Cheesy)Yakın zamanda yenilerde bu konuda tecrübe kazanacaktır.
Pages:
Jump to: