Pages:
Author

Topic: Yobit IEO'suna Katılacak Olanlar Burada Mı:) - page 2. (Read 391 times)

member
Activity: 462
Merit: 42
yobitte hesabım yok katılmayıda düşünmüyorum bu eıo ların artık clıkı çıkmaya başladı herkes bişiler yapıyor günlük en az bi tane denk geliyor şurda var burda var diye ama
jr. member
Activity: 532
Merit: 1
Yobit kadar scam bir borsa daha piyasada yok. Bir borsanı ruslar yönetiyorsa ordan uzaklaşacaksın arkadaş
member
Activity: 532
Merit: 12
bir zamanlar yobitten beleş token toplardım ama sonra siteye girmez oldum. şifremi unuttum diyorum ama mail adresime bir şey yollamıyor. çok uğraştırdı def ettim gitti. 5 para etmez bir borsa.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Yobit'in yaptığı hiçbir şeye güvenemem ben. Bu ilk IEO'suysa eğer (ki sanırım öyle), muhtelemen yatırımcı çekmek için yukarı fırlatacaklar. Millete kazandırtacaklar. Gel gel yaptıktan sonra da ikinci ya da üçüncü IEO'da yokuş aşağı çakılmaları görebiliriz.
member
Activity: 630
Merit: 37
meşhur shitcoin borsası yobit heheh tokenin adından belli birilerine geçirecekleri ben katılmayı düşünmüyorum düşünmem de yobit sonuçta sağı solu belli olmaz
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
yalan olmasın hatırladığım kadarıyla yobit, kendi shitcoin ile ilgili çok önceleri de ico yapıyordu. yani bu kervana yeni katılan birisi değil ama şayet şu an yobit'in yapacağı ico da x4-x10 arası bir şey yaparsa bilin ki sıçtık Cheesy bir diğer taraftan da ieo işinin sonuna yaklaştığımızı anlarız. sizce sonuç ne olur?

rocket adı altında birilerine bir şeyleri geçirecekler merakla bekliyorum. token midir nedir hiçbir bilgi yok.

ICO coins: 579,900,000
ICO price: 0.00000100 (100 sat)
ICO amount: 579.9 btc

yobit linki burada: https://yobit.net/en/ico/timer/
Pages:
Jump to: