Pages:
Author

Topic: Yoga yapmak mı Çırılçıplak Güneşlenmek mi? - page 2. (Read 394 times)

copper member
Activity: 644
Merit: 269
Ülkede ne kadar mülteci varsa hepsini toplayıp ülkesine geri göndermek lazım. Ulu orta yaşanan olaya bakın kadında ar yok erkekte de ar kalmamış. Toplumun içerisinde yapılan bu rezillik karşısında ahlaktan dem vuranlar bakalım neler diyecekler? Yoga yapan kadınları toplumdan dışladılar neredeyse.
full member
Activity: 1414
Merit: 161
Bunlar nasıl görüntüler ya bebek sahilde güpe gündüz herkesin ortasında cinsel ilişkiye giriyorlar. Twitterda ki yorumlara biraz baktım da kadının sorunları varmış genellikle bebek taraflarında geziniyormuş gibi yorumlar var istismar bile edilmiş olabilir diyorlar. Gün geçtikçe daha iğrençleşmeye başlıyor ülkenin her yeri. Yoga yapan kadınlara cimer'e şikayet ediyorlar bunları o zaman taşlamaları lazım hani neredeler kadınlar yoga yaparken şikayet etmeyi biliyorlar nesinide şikayet ediyorlar ona da anlam vermek mümkün değil.

İstismar edildiğini sanmıyorum. Jahrein uzun versiyonunu paylaşmış. Üstelik türk oldukları yönünde teyit edilmemiş bir bilgi var.
https://twitter.com/jahreindota/status/1531605407004762112

Bir oyuncudan daha fazlası : JAHREIN.Birilerinin Jahrein’i siyasete acilen dahil etmesi gerekiyor.Ülkede muhalefetin yapması gerekenleri bu arkadaş yapıyor.Sosyal medyayı aktif olarak kullanıp, ülkenin yaralarına parmak basması çok iyi.Bağımsız milletvekili olsa Z kuşağı onu milletvekili yapar buna eminim.

Olaylara gelirsek ; ne kadar iğrenç ve mide bulandırıcı olay varsa yaşanıyor.

Jahrein'den konu açılmışken ben de fikrimi belirtmek isterim onun hakkında. Şunu söylemeliyim ki, uzun zamandır (belki de hiç) hem muhalefet hem iktidarı sağlam kanıtlarla eleştiren birisini gördüğümü hatırlamıyorum. Kendisi de diyor zaten benim amacım iktidar değiştiği zamanda da ülkedeki zihniyetin aynen devam etmemesi diye. Bu rezilliğin yaşandığı olay hakkında da aynı diğer konularda olduğu gibi lafını sakınmadan hareket etmiş. Ben de kendisini mecliste görmeyi çok isterim. Milletvekilliği nedir bilmeyen ve havadan para alan işe yaramaz tiplerden çok daha iyi yapacaktır işini o kesin.
copper member
Activity: 1190
Merit: 925
Bunlar nasıl görüntüler ya bebek sahilde güpe gündüz herkesin ortasında cinsel ilişkiye giriyorlar. Twitterda ki yorumlara biraz baktım da kadının sorunları varmış genellikle bebek taraflarında geziniyormuş gibi yorumlar var istismar bile edilmiş olabilir diyorlar. Gün geçtikçe daha iğrençleşmeye başlıyor ülkenin her yeri. Yoga yapan kadınlara cimer'e şikayet ediyorlar bunları o zaman taşlamaları lazım hani neredeler kadınlar yoga yaparken şikayet etmeyi biliyorlar nesinide şikayet ediyorlar ona da anlam vermek mümkün değil.

İstismar edildiğini sanmıyorum. Jahrein uzun versiyonunu paylaşmış. Üstelik türk oldukları yönünde teyit edilmemiş bir bilgi var.

Bir oyuncudan daha fazlası : JAHREIN.Birilerinin Jahrein’i siyasete acilen dahil etmesi gerekiyor.Ülkede muhalefetin yapması gerekenleri bu arkadaş yapıyor.Sosyal medyayı aktif olarak kullanıp, ülkenin yaralarına parmak basması çok iyi.Bağımsız milletvekili olsa Z kuşağı onu milletvekili yapar buna eminim.

Olaylara gelirsek ; ne kadar iğrenç ve mide bulandırıcı olay varsa yaşanıyor.
legendary
Activity: 1512
Merit: 1341
Catalog Websites

legendary
Activity: 2198
Merit: 1232
full member
Activity: 518
Merit: 185
Her geçen gün daha kötü ne olabilir dediğimiz durumların kat ve kat beterini görmeye başladık.
legendary
Activity: 1316
Merit: 966
forumdaki 4kahpeli atm köpekleri aldıkları aylıkla un kuyruğunda şu an, hani şu köpekler için satılan çuval unlardan; indirime falan girdiyse izdihamda olabilirler ellemeyin.
legendary
Activity: 1512
Merit: 1341
Catalog Websites
Yoga yapmak yasak ama çırılçıplak güneşlenmekte hiçbir sorun yok!
https://twitter.com/turksavun/status/1531570315737894912

https://twitter.com/turksavun/status/1531575728755687424

Ülke ne hale geldi…
Pages:
Jump to: