Pages:
Author

Topic: Yine Bir Hack... Upbit Hacklenmiş (342000 Ether) - page 2. (Read 284 times)

legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
Konu başlığını görür görmez burayı açmadan önce ether ne olmuş diye coinmarketcapi açtım. Tahmim ettiğim kadar kötü bir manzara ile karşılaşmamak sevindirdi Cheesy
Hacklenen miktar gerçekten çok fazla. 50 milyon dolar civarı bir para ediyor ve karşılaması pek kolay olmayacak. Borsanın müşteri dostu bir yaklaşımı var gibi görünüyor ama hemen belli olmaz bu işler
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Borsa hacklenmelerini hiçbir zaman anlamadım sanırım hiçbir zamanda anlayamayacağım.
Borsalar ana kısmı soğuk cüzdanlarda saklıyor deniyor peki 300 bin küsür ethereumu online bir depoada tutnak nedir?
Acayip bir miktar bu.bu borsa bunun üstesinden gelebilir mi bilemiyorum.
full member
Activity: 490
Merit: 104
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
Demek ki düşüşün sebebi belli oldu. Birde bilmem katılır mısınız. Hack olayları arttıkça boğa sezonu yaklaşıyor demektir. Yanılıyor olabilirim,bu benim izlenimim.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Epey yüksek bir miktarmış. 342,000 ETH şu anda 49,5 milyon USD yapıyor. Vay be paralara bak! Neyse ki karşılayacakmış ama ne kadar sürede ödeyebilir ki bu miktarı... Eskiden bu da yapılmıyordu mesela, giden gidiyordu. Binance'nin geçen seneki davranışından sonra diğer borsalara da örnek oldu sanırım. Böyle durumlar için mutlaka bir fon ayrılmalı.
sr. member
Activity: 1162
Merit: 277
Yakarsa dünyayı Hackerlar yakar.
full member
Activity: 348
Merit: 119
Gün geçmiyor ki yine bir borsa hacklenmesin.
Kore borası UpBit'in sıcak cüzdanından 342,000 Ether çalınarak aşağıdaki adrese gönderilmiş.
https://etherscan.io/address/0xa09871aeadf4994ca12f5c0b6056bbd1d343c029

Upbit çalınan miktarı karşılayacağını belirtmiş.

Pages:
Jump to: