Pages:
Author

Topic: Yıl sonuna kadar rahat 20% ve üzeri verecek olan coin'ler - page 2. (Read 660 times)

jr. member
Activity: 308
Merit: 1
Ben de yaziyim artık kaç verir bilemiyorum takip de etmiyorum açıkçası ama sağlam olarak gördüklerimi  yazayım:

xlm
wan
knc
member
Activity: 406
Merit: 10
Çoğu coin haftalık grafik olarak yükseliş trendinde zaten, yıl sonuna kadar %20 ler düşük kalır.
full member
Activity: 784
Merit: 120
Umarım istediğiniz gibi olur diyorum. Piyasa şöyle şenlensede yüzümüz gülse azıcık Cheesy
sr. member
Activity: 588
Merit: 250
Bu listeden bir kaçına yatırımım var umarım değil 20% 100% kazandırır. Bir de neye göre yükseleceğinide belirtseydiniz iyi olacaktı Smiley
jr. member
Activity: 266
bu konuyu editleyerek şu andaki fiyatları ve yıl sonu tekrar editleyerek yüzde kaç artış yaptığına dair bir düzenleme ile daha iyi takibini yapmış oluruz. %20 artış olur-olmaz orasında değilim. keşke toptan pump yaşansa.
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
boğa gelirse zaten yıl sonuna kadar %20 vermeyecek coın yok kı yaw, genede elıne saglık, grafıklerı de atsaydın buraya da görseydık neye gore artacak dedıgını fılan, bır referans olurdu en azından buradakılere, neyse elıne saglık tekrar
jr. member
Activity: 196
Merit: 4
Listede yok yok bu hedeflerinizi tutturmak için sağlam bir yükseliş ile mümkün olabilecek hedefler ama imkansız değil.

Listeye NANO ekledim
member
Activity: 504
Merit: 12
Listede yok yok bu hedeflerinizi tutturmak için sağlam bir yükseliş ile mümkün olabilecek hedefler ama imkansız değil.
full member
Activity: 251
Merit: 100
yüzde bire düşen bile çok var hocam yüzde yirmi verecek altkoin bulunur ancak zararı tolore etmez ben kripto para ticaretine 2 ayda yüzde yirmi kazanmak için değil en azından yüzde yüz kazanmak için girdim.
hero member
Activity: 1330
Merit: 533
Bunların çoğu mecbur yükselecek,ama işte sırayı tutturmak lazım,terste kalmamak lazım.Neden yükselecek derseniz çoğu coin neredeyse 10/1 fiyatında şuan,boğa sezonunun gelmesiyle hepsi canlanacaktır.

20 de 1 e düşen bile çok fazla token coin var, halen de düşüyorlar. Bazıları ufak ufak kafa kaldırmaya başladı ama yine de ne olacağını kestirmek çok zor.
jr. member
Activity: 322
Bunların çoğu mecbur yükselecek,ama işte sırayı tutturmak lazım,terste kalmamak lazım.Neden yükselecek derseniz çoğu coin neredeyse 10/1 fiyatında şuan,boğa sezonunun gelmesiyle hepsi canlanacaktır.
member
Activity: 574
Merit: 34
Bu tarz yatırımlar daha bir riskli geliyor. En azından ilk 100 de kilere yatırım yapılmalı bence. Ama riske girebilecek durumu olanlar için sorun olmaz basın parayı bekleyin piyasa canlanınca illaki bi kar kalır. Yatırım yaparken çok düşünün eğri oturun yan yatın borçla yatırım olmaz. Velhasıl yatırım tavsiyelerine değil kendi araştırmalarınıza göre yatırım yapın. Aklınız yoksa başka akla uyarsınız önce araştırın Smiley
full member
Activity: 322
Merit: 100
ya şu piyasada ümitli olmamak lazım her coin yüzde 20 verir boğa sezonu gelirse fakat gelmezse yüzde 20 bile hayal gibi geliyor artışların başlaması için bir şey tetiklenmeli yoksa dediğim gibi zor
member
Activity: 546
Liste kötü değil olabilir fakat analiz manaliz hikaye bu kriptoda her zaman terste kalıp çıkamama ya da büyük zararla çıkma ihtimaliniz var. Boğa gelirse zaten %20 falan çerez kalır.
member
Activity: 350
W12 – Blockchain protocol
Tamam bu söylediklerin gerçekleşebilir belki kardeşim ama neye göre analiz yaptında bu coinleri seçtin.  Yani bize birde şu şu sevenlerden dolayı bunun yükseleceğini düşünüyorum deseydin daha faydalı bir konu olurdu bence. Birçok kişinin söylemek istediği bu bence.
jr. member
Activity: 280
Win-Won-Betfury
Verebilirler gerçekten güzel coinler seçmişsin bende olsam çoğu bunlar olabilirdi ama param olmadığından bunlara yatırım işi cidden şuanlık çok zor gözüküyor bountylerden gelirse bir şeyler belki olabilir.
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
arkadaslar... bakin, zaten hassas bir piyasa... ve bir yildir fene zararda olan arkadaslarimiz var... para da kolay kazanilmiyor...
yani su kadar üzeri kazandirir, yok su olur bu olur gibi konular tehlikeli, sakincali... vebali agir olur... rakam ve yön vermeden de teknik ve temel analizler yoruma acilabilir... yatirim tavsiyesi yapmak - ki burada resmen yatirim tavsiyesi yapilmis - ülkemizde yasak... bosverin yasagi: birakin yönlendirmeyi...
varsa teknik, temel bilginiz... paylasin... burada yazisalim, yorumlayalim, bilgimizi paylasalim...

forumun tadi gercekten kalmadi bu ve buna benzer, ayni postlar ayin konular... artik gercekten bilgisi olan ve paylasan birisi de paylasmak istemiyor...
sr. member
Activity: 742
Merit: 260
Küçük bir araştırma yaptım ve yıl sonuna kadar fiyat artışı beklentisi olan coin'leri sizinle paylaşmak istiyorum:
Hepsi Binance'da mevcut.
Mainnet Launch, Rebranding, token swap yada upgrade var bir çoğunda.

...

Hepsinin tekniz analizini kendime göre yaptım.
Tradingview sitesinde başkalarının analiz'lerinle tutuyor hemen hemen.

Hepsinin tekniz analizini kendime göre yaptım.
Tradingview sitesinde başkalarının analiz'lerinle tutuyor hemen hemen.

Tradingview'da analiz yapmadan ve tecrübe kazanmadan asla coin'lere yatırım yapılmamalıdır.

Öncelikle foruma hoşgeldin.

Bitcointalk'da bazı tecrübesiz arkadaşlar, burada yazılanların fomosuna kapılarak yatırım yapabiliyor. O yüzden analizini ben yaptımdan ziyade, varsa paylaşabileceğin linklerle daha somut paylaşımda bulunursan ya da daha fazla açıklama yaparsan, eminim kimse ters yanıt vermeyecektir.
hero member
Activity: 1330
Merit: 533
Masternode araştırması yaparken KORE coin gözüme çarptı, max supply ve circ. supply baya az.
Ileride bu da iyi değerlenir diye düşünüyorum.

Not: RIO oranları abartılmış o kadar bırakacağını sanmam ama ticaretinden iyi para bırakabilir YTD

Circulating Supply
17.361.425 BTC
Max Supply
21.000.000 BTC
member
Activity: 519
Merit: 16
XLM dışındaki coinlerin/tokenların hepsi riskli bence. Verilen coinlerin hepsinin %20 kazandırma ihtimali de var tabi ama bence beklenen boğa sezonu gelmezse listedeki coinleri önemli bir kısmı ciddi değer kaybedecektir. Araştırmadan yatırım yapmayın derim.
Pages:
Jump to: