Pages:
Author

Topic: yoluma nasıl devam etmeliyim - page 2. (Read 308 times)

member
Activity: 714
Merit: 82
January 02, 2020, 10:52:16 AM
xrp resmen kripto paraların katili olacak. piyasaya giren parayı emiyor ve diğer coinlerin yükselişine engel oluyor. 3.sırada olmayı hak etmeyen boş beleş bir coin.

bomba coin istersen benim bombalarım şunlar; enjin-bat-blockstack-cardstack-dag..

hero member
Activity: 1666
Merit: 629
January 02, 2020, 10:14:08 AM
merhabalar

https://bitcointalksearch.org/topic/size-gore-10k-yatrm-hangisine-yapmalym-5192585   konum vardı tüm önerilere rağmen waves üzerinde inat edip takıldım satoshi yada diğer birimler yerine türk lirası olarak söylemek gerekir ise 3.4 try küsürlerinde satın aldım ve son bir kaç gün içinde 5-6 dolaylarında sattım elimde 7-8k ana para hariç bir miktar var bunun bir kısmını eth olarak yatırım yapacak ama bir umuttur yaşamak deyip giderse gitsin mantığı ile yeni bir proje yada en az 4-5x yapma ihtimali olan bir coine yatırmayı düşünüyorum xrp alacaktım ama 100milyar basılan bir coin ne kadar daha ileri gidebilir diye düşünüyorum bir ara 25try nerede ise görmüş yine böyle bir ihtimali olabilir mi acaba? önerilerinizi bekliyorum

Bahsettiğiniz dönem sadece XRP için özel bir yükseliş dönemi değil, tüm kripto paraların fiyat artışı yaşadığı dönemdi. 2017 boğa piyasası nedeni ile o fiyat seviyesine ulaşan XRP günümüzde o fiyatın yarısına bile zor ulaşır çünkü proje ekibi sürekli koin kilitlerini açıyor veya el altından XRP satışı yapıyor. Bir diğer yandan da XRP yatırımı yapmanızı tavsiye etmem çünkü mevcut XRP yatırımcıları zaten perişan halde. Elinizdeki para ile de tek bir yatırım seçeneğine bağlı kalmamanızı, sepet sistemi oluşturarak en az 3 farklı kripto paraya yatırım yapmanızı tavsiye ediyorum.
jr. member
Activity: 104
Merit: 2
January 02, 2020, 09:50:38 AM
merhabalar

https://bitcointalksearch.org/topic/size-gore-10k-yatrm-hangisine-yapmalym-5192585   konum vardı tüm önerilere rağmen waves üzerinde inat edip takıldım satoshi yada diğer birimler yerine türk lirası olarak söylemek gerekir ise 3.4 try küsürlerinde satın aldım ve son bir kaç gün içinde 5-6 dolaylarında sattım elimde 7-8k ana para hariç bir miktar var bunun bir kısmını eth olarak yatırım yapacak ama bir umuttur yaşamak deyip giderse gitsin mantığı ile yeni bir proje yada en az 4-5x yapma ihtimali olan bir coine yatırmayı düşünüyorum xrp alacaktım ama 100milyar basılan bir coin ne kadar daha ileri gidebilir diye düşünüyorum bir ara 25try nerede ise görmüş yine böyle bir ihtimali olabilir mi acaba? önerilerinizi bekliyorum
Pages:
Jump to: