bu ülkede memuriyete sirtini yaslayip slayt bile okumayan, siniftan ogrenci secip ders kitabi okutturan çok öğretmen gördüm. bence memurlara acilen performans sistemi getirilip asiri uc noktalarda takilan iş yapiyomuş gibi gozukup is yapmayan parazit kitle temizlenmeli. is yapmaya istekli bicok egitimli genc var. memuriyet isi vergisini odeyen vatandasin ciddi canini sikiyor ki ben devlete bagli olup da duzgun isleyen bir sistem gormedim. egitimden, sagliga kadar her seyin bok gibi oldugunu dusunuyorum. ne devlet hastaneleri bes para eder, ne egitim kurumlari. oduna para vermeye merakliysaniz siz bilirsiniz tabi
yıllr önce cafeye bir öğretmen geldi adamın bilgisayarı bozulmuş kurdum yiğenim dedi ben ekrana bağlayamıyorum neyse tabi dedim nasıl olsa öğretmen saygımız var gittik evine adam meğerse ekranı göremiyormuş 1024x768 de bile ekranı okuyamıyor 720 gibi garip bir çözünürlüğe düşürmüştüm bu adam ilk öğretimde öğretmen dedim senin öğreteceğin bilginin ben taa diye.
Bırak eğitimi ne öğretmenler var mouse kullanmayı bilmiyor.
Hocam çok yıllık öğretmenler öyle ne yazık ki.
Bir çok öğretmen maaşı iyi görünse de emekli olduğu zaman çok az maaş alıyor.
Bir arkadaşa sordum neden yaşlı öğretmenler emekli olmuyor diye.
Abi maaşları aşırı düşüyor. Akp hükümeti öğretmenlere zam derken ham maaşa değil yan gelirlere zam yaptı ama ana maaş çok düşük. ( Galiba bu durum polisler için de aynı)
Emekli olan öğretmen emekli maaşını ham maaşa göre alacağı için emekli olmuyor.
Büyük ihtimalle size o tarz bir öğretmen denk gelmiştir.
Zaten bir çok öğretmen yeni müfredat bize göre değil diyor ama yine de çalışmaya devam ediyor.
Hal böyle olunca da işi bilenler öğretmen seçiyor bilmeyen velilere de bu gibi öğretmenler eğitim veriyor.
A'dan Z'ye eğitim öğretim de yenilik lazım.