Pages:
Author

Topic: Ypg terör örgütü kendi kripto parasını çıkarıyor. - page 2. (Read 460 times)

jr. member
Activity: 490
Merit: 4
kimsenin rağbet etmeyeceği bir hareket olacaktır. eşek ilişkileri için mi kullanacaklarmış yoksa silah kaçakçılığı mı veya petrol satışları mı?
sr. member
Activity: 588
Merit: 250
Terör örgütleri bile blockchain'in faydalarından yararlanıyor biz ülke olarak ne yapıyoruz acaba çok merak ediyorum. Bu blockchain için ar-ge yapılsa kripto paralar dışında çok güzel projeler ortaya konulabilir bence.
full member
Activity: 300
Merit: 103
Onşar önce mağaradan kafalarını cıkartsonlar bitcoini sonra düşünürler. O kadar zeka yok o aptallarda boş hayaller hep şu konuyu ciddiye alıp yazıyorum bende neyse salla

Valla hocam artık mağaralarda yaşamıyorlar. Koskoca ordu olmuşlar, baksana Suriyenin yarısı hemen hemen onların elinde. Mağarada yaşıyor olsalardı kripto paralardan haberlerinin olacağını sanmıyorum.
jr. member
Activity: 350
Merit: 2
bu adamlar kadar antipatik bir güruh daha yok. terör örgütü kripto para çıkarırsa bu piyasa için güzel bir haber olmaz. ha zaten yapamazlar orası ayrı.
jr. member
Activity: 462
Merit: 2
Terör örgütleriyle kripto paraların anılması çok kötü bir şey. Ama diğer yandan bu allahın belası örgütlere yardım eden ülkeler var ve izlerini iyice kapatmak için kripto paraları kullanabilirler.
member
Activity: 462
Merit: 10
Onşar önce mağaradan kafalarını cıkartsonlar bitcoini sonra düşünürler. O kadar zeka yok o aptallarda boş hayaller hep şu konuyu ciddiye alıp yazıyorum bende neyse salla
full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
Biz yarın girdikten sonra mezarda çıkararlar artık kriptoparalarını .Abd eşeklerine anca bizim tankların namlularından çıkanlarla kripto para çıkaracaklarını söylüyorum.
jr. member
Activity: 88
Merit: 6
EQWITY.IO
Bitcoin yerine takip edilemeyecek bir kriptoyu seçmeyi düşünmediler sanırım. Birde bitcoini kendileri bulmuş gibi olmuş söyledikleri.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Önce savaşı bitirsinler, sınırlar çizilsin.
Suriyeliler evine dönsün, onlardan önce gelen peşmergeler de gitsin hatta. şehirler yeniden imar edilsin. Açlar doysun. Yol su elektrik olsun. Anca ondan sonra düşünülebilecek bir şey bu.
Laf olsun diye ortaya konuşmuşlar. Gayri ciddi bir haber.
Hocam dedikleriniz "bütün dünya buna inansa bir inansa hayat bayram olsa" tadında olmuş. Umarım gerçekleşir ama çok zor görünüyor şimdilik dedikleriniz.  Ortadoğu'da huzur değil huzursuzluk vardır hep. Bölgenin son yüzyıl kaderi bu.
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
Önce savaşı bitirsinler, sınırlar çizilsin.
Suriyeliler evine dönsün, onlardan önce gelen peşmergeler de gitsin hatta. şehirler yeniden imar edilsin. Açlar doysun. Yol su elektrik olsun. Anca ondan sonra düşünülebilecek bir şey bu.
Laf olsun diye ortaya konuşmuşlar. Gayri ciddi bir haber.
jr. member
Activity: 236
Merit: 1
Silahlı kuşatma dışında ekonomik yaptırımlarla da mücadele eden YPG'den Bitcoin adımı geliyor. Yaptırımlarla baş etmenin yolunu kripto para kullanımında bulacağını iddia eden YPG 'Suriye parasına bağımlı olmak istemiyoruz' dedi.

Rojava Teknolojik Gelişim Başkanı Erselan Serdem Suriye'nin kuzeyinde kripto para ile ilgili yeni teknolojik gelişmelerin uygulanmasının planlandığını belirtti.

Serdem, kripto para hamlesiyle ilgili olarak şöyle konuştu: "Suriye hükümetinin parasına bağımlı olmak istemiyoruz. Kendimize ait kripto parayla ticaret yapmak istiyoruz.”

Serdem ayrıca, "Yeni sistemin geleceğiyle ilgili olarak, insanların kaynakları nasıl yöneteceğine ilişkin derinlemesine düşünmemiz gerekir. Biz, sistemimize ‘merkezileşmemiş toplum sistemi' diyoruz" diye belirtti. Projenin diğer fikirdaşı olan Amir Taaki CoinDesk'e yaptığı açıklamada, "Rojava, anarşist ilkelere dayalı olarak yeni bir toplumun kurulmasını amaçlayan devrimci bir proje. Bu da hukuk, savunma, toplum ve kültür demek" dedi.

Söz konusu teknolojinin, insanların kurumlar üzerinde yetki vermelerine, ilişkileri resmileştirmek için akıllı sözleşmeler oluşturmasına ve operasyonları şeffaf bir şekilde denetlemelerine izin verebileceği belirtiliyor.

Zernews
Pages:
Jump to: