Pages:
Author

Topic: Yılbaşı Bileti en çok neresi kazandırıyor - page 2. (Read 415 times)

newbie
Activity: 30
Merit: 0
antalya da bı yer vardı neydı  orası
bıde ankarada bıyer
onların yuzunden bılet almayı bıraktım ben
hero member
Activity: 1533
Merit: 560
Aynen Nimet abla çok meşhur ama bilet satışı en fazla olan yer neresi ise çıkma ihtimali de orasıdır, matematik diye bir şey var yahu Smiley Adamın birini gördüm haberlerde kalbimi değişecem her yerimi değişecem diye bağırıyordu bu tip insanlara çıkan ikramiyeler hiç hayatlarını olumlu etkilemiyor fazla yaşamıyorlar Smiley
full member
Activity: 672
Merit: 110
Geçmiste bilet alıp kazanan insanların durumlarının şu anda nasıl bir içler acısı halde olduklarını araştırırsanız bilet almak şöyle dursun bir daha o biletin adını dahi anmazsınız... Şahsen o kazanan bilet bende olsa basarim cakmağı yakarım videoya da çekerim yotube ye de koyarim Smiley
onlar beyınsızse biz napalım. adamlar parayı bulunca sapıtmıslar cahıllıkte var batmıslarrrr mk salakları
sr. member
Activity: 504
Merit: 256
Geçmiste bilet alıp kazanan insanların durumlarının şu anda nasıl bir içler acısı halde olduklarını araştırırsanız bilet almak şöyle dursun bir daha o biletin adını dahi anmazsınız... Şahsen o kazanan bilet bende olsa basarim cakmağı yakarım videoya da çekerim yotube ye de koyarim Smiley
full member
Merit: 110
nereye cıkıo bılmemde bana bıkere amorti bıle vurmadı.belkı bu sene trılyoner olurumda btc alırım bolbol Cheesy
member
Activity: 266
Merit: 10
Milyonlarcası arasından denk gelme olasılığını düşünürsek nerdeyse imkansız, bunlarla uğraşmak da zaman kaybıdır benim görüşüme göre:)
full member
Activity: 546
Merit: 100
Matematiksel olarak düşündüğümüzde böyle bir kaide yok fakat, nüfus yoğunluğundan dolayı istanbulda ankadara daha fazla bilet satılıyor. Bu yüzden büyük şehirlerde çıkıyor genelde
member
Activity: 238
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
Olasılık bilimi literatürüne ilk sıradan girecek ''mp bileti alınacak yer'' önerilerilerinde bulunan herkese acil şifalar diliyorum.
newbie
Activity: 154
Merit: 0
bence en çok yılbaşı bileti kazandıran yer nimet abla'nın yeri

antalyada bir ilçe vardı benim hatırladığım hep ordan da çıkardı ona da bir bakın derim

kardeş bi karar ver istersen, mesaj kasayım demişsin ama aynı konuda 2 farklı kişi gibi yorum atmışsın, attığın mesajlara dön bi bak istedim Wink
member
Activity: 98
“Innovation Powered by Crypto”
Kalabalık olduğundan İstanbul Smiley
full member
Activity: 168
Merit: 106
Smart Micro-Insurance
bence en çok yılbaşı bileti kazandıran yer nimet abla'nın yeri
member
Activity: 294
Vertex.Market, the World's First ICO Aftermarket
çıkarsa her yere çıkabilir, istatistiksel olarak bi şey değişmiyor ki şehir fark edince...
member
Activity: 1022
Nimet ablayı çok duymuştum.Ama sonuçta kısmet bu işler kaderinde varsa olur zaten nereden alırsan al.
sr. member
Merit: 251
Genelde çeyrek bilete çıkıyor ve büyük şehirlere çıktığını biliyorum. Ama, bence çıkan kişiler belli. Danışıklı dövüş gibi bir şey bu piyango işleri. Çok takmamak lazım .
sr. member
Activity: 1667
Merit: 271
genelde çeyrek bilete çıkıyor gördüğüm kadarı ile,  şans işi bu fakat her şehrin şanslı olduğuna inandıkları bir bayii vardır, Örneğin istanbulda nimet ablanın önü kuyruk oluyor, 4 güvenlik görevlisi almışlar insanları sıraya sokmak için düşünün..  bende aldım 6 çeyrek bakalım hayırlısı Smiley
member
Activity: 322
Merit: 15
kazandırma olasılığını şehrin ne havası etkiler ne suyu.

a şehrinden 90 bilet satılırken
b şehrinde 8 bilet
c şehrinden 2 bilet satılıyorsa
a şehrinden çıkan biletin büyük ikramiyeyi tutturma olasılığı 0.9 dur
b şehrinden 0.08
c şehrinden 0.02 hesap bu kadar basit.

sen 2 yıl a dan tutturunca 3. yıl bi bakmışsın a'nın biletleri okunmuş gibi herkes oradan almaya çalışır.
ama göz ardı ettikleri o büyük ikramiyenin sana çıkma olasılığı 1/satılan bilet sayısı kadar.

ha çok çıkması istiyorsun gidersin 10bin tane bilet alırsın şansını 10bine katlarsın. hesap ortada.
member
Activity: 182
alınan şehrin birşey ifade edeceğini düşünmüyorum fakat bende haberler de nimet ablayı duymuştum birkaç kez
full member
Activity: 700
Merit: 134
Aslında biletin nereye daha çok çıktığı diye bir şey yok. Herkes nimet abla diye tutturmuş gidiyor. Türkiyedeki biletlerin büyük kısmı nimet ablanın elinden geçerse doğal olarak ödül çıkan bilet de nimet abla bileti olur. Ankara Kızılaya da gitseniz, istanbulda herhangi bir sokak satıcısına da uğrasanız ben nimet abla bileti satıyorum diyor onun mührü olan bileti size veriyor.
Sonra da bilet yine nimet ablaya çıktı oluyor.
Şansınız varsa her bilete ödül çıkabilir (:
sr. member
Activity: 420
Merit: 260
Hacı kısmetin varsa gelir Hint'ten Yemen'den kısmetin yoksa ne gelir elden diye bir atasözü var duymadın mı hiç sen onu Smiley Nasipte varsa olur git al istediğin yerden. Ama bana sorarsan sokak satıcılarından al, o insanlar kazansın... Bayiler her türlü kazanıyor..
member
Activity: 350
altı milyonda bir olasılık varmış sence aldığın yer önemli mi?
Pages:
Jump to: