Pages:
Author

Topic: Yerel Bölüm İstatistikleri - page 2. (Read 482 times)

legendary
Activity: 2352
Merit: 2592
Chancellor on Brink of Second Bailout for Banks
December 23, 2020, 11:06:09 AM
Merhabalar, daha önce farklı bir versiyonunu yayınlamıştım, düzenleyerek farklı versiyonlarını hazırladım. DdmrDdmr tarafından paylaşılan verileri grafik haline getirerek daha anlaşılır bir biçimde her ay güncelleyeceğim. Yerel bölümler arasında en aktif olan bölümlerin aktiflikleri, gönderilen toplam merit sayıları ve post başına düşen merit sayılarını içerecek paylaşacağım grafikler. Verilerin güncellenme tarihleri nedeniyle grafikler tarihsel olarak biraz geriden gelecek, şimdilik kasım ayı verilerini yayınlıyorum.

Bölüm başına gönderilen post sayısı verileri o alt bölümün tüm alt başlıklarını içermiyor olabilir ancak yine de genel aktiflik hakkında genel bir sonuca ulaşmanızı sağlayabilir. Kasım ayında Türkçe yerel bölümü en çok post atılan yerel bölüm olmuş. Rusya'ya ait verilerde bir problem var mı bilmiyorum ancak daha önceki incelemelerimde en aktif bölüm büyük bir farkla Rusya'ydı.

Merit istatistiklerini incelediğinizdeyse Türkçe yerel bölüm 4. sırada yer alıyor. Bunda iki temel sebep var yerel kullanıcıların dil problemi nedeniyle global bölümlerde çok fazla varlık göstermemesi ve merit kaynağı sayımızda daha önce yaşanan azalma.

Blacknavy yaklaşık 6 ay önce merit kaynağı iken diğer bölümlere göre daha eşit bir dağılıma sahiptik. Ancak ayrılmasının ardından post başına merit sayısı en düşük yerel bölüm haline geldik.

Pages:
Jump to: