Pages:
Author

Topic: Yerli Borsaların 24 Saatlik Hacimleri (Dolar) - page 2. (Read 728 times)

sr. member
Activity: 672
Merit: 253
Rakamlar iyi ama yükselmeli. Günlük hacim yaklaşık 140.000.000 Dolar. Kaliteli ve hızlı hizmet sunan daha çok Bitcoin borsası olmalı. Piyasa hareketlenince özellikle yukarı doğru ivme hızlandıkça yoğunluk  nedeni ile erişim ve gecikme problemleri çıkıyor. Borsalar bu konuda daha fazla yatırım yapmalı. Türkiye yasal düzenlemeleri yapmalı ve vadeli işlemlere başlamalı. 
full member
Activity: 406
Merit: 101
Altcoinler (ethereum, waves ve diğerleri) daha çok işlem görüyor elbette. bunlar Bitcoin in 24 saatlik işlem hacimleri.
yerli borsalarda bu kadar çok iyi işlem oluyorsa sundukları hizmet çok daha kaliteli ve daha güvenilir olması lazım.
5 - 6 ay sonra bu işlem hacmi daha da yükselecek .
member
Activity: 406
Merit: 10
Yerli borsaları sadece para yatırma ve çekme için kullanıyorum ki çoğu kişi bu amaçla kullanıyordur.
member
Activity: 126
Waves dex bitirecek hepsini. Millete çektirdikleri çile yetti bu zamana kadar.
full member
Activity: 224
Merit: 100
Yerli borsalar da artık güçlenmeye başladı bu da ülkemizde yatırımcı sayısısnın arttığının göstergesi ben şahsen btctürk ve paribu kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım.
member
Activity: 202
Merit: 17
Yerli borsalar son 24 saatlik hacimleri :
▪ Paribu : $85.437.800
▪ BTCTurk : $33.819.490
▪ Koinim : $11.195.250
▪ Koineks : $3.434.614

Yaşanan problemlere rağmen hacimler çok yüksek.
https://twitter.com/coin_destek/status/938856810139865088

Bunlar sadece BTC işlem hacimleri sanırım, BTCTurk te ETH hacmi bazen BTC'yi geçiyor.
member
Activity: 365
Yerli borsaların exchange yüzleri çok basit. Tat vermiyor. Ama hacim oldukca yükselmiş.
newbie
Activity: 32
Merit: 0
Bu kadar para kazanıyorlar ama borsa zırt pırt çöküyor. Sistemi geliştirme dersen hakgetire. Yıl olmuş 2017 bizimkiler anca böyle esnaf kafasıyla iş yapmaya devam etsin..
full member
Activity: 266
Merit: 108
Bu hacimler ile kazanılan paraların karşılığı olarak kusursuz hizmet verilmeli. BTC her kafa kaldırdığında bakım/özür olmaz, olmamalı.
member
Activity: 546
Bitcoin, ether, lite de satarak kar yapmayı isteyenler için bu borsalar iş görecek türde. Ama en kötüsü işlemler sırasında donma problemi, derinlik kısmındaki gecikmeler. Fiyatın açıldığı zamanlarda satış yapmak için biraz uğraşmak gerekiyor. Yabancı borsalar ile mukayese edilemez ama yine de hacimleri oldukça iyi.
full member
Activity: 616
Merit: 100
Hocam cep uygulaması btcturk'un var ancak sistemleri kilitlenme yaşanmasın. Cep uygulamasına geliriz. Yazık oluyor en can alıcı noktalarda kilitlenme yaşanması. Gerçi fiyat sürekli arttığı için satış dan yana sıkıntı yok :d
full member
Activity: 742
Merit: 140
Paribu diğer borsaların toplamının neredeyse 2 katı. Ben Koinimi kullanıyorum şimdilik memnunum fakat Ethereum'u da eklemesi gerekiyor artık.

Birde bütün borsaların şu bankaların olduğu gibi güzel android uygulamaları olsa tadından yenmez.
newbie
Activity: 27
Merit: 0
Yerli borsalar son 24 saatlik hacimleri :
▪ Paribu : $85.437.800
▪ BTCTurk : $33.819.490
▪ Koinim : $11.195.250
▪ Koineks : $3.434.614

Yaşanan problemlere rağmen hacimler çok yüksek.
https://twitter.com/coin_destek/status/938856810139865088
Pages:
Jump to: