Pages:
Author

Topic: Yiğidi öldür, hakkını yeme demişler - page 2. (Read 240 times)

member
Activity: 1008
Merit: 19
Backed.Finance
Selçuk bayraktara kötü sözler söyleyip muhalif olan insanları pek ciddiye almıyorum şahsen, bu tip insanlar siyasi ideolijisinin esiri olmuş gerçeği doğruyu göremeyip sırf nefretini kusup onu karalamak isteyen insanalr bana göre. Bende muhalifim bu arada iktidarın seveceğim çok az yönü var. Zaten selçuk ve iktidarı bir arada tutmakta yanlış neden tüm insanları belli bir kalıba şuncu buncu sözlerine sığdırmak zorundayız ? Ki Selçuk Bayraktarı birebir dinlediyseniz hiç bu işlere girmek istemeyen bir insan, nuri demirdağların, geçmişteki fabrikaların başına gelenleri söz etmesin mi ? Bunu söz etti diye insan iktidar yalakası mı oluyor ? Hayır bu adam doğru bir adam.
hero member
Activity: 1470
Merit: 931
Oldukça haklısınız bu tarz teknoloji ve bilim adına işini en iyi yapanlardan birisi olarak görüyorum. Böyle insanlara ülkemizin çok ihtiyacı var ülke olarak gerçekten çok gerilerdeyiz. sayabileceğimiz teknolojik ürünlerimiz neredeyse yok. Beğenmediğimiz Çinler bile kaç tane telefon markası var elektrikli araba vs üretiyorlar her alanda çalışıyorlar. İşini hakkıyla yapanların tebrik ediyorum onları hakkı yenmez inşallah. Beş parmağın beşi bir olmuyor. İkiside damat olabilir ama aynı anne babanın çocuklarından bile kimisi hayırlı kimisi hayırsız olabiliyor.
legendary
Activity: 2324
Merit: 1176
Selçuk Bayraktar gerçekten işinin ehli bir insan mühendislik olarak harikalar yaratıyor ilk iha denemesindeki açıklamalarından  bugün üretilen sihalara kadar bu alanda dünyada bir kaç ülkeden birisiysek bunu borçlu olduğumuz kişi Selçuk bayraktardır sevende sevmeyende takdir ediyor çok nadir insanlar vardır bu da bunlardan birisi
legendary
Activity: 2646
Merit: 1333
Mevcut yönetime siyasal görüşümden bağımsız olarak, ülkeyi düşürdükleri durum nedeniyle ne kadar muhalif olduğumu yazmama gerek yok, şurada aktif 20-30 kişiyiz ve birbirimizle ilgili aşağı yukarı fikrimiz var.
Ama uzun süredir bir yandan da şunu söylüyorum kendi kendime: Damat var, damat var...
Söylemek istediklerimin dışında olduğu için diğerinden bahsetmiyorum ama Selçuk Bayraktar mentorluğunda ve güçlü vizyonuyla ilerleyen Baykar gerçekten göğüs kabartan başarılara imza atıyor. TB2'lerin gerçek hayattaki performansı tüm dünyada ses getirdi, geliştirilmekte olan TB3 ile daha da ileri seviyeye gelineceği anlaşılıyor.
Kendi adıma söyleyebileceğim tek şey var: Bravo

https://www.youtube.com/watch?v=wZagc1kD-XY
Pages:
Jump to: