Pages:
Author

Topic: Yine yaz geldi, yine yangınlar - page 2. (Read 266 times)

legendary
Activity: 1050
Merit: 1158
June 22, 2022, 07:44:57 AM
Ülkenin güneyinde turizm şehrinde yaşayan biri olarak söylüyorum ki bu ülke de orman yangınlarının büyük sebebi otel vb. işletme açmak isteyen para göz zenginler ve onlara bu fırsatı sağlayan siyasilerdir. Hatırlayın geçen yıl ki büyük yangınlardan hemen önce iktidar bir yasa çıkartmıştı ve yangın sonrası bu araziler bu yasa ile imara açılır hale gelmişti. Ya da Karadeniz'de ki orman yangınından önce Katarlı prens uçakla o bölgeyi gezmiş, arkasından yangın çıkmış ve o bölgede Katarlı şirketler sonrasında o bölgeyi talan etmişti.
legendary
Activity: 2324
Merit: 1176
June 22, 2022, 06:57:27 AM
Bu o çocukları genelde teröristler ve yanlıları oluyor onlar olmasa bile kasti orman yakanlar hakkında düşüncem budur benim gözümde hepsi aynıdır orman ulan orman yani nefes alıyorsan onların ürettiği oksijen sayesinde aq neyin derdindesin karbon israfı pislik mahlukat
legendary
Activity: 2156
Merit: 1507
June 22, 2022, 05:03:41 AM
Hırsını doğadan çıkartan aptal insan evlatları. Şerefsizler kitapsızlar bu doğa hepimize lazım.
DÜn haberlerde gördüm 3 tane mal balık tutmak için suya jeneratör ile elektrik veriyor ve şükürki 3 salaktan 2'si  elektrik akımına kapılıp ölüyor. İyii de olmuş.  elektrik verdiğin su içinde belki binlerce yavru var ve bu binlerce yavru belkide  nesiller botyunca o suda balık popülasyonunu koruyacak.

Aracımda bir kanca ve 10-20 metrelik bir misina var ara sıra balık tutarım balık vurması önemli değil o ortamda bulunmak bile sizi rahatlatır. Bu kansızlar bu doğaya düşman.

Doğaya zarar veren her canlının allah belasını versin.
legendary
Activity: 1372
Merit: 1000
June 22, 2022, 04:53:20 AM
Doğayla savaş içerisindeyiz; kazanırsak kaybedeceğiz. Sözü çok etkilemiştir beni gerçektende ulan hayvan oğlu hayvan ne istiyorsun güzelim doğadan! Doğanın içine ederek kendi topuğuna sıkıyorsun farkında değil misin aklını siktiğimin malı demek gerekir eğer ki bu yeni çıkan yangın olaylarında varsa birisinin parmağı. Ülkemizin bulunduğu konum gerçektende yabancılar için bulunmaz nimet zaten turizmde daha iyi destinasyonlara sahip olmamıza rağmen rakip ülkelere paralı turisti kaptırıp mülteci turizmi yapıyoruz. Bi salın amına koyim ya!
legendary
Activity: 1120
Merit: 1064
June 22, 2022, 04:18:18 AM
Turizmi baltalamak isteyenlerin son iki senedir popüler saldırıları ağaçlara, ormanlara oluyor. Yaz sezonu başladı Marmaris’te 16 saattir söndürülemeyen yangınlarla mücadele devam ediyor. Bu orman yangınları nereye kadar devam edecek böyle? Hainler amaçlarına ulaşamayacaklar. Geçen sene çok konuşulmuştu özellikle uçaklar. Bu sene tamamlanmıştır inşallah eksikler.
Pages:
Jump to: