Pages:
Author

Topic: Yılmaz Vural ikinci kez covid19 oldu - page 3. (Read 639 times)

sr. member
Activity: 798
Merit: 260
November 27, 2020, 11:00:02 AM
2.kez hatta 100.kez bile yakalanabilirsiniz antikor bünyede sınırsız kalmıyor maksimum 1 ay antikorun vücutta bulunduğu söyleniyor daha fazla süre kalan antikor yok bu yüzden geçirdim kurtuldum diye bir şey yok bu işte yılmaz hocaya geçmiş olsun sevilen bir sima futbol için
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
November 27, 2020, 10:41:59 AM
covid 19a 2 kere yakalanmıs daha kimse yok. bu haberde bir hata var. corona virusu birden cok çeşit var. onlardan birine yakalanmış olabilir. ama direk entube etmişler bana covidden ziyade zatureye yakandı gibime geliyor.

* güney koreli bilim insanları, 21 yaşındaki bir kişinin 3 kez coronavirüse yakalandığını doğruladı. 3 coronavirüs gen dizilimi incelendiğinde üçünün de varyantınında farklı olduğunu belirlenmiş. hasta, ilk iki enfeksiyonu hafif şekilde atlatmış, üçüncüsünde asemptomatikmiş. 21 yaşındaki kadın iyileşerek taburcu edilmiş.

kaynak: https://eksisozluk.com/entry/115947976

kız 2 kere değil tam tamına 3 kere yakalanmış. artık iranlılar gibi türbe mi yalıyor bilmiyorum ama ortada böyle saçma bir veri de var.

yılmaz hoca daha önce kalp krizi geçirmişti diye hatırlıyorum. hatta futbolcularına kızdığı zaman "şekerim var ulan" gibi bir şey demişti. kronik hastalığı ya da hastalıkları olabilir. umarım bir an önce atlatır. sevilen bir insan kendisi, geçmiş olsun hoca.
sr. member
Activity: 2268
Merit: 469
November 27, 2020, 10:37:32 AM
covid 19a 2 kere yakalanmıs daha kimse yok. bu haberde bir hata var. corona virusu birden cok çeşit var. onlardan birine yakalanmış olabilir. ama direk entube etmişler bana covidden ziyade zatureye yakandı gibime geliyor.
Diğer koronavirüslerden dolayı poziitif olduğunu sanmıyorum. PCR sadece sars-cov-2'ye bakıyor olmalı. Belki de false positive durumu olmuş olabilir.
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
November 27, 2020, 10:19:05 AM
legendary
Activity: 2814
Merit: 1576
November 27, 2020, 10:06:06 AM
Birçok kişide 2. kez olduğuna dair şeyler duymaya başladık. Benim çevremde de ikinci tedaviye girenler var. Demek ki mutasyon bu yönde yaşanıyor, antikor üretimi yetersiz kalıyor. Söylemek zor olsa da bu iş her geçen gün kötüye gidiyor. Umarım Yılmaz Hoca da en kısa sürede iyileşir. Güçlü adamdır, kısa sürede ayaklanır diye umuyorum...
Entübe konumundan sonra sağlığına kavuşan birçok kişi gördük, Yılmaz Vural'ın da ayağa kalkacağına inanıyorum
legendary
Activity: 1572
Merit: 1002
November 27, 2020, 09:24:12 AM
Olup ve atlatmış insanların tekrar olmayacağının garantisinin olmaması çok kötü bir durum aslında tekrar dan böyle bir durumu nasıl atlatacakları meçhul. Bu durum insanı psikolojik açıdan kötü yönde etkilediği ortada. Umarım bu durumu kökten çözecek kalıcı bir aşı çıkarda herkesin içi rahatlar.
hero member
Activity: 1582
Merit: 670
November 27, 2020, 08:55:55 AM
Hızlı mutasyona uğruyor... Acaba böyle bir durumda umutla beklenen aşı ne kadar çözüm olacak o da ayrı bir soru işareti.

Yılmaz hocaya ve tüm herkese acil şifalar.

Genel testler iyi gibi duruyor ama sıkıntı aşı ve covid ilişkisinden çok insan vucuduna başka nelerin olacağı. Çünkü aşı yapılırken diğer etkenler hep göz ardı ediliyor hızlı olmak, daha fazla para kazanabilmek adına. Önemli olan bu aşı ne yapacak bize? Burnumuz mu uzayacak? Böbrek mi gidecek? Kalp? Yan etkileri araştırılmıyor. Sadece gönüllü (bazı ülkelerde zorunlu) canlı deneyleri ile Covid durumuna bakılıyor ve işlem tamam. Corona gidecek de ne gelecek allah bilir.
member
Activity: 210
Merit: 30
November 27, 2020, 08:45:45 AM
Hızlı mutasyona uğruyor... Acaba böyle bir durumda umutla beklenen aşı ne kadar çözüm olacak o da ayrı bir soru işareti.

Yılmaz hocaya ve tüm herkese acil şifalar.
hero member
Activity: 1582
Merit: 670
November 27, 2020, 08:17:36 AM
Az önce yakalanıp atlatan bir arkadaşımla biraz muhabbet ettik.
En büyük sıkıntılardan birisi bu. Bir kez atlatsanız bile tekrar yakalanma olasılığınız yüksek sürekli dikkatli olun diye uyarı yapmış doktoru. Günlerce o şekilde hastalığı atlattıktan sonra tekrar yüzleşme ihtimalim olması çok kötü diyor. Korkudan evden çıkamıyorum, yolda insan yaklaşsa yanıma ya benden ona ya da ondan bana geçer diye korkuyorum diyor.

Gerçekten artık bir çözümü bulunsa iyi olacak.
sr. member
Activity: 2268
Merit: 469
November 27, 2020, 08:09:10 AM
Haziran ayında covid19a yakalanıp atlatmıştı. Şu anda tekrar yakalanıp yoğun bakıma alınıp entübe edildiği söyleniyor. Allah acil şifalar versin. Eğer haber doğruysa virüs sandığımızdan da kötü. Kısa sürede bağışıklık sağlanmaması virüsün kendiliğinden bitmeyeceğini gösteriyor.

Kaynak: https://www.hurriyet.com.tr/sporarena/son-dakika-yilmaz-vural-yogun-bakima-alindi-entube-edildi-41673711
Pages:
Jump to: