Pages:
Author

Topic: Yerli Kripto Para Nexpara! - page 2. (Read 713 times)

legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
March 13, 2018, 07:36:39 AM
benim korkum, ( bu proje tutmayacak zatende)  paramız gittiiiiiiii böhüüüüüüü Cry Cry diye ağlacaklar yüzünden hükümetin kripto paralara bakış açısının  iyice olumsuz yöne kayması...

bitcoine lale soğanı diyen adamlar yönetiyor ülkeyi zaten  Grin

Eylem cülcüloğlu ekipten ayrılmış Cheesy
hani şu her yerde nexparayı öven tanıtan arkadaş varya o işte Cheesy
Geçmiş olsun.

haydaaaaaaa  Grin Grin

daha dün ölücülerin ve yalakaların sitesi dnmhbr de röportajı vardı bunun  Grin o röportajı izledim de adamın hayatından bıkmış bir hali vardı zor anlatıyordu bu uyduruk projeyi zaten  Grin

ahahahahahaha  Grin Grin Grin Grin

elemanın biri bu eylem in twitterında bi akbank internet bankacılığının ekran görüntüsünü atmıştı...500 tl atmış adam  yazık lan  : D

şimdi baktım da eleman nex para ile ilgili attığı bütün twitleri silmiş galiba şu haber in etkisi oldu  Grin

http://gazetearsivi.milliyet.com.tr/Arsiv/1996/09/10 (sayfa 26)  Smiley

Ahashdhasdhah
adam daha dün donanım haberde çıktı Cheesy la 10 saat geçmedi ne ara konuştun o kadar övdün sonra ekipten ayrıldın.
HAYDDAAAAAA :d
full member
Activity: 728
Merit: 151
March 13, 2018, 07:25:45 AM
benim korkum, ( bu proje tutmayacak zatende)  paramız gittiiiiiiii böhüüüüüüü Cry Cry diye ağlacaklar yüzünden hükümetin kripto paralara bakış açısının  iyice olumsuz yöne kayması...

bitcoine lale soğanı diyen adamlar yönetiyor ülkeyi zaten  Grin

Geçmiş olsun.

haydaaaaaaa  Grin Grin

daha dün ölücülerin ve yalakaların sitesi dnmhbr de röportajı vardı bunun  Grin o röportajı izledim de adamın hayatından bıkmış bir hali vardı zor anlatıyordu bu uyduruk projeyi zaten  Grin

ahahahahahaha  Grin Grin Grin Grin

elemanın biri bu eylem in twitterında bi akbank internet bankacılığının ekran görüntüsünü atmıştı...500 tl atmış adam  yazık lan  : D

şimdi baktım da eleman nex para ile ilgili attığı bütün twitleri silmiş galiba şu haber in etkisi oldu  Grin

http://gazetearsivi.milliyet.com.tr/Arsiv/1996/09/10 (sayfa 26)  Smiley

(he birde bu habertürk te afşinin programına katılıp ilk 20 harici coinlerin tokenların hepsi balon demişti  Smiley )

dh yorumlarına bakın adamlar anında tespiti koymuş  Grin

https://i.hizliresim.com/p6V7Bo.jpg

full member
Activity: 616
Merit: 108
March 13, 2018, 06:58:10 AM
Televizyonda bir programa sponsor olmuşlar galiba, ben girmem ama kabul etmek lazım iyi marketing yapıyorlar.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
March 13, 2018, 06:54:39 AM
Geçmiş olsun.
full member
Activity: 206
Merit: 100
March 11, 2018, 03:16:22 PM
Ekip güzel olabilir proje güzel olabilir ama Yerli projelere güvenilirlik artık hiç yok kendinlerini kanıtlamaları lazım buda uzun zaman alır bakalım Hangi yerli proje tutucak artık
newbie
Activity: 3
Merit: 0
March 11, 2018, 02:19:32 PM
Tüm değerli fikir ve yorumlarınız için teşekkür ederiz. Ülkemiz adına siz vatandaşlarımızı mahçup etmemek ve kripto sektörünü Türkiyede geliştirmek adına elimizden gelenin fazlasını yaptığımıza emin olmanızı isteriz. ICO sürecimiz biter bitmez yer alacağımız gerek Türkiye gerek yabancı borsalarda NeXParayı sizlere sunacağız.
newbie
Activity: 9
March 10, 2018, 09:58:13 AM
Bugun  nexpara geliştiricileriyle ilgili facebookta gördügüm bir paylasımdan sonra bu paranın bir geleceği olmayacağını daha net görmüş oldum.Geliştiricilerden biri ile ilgili haberdi.10.09.1996 tarihli Milliyet gazetesinde cıkan habere göre geliştiricilerden biri dolandırıcılıktan zaten hüküm giymiş bir sabıkalı dolayısıyla uzak durmakta fayda var.

haberin bağlantısı var mı ?(link) bizde bakalım merak ettim Grin
Isterseniz gazete kupurunun oldugu resmi pm ile paylasabilirim
full member
March 10, 2018, 09:24:00 AM
Bugun  nexpara geliştiricileriyle ilgili facebookta gördügüm bir paylasımdan sonra bu paranın bir geleceği olmayacağını daha net görmüş oldum.Geliştiricilerden biri ile ilgili haberdi.10.09.1996 tarihli Milliyet gazetesinde cıkan habere göre geliştiricilerden biri dolandırıcılıktan zaten hüküm giymiş bir sabıkalı dolayısıyla uzak durmakta fayda var.

haberin bağlantısı var mı ?(link) bizde bakalım merak ettim Grin
newbie
Activity: 9
March 10, 2018, 09:12:59 AM
member
Activity: 392
Merit: 10
March 09, 2018, 07:30:18 PM
Artık yerli para görmek istemiyorum şu forumda kaç tane oldu sayamadım her gelen yerli diye milleti didikliyolar burda
full member
March 09, 2018, 07:17:24 PM
Nexpara, sikke gibi teknoloji ile uzaktan yakından alakası olmayan, kağıt üzerinde oluşturulmuş tokenlerin burada yetkili düzeyinde resmi konu açamamaları çok normal. Gerçi sikke denedi sayılır ama sonra baktılar olmayacak, onlar da kayboldular. Çünkü adamların projelerinde savunulacak bir taraf yok, ortaya konulmuş olan bir yenilik yok.

Şöyle bir videoya denk geldim.

https://youtu.be/u8KmehPw6z0?t=15m01s

Türk yazılımcı ekipleri tarafından hazırlanan proje diye lanse edilen takımda 2 programcı/yazılımcı, bir de blockchain danışmanı varmış. Her biri, birer ekip oluyor sanırım. Takımın ciddiyetini anlamak için 15.dakikadan itibaren videoyu izleyebilirsiniz.  İletişim danışmanının ve programcıların linkedin hesapları bomboş. Yeni açılmış muhtemelen. Nasılsa bizim insanımız ne olduğunu anlamaz, bakmaz diye özgeçmiş bile yazmamış adamlar.

Hem yerli hem de süper proje. Yerseniz. Yiyecek olanlara şimdiden afiyet olsun.

50 kere yazdık çöp diye...alan alsın napalım..zaten bunların hedef kitlesi büyük ihtimal çiftlikbankçı tayfa gibi...baksana çiftlikbank 500 trilyon (eski para ile) para toplamış diye haber vardı hürriyette...türkiye de muazzam bi keriz potansiyeli var  Grin

Türk yazılımcı ekipleri tarafından hazırlanan proje bu cümle bütün haber /habervari sitelerde var. bu cümle ağır anlatım bozukluğu içeriyor...adında X olan sözde milli para hedefi olacak projenin kurucuları /ekibi konuştıukları dilden, Türkçe'den bi haber  Grin

almayın aldırmayın yazık günah

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/bakanlik-acikladi-yarim-milyarlik-vurgun-40764771
member
Activity: 231
March 09, 2018, 06:56:24 PM
NEX paranın ismi bu NEO koinin çıkaracak olduğu NEX borsasından biraz esinlenilmiş gibi, çalma demeye dilim varmıyor, zan altında bırakmak istemem.
member
Activity: 532
Merit: 29
March 09, 2018, 04:49:04 PM
Nexpara, sikke gibi teknoloji ile uzaktan yakından alakası olmayan, kağıt üzerinde oluşturulmuş tokenlerin burada yetkili düzeyinde resmi konu açamamaları çok normal. Gerçi sikke denedi sayılır ama sonra baktılar olmayacak, onlar da kayboldular. Çünkü adamların projelerinde savunulacak bir taraf yok, ortaya konulmuş olan bir yenilik yok.

Şöyle bir videoya denk geldim.

https://youtu.be/u8KmehPw6z0?t=15m01s

Türk yazılımcı ekipleri tarafından hazırlanan proje diye lanse edilen takımda 2 programcı/yazılımcı, bir de blockchain danışmanı varmış. Her biri, birer ekip oluyor sanırım. Takımın ciddiyetini anlamak için 15.dakikadan itibaren videoyu izleyebilirsiniz.  İletişim danışmanının ve programcıların linkedin hesapları bomboş. Yeni açılmış muhtemelen. Nasılsa bizim insanımız ne olduğunu anlamaz, bakmaz diye özgeçmiş bile yazmamış adamlar.

Hem yerli hem de süper proje. Yerseniz. Yiyecek olanlara şimdiden afiyet olsun.
sr. member
Activity: 616
Merit: 281
March 09, 2018, 03:52:34 PM
Bu Token ne işe yarayacak mış ? Ether ağının tüm özelliklerini say say bizim token yapıyor bunları de. Oldu canım başka bir isteğin var mı ?

Hiç bir amacı olmayan, sadece transfer özelliği olan coin den diğerlerinden farklı olması beklenir. Tüm dünya da geçerli ether varken, altında ki bir token ile neden tranfer yapsınlar insanlar ?

Bir de kaliteli bir coin çıkartıyorsan önce gel foruma resmi bir başlık aç, soruları yanıtla. Kulaktan kulağa olmaz bu işler. Coin piyasasının kalbi burası.
member
Activity: 201
The Experience Layer of the Decentralized Internet
March 09, 2018, 03:42:17 PM
bunun diğerlerinden bir farkı var gibi duruyor sanki sağlam duruyor proje falan bunun sayesinde türk projesi kötüdür algısını yıkma şansımız olabilir başarılar dilerim
sr. member
Activity: 655
Merit: 258
March 09, 2018, 03:26:30 PM
Bugün bir abim aradı heyecanla anlatıyor;

"Nexpara diye bir coin çıkıyormuş bu işlerden anlayan bir arkadaşım söyledi 1TL gibi bir fiyattan çıkacakmış, 5-6TL'ye çıkarmış" dedi.

Ben de projesi olan kaliteli coinler zar zor x2 yaparken A'dan B'ye coin yolllamaya yarayan çöp coin nasıl katlar dedim baya üzüldü Nexpara'yı nasıl anlattılarsa ona çok umutlanmış.

Hedef kitlesi bu piyasaya yeni girmiş ya da tam girmek üzere olan amatörler sanırım çünkü piyasada o kadar güzel projeler varken usta birisi böyle bir projeye bakmaz bile.
full member
Activity: 602
Merit: 118
March 04, 2018, 01:51:24 PM
ne kadar da milliymiş. bir gün kim kimi öpecek merak ediyorum çünkü sürekli milli bir para çıkıyor. sikke mangır nexpara vs vs. baya bi var. bakalım. bir  gün gerçekten kaliteli bir iş çıkacak ama bu tarz işlerden dolayı güme gidecek gibime geliyor...
member
Activity: 566
Merit: 29
March 04, 2018, 01:42:10 PM
Websitede ki en üstteki video Youtube üzerinde internetten para kazanmayı anlatan amcalar gibi, ekipteki kadınların fotoğrafları whatsapp'tan alınmış gibi bunlar ufak ama önemli detaylar, bu sefer de gol değil be...
sr. member
Activity: 402
Merit: 250
March 04, 2018, 01:31:24 PM
Ekip gerçekten insanı başta korkutuyor büyük ihtimalle buda diğerleri gibi scam çıkacak çünkü çok amatör gözüküyorlar.
newbie
Activity: 196
March 04, 2018, 01:03:39 PM
Hiç inandırıcı gelmedi.. İnanasım da yok. Ha belki gerçektir orası da muallak.. Gerçekse de Umarım başarılı olurlar çünkü bu konularda pek başarılı olamıyoruz hayal kırıklığı oluyor.
Pages:
Jump to: