Pages:
Author

Topic: yılın sorusu :) - page 2. (Read 1656 times)

newbie
Activity: 22
Merit: 0
June 20, 2016, 09:27:46 AM
Bu nihat hatip oğlu da şaşırmış bu kadarda olmaz insan dünyaya çıplak olarak getirildi kaç yıl kıyafet olmadan bu şekilde yaşadı aradan yüzyıllar geçti şimdi konuşulan sorulan soruya bak ya kardeşim donunu hiç mi çıkarmayacaksın bu nedir ya nasıl bir kafa var bu adamlarda yakında bunlar diyecek tuvalete giderken delikli don giyin çıkarmadan büyük abdestinizi yapın diyecekler Smiley
haha delikli don Smiley ama bunlardan bu da beklenir. hatta sex yasak erkek masturbasyonu yapicak spermini kadin alacak vajinaya bosalticak da der bunlar. penis o vajinaya girmeyecek. Cok buyuk gunah. allah cehenneme atar valla.
full member
Activity: 210
Merit: 100
June 20, 2016, 09:00:50 AM
Bu nihat hatip oğlu da şaşırmış bu kadarda olmaz insan dünyaya çıplak olarak getirildi kaç yıl kıyafet olmadan bu şekilde yaşadı aradan yüzyıllar geçti şimdi konuşulan sorulan soruya bak ya kardeşim donunu hiç mi çıkarmayacaksın bu nedir ya nasıl bir kafa var bu adamlarda yakında bunlar diyecek tuvalete giderken delikli don giyin çıkarmadan büyük abdestinizi yapın diyecekler Smiley
newbie
Activity: 16
Merit: 0
June 20, 2016, 08:54:50 AM
banyoda cıplak yıkanılır mı ve karı koca yakınlasırken ustlerını ortmelı mı Cheesy
 beyler bunlarda gunah ıse way halımıze dıorum Cheesy

http://www.dailymotion.com/video/x2ex3em_nihat-hatipoglu-na-banyoda-ciplak-yikanilir-mi-sorusu_news
Oha ! ben videoyu acarken sandim ki nihat boyle soru mu olur falan diyecek veya cok kaale almadan cevaplayacak. adama bak cok ciplak durmayin sort falan mi giyin dedi tam hatirlamiyorum. Yuh ulan yuh ! ciplak dursa nolacak milletin icinde ciplak durmuyo ya. islam dini iste  Sad
hero member
Activity: 868
Merit: 502
June 20, 2016, 08:40:22 AM
banyoda cıplak yıkanılır mı ve karı koca yakınlasırken ustlerını ortmelı mı Cheesy
 beyler bunlarda gunah ıse way halımıze dıorum Cheesy

http://www.dailymotion.com/video/x2ex3em_nihat-hatipoglu-na-banyoda-ciplak-yikanilir-mi-sorusu_news
Pages:
Jump to: