Pages:
Author

Topic: İyilik bulaşıcı bir hastalık olsa.. - page 2. (Read 465 times)

newbie
Activity: 210
Merit: 0
evet öyle olsa ama böyle şeyler ütopik şeyler.insan nefsinin olduğu her yer de kötülük de bir yerden çıkacaktır ve kötülük de bulaşıcı olacaktır.
newbie
Activity: 26
Bu dünya iyiler için değil; bu dünyanın çıkarcı acımasız kötüler için düzenlendiği ve iyilerin yaptıklarını bu dünya için olmadığını anlayıp terk ederler bu dünyayı...
newbie
Activity: 30
iyilik bulaşıcı da iyiler az olduğundan salgın yok  Undecided
member
Activity: 128
Merit: 10
İyilik eden zaten iyilik bulur ama iyilik eden sayısı gittikçe azaldıkça iyilikte bulunmuyor artık. Etrafına iyilik eden kimse gün gelir zor durumda kalırsa ona da iyilik yapılır ama artık kimse kimsenin iyi olmasını istemiyor... Durum gerçekten vahim...
newbie
Activity: 44
ya recebin bağışıklığı vardır diye düşündüm mutlu olamadım Smiley
jr. member
Activity: 126
Merit: 2
çok basit kaçacak ama ying yang felsefesi varken sadece iyilikten bahsedilemez bence...
newbie
Activity: 238
Iyiligi ne kadar cok insanlara yaymaya calissanizda bazi psikopat ruhlu insanlar asla iflah olmayacaklardir. Bugun haberlerde gordugumuz kopege yapilanlar bunun bizzat gostergesidir.
jr. member
Activity: 126
Merit: 2
Bugün o köpeğe yapilanlari görünce bu insanların hangisine niçin iyilik yapılsın diyorum. Bu kişilere iyilik bulaştırmak yerine öldürmek lazım. Her geçen gün insanlardan nefret ediyorum.
jr. member
Activity: 49
Merit: 1
Sizlerinde dediği gibi malesef iyiliği taşıyacak insan kalmamış. Ama ümit dünyası işte, ümit etmeden olmuyor. Keşke herkes kendisine yapılmasını istediği şeyleri başkalarına yapsa. Keşke herkes kendisine yapılmasını istemediği şeyleri başkasına yapmasa..
newbie
Activity: 33
iyilik bulaşıcı ancak iyiler gittikçe azalıyor maalesef Cry
full member
Activity: 630
Merit: 103
keşke iyilik bulaşıcı bir hastalık olmasına gerek kalmadan yayılabilen bir şey olsa asıl. önceden insanlar birbilerine yardım eder, dayanışma içerisinde yaşardı. küslük olanlar çevreninde etkisiyle barışır ve yeniden birlikte hareket etmeye başlardı ama günümüzde birbirimizi nasıl dolandırırız diye düşünmeye başlar olduk
newbie
Activity: 210
Keske olsaydi herkes iyi olsaydi demi. Eminim iyilik bulasi bir hastalik olsaydi kotu olmakta israrci olan insanlar digerlerini karantinaya alirdi.
newbie
Activity: 172
tam tersi bulaşıyor ama..kötülük yapılan acısını kötülük yaparak çıkarmaya çalışıyor ve bu böyle artarak gidiyor..çok kötü..
newbie
Activity: 118
  İyilik ve kötülük arasındaki mücadelede hep iyilik kazanır ama filmlerde. Gerçekte ise genellikle kötülük kazanıyor malesef. Bence bu insanın kişiliği ile ilgili. Daha da derine inersek genler ile alakalı. İnsanın tabiyatında ne varsa o. Sonradan değiştirmek çok zor. Peki kötülük ne için yapılıyor? Daha çok basit kişisel çıkarlar için. Üç beş kuruş para için yada iş dünyasında yöneticisinin gözüne girebilmek için başka insanların üzerine basmaktan çekinmeyecek tonla insan var. Onlarda bu şekilde hazza ulaşıyorlar. Başarılı bir insan olduklarını düşünüyorlar ama  hayatta gerçek bir dosta sahip  olamadıkları karşılıksız içten bir sevgiye ulaşamadıkları için ne kaybettiklerinide asla bilemeyecekler.
 Peki iyi insanlar yanlızmı derseniz asla değil tabiki. Ama iyi insanlar birbirlerini bulamadıkları zaman hayata karşı bir küskünlük ve yılgınlık hissediyorlar ve çok yanlız olduklarını düşünebiliyorlar.. Dileğim tüm iyi insanlar birbirini bulsunlar 😁
jr. member
Activity: 168
Merit: 1
Guzel hayallet fakat dunya artik o kadar kotu biryer oldu ki iyilik bulasici bir hastalik olsa bile o hastaligi yayabilecek hasta kalmadi artik.
Su bos baslikta oldukca saglam bir noktaya deginmissiniz hocam sizi ictenlikle tebrik ediyorum. Maalesef dunyanin durumu cok kotu.
jr. member
Activity: 154
Merit: 3
Guzel hayallet fakat dunya artik o kadar kotu biryer oldu ki iyilik bulasici bir hastalik olsa bile o hastaligi yayabilecek hasta kalmadi artik.
newbie
Activity: 34
guzel olurdu ama oyle bırsye mumkun olmadıgını herkez gıbı bızde bılıyoruz oyle bırsey olsaydı dunya suanda daha da guzel bır halde olabılırdı
newbie
Activity: 131
iyilik bulaşıçı hatta salgın bir hastalık olsa herkes hastalansa da herkes birbirine düşmanlık yerine iyilik yapsa dünya ne iyi biyer olurdu ozaman
newbie
Activity: 129
kesinlikle bulaşıcı olduğunu düşünüyorum cevrede birinin iyilik yapması çevresini iyiliğe sevkediyor özendiriyor
sr. member
Activity: 710
Merit: 255
Anında ilacını yapar kökünü kuruturlardı. Heryerde ilacını bedava verirler zorla icirirlerdi. Çok iyimserim değil mi?
Pages:
Jump to: