Pages:
Author

Topic: Yüksek Performanslı Oyun Laptobu Tavsiyesi. - page 2. (Read 292 times)

member
Activity: 233
Merit: 10
önemli olan ne kadar butce ayırdıgın fiyat performansa gore en mantıklısını yazsın burdakilerde
legendary
Activity: 2324
Merit: 1176
Aslinda sorman gereken soru bence oyun icin laptop mu masaustu mu?

Bende senin gibi basta laptop almayi dusunuyordum nerdeyse 4 ay arastirdim ve masaustu almaya karar verdim. Ben arastirirken arkadasim MONSTER marka bir laptop aldi ve ben istedigim parcayi istedigim markadan alip ozellestirip gonul rahatligimla oyunumu oynarken arkadasimin laptopu pubg yi low orta ayarlarda oynatiyordu. Arkadasim 4300 tl ye almisti bende 4500 tl ye dizdim masaustunu. Eger laptop olsun illa diye bir takintin yoksa masaustu tavsiye ederim siddetle. Arkadasima simdi masaustu diziyorz benim pc nin performansi yuzunden  Grin ama illa laptop olacak diyorsan kisaca olmasi gereken ozellikleri yazayim arastir sende bana hak vereceksin.

-Öncelikle teknik servis ve kalite çok önemli markasi MSI yada ASUS olmali benim nazarımda. Tabii dell alienware varsa oda cok basarili ama f/p olarak ondan daha basarili laptoplar var.

-Minimum 16 gb ram ghz degeri onemli degil.cizim mizim yapmiosan ghz oyun performansini hic etkilemiyor.

-7700hq yada 8700 hq mumkunse islemci sec.

-HDD minimum 1 tb + 120gb ssd olsun. Sistemde ssd olunca resmen ölü çubuğu bile canlandiriyor pc aleminin viagara selalesi kerata  Grin ha performansa soyle etkiyor sahneler arasi gecisi, kayit suresini, pc acilis kapanislarini inanilmaz hizlandirior yoksa bu ekran goruntulerini kaliteli verdigini falan soylemiyorum.

-En önemli parcası *EKRAN KARTI* Ben laptopta nvidia, masaustunde AMD taraftariyim. Alacaksan da sende benim gibi witcher 3 hayraniysan siddetle minimum 1060, mumkunse 1070 tavsiye ederim. Gercekten farkina deger pisman olmazsin.

-Ekran mumkunse 17.3" inch olsun oyun zevki ust kalitede seyreder. Bu ozelliklerde bir laptop alabilirsin.
member
Activity: 336
Merit: 11
gerçekten oyun oynamak istiyorsan masaüstü toplamanı tavsiye ederim.hem aynı özellikleri daha uyguna çıkarabilrsin Smiley

hem fiyat olarak daha uygun hem performansı yüksek. hemde ömrü daha uzun. ilerleyen yıllarda sadece ekran kartını veya ramini yükselterek masaüstünü rahatlıkla güçlendirebilirsiniz.
tavsiyem aynı şekilde masaüstüdür.
newbie
Activity: 196
Merit: 0
gerçekten oyun oynamak istiyorsan masaüstü toplamanı tavsiye ederim.hem aynı özellikleri daha uyguna çıkarabilrsin Smiley
member
Activity: 322
Merit: 14
MSI tüm bilgisayarları veya masaüstü casper

MSI tüm bilgisayarlar derken ?
3000 tl lik msı var ben bununla ultra ayarda witcher 3, gta 5,Pupg falan oynayabilecek miyim ?
birde laptop diyorum masaüstü casper demişsin çok aydınlatıcı olmuş kardeşim.

pupg'yi şu anda ki laptopların çoğunda ultra oynayamazsın. hele 3000 lik msı ile hiç oynayamazsın. ölümcül bir fps ile karşılaşırsın. nereden biliyorum ev arkadaşımda 4500 liralık bir msi gaming laptop vardı o oynayamıyordu:)
oyun için neden masaüstü düşünmüyorsun? ne kadar performansları iyi olsa bile 1.5 2 saatlik yük altındaki oyunları oynadığın zaman bilgisayar ciddi manada ısınıp performanstan düşüyor. o turbo fanlar bile yetmiyor.
full member
Activity: 288
Merit: 100
Asus un ürettiği yeni G752 modeli çok iyi olduğunu duydum. Tanıtım videolarını izledim gerçekten oyun bilgisiyarı olarak yapmışlar.  6. nesil Intel Core i7 işlemci ve NVIDIA GeForce GTX 980M ekran kartı var. RAM kapasitesi 64GB DDR4 RAM’e kadar genişletilebiliyor. fiyatı yüksek ama oyun deneyimini ileri seviyede yaşatacağı kesin. bir bak derim.
member
Activity: 252
OPEN GAMING PLATFORM
lenovo nun gaming serisileri guzel. gtx10.. serili ekran kartli olanlarinda kasasi da degisti, klavyede, ddr4 ram ler var
newbie
Activity: 14
Dell Inspiron 7567 gaming Laptop tavsiye edebilirim. çok hoş ve kaliteli bir yapısı var.
newbie
Activity: 126
Tabiki monster almalısın.
Çünkü oyun için üretiliyorlar.
newbie
Activity: 18
monster ları öneririm yok daha iyi olsu isterseniz dell güzel markadır.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030

galiba monster alacağım.
Tulpar T7 modellerinden birini düşünüyorum baya kaliteli bir firma bu konuda.
jr. member
Activity: 196
Merit: 2
Monster gayet iyi laptoplar cikariyor hele oyun icin ondan iyisi yok bence.
member
Activity: 143
Monster ve MSI en iyileri şüphesiz. Pahalı ama kaliteli. Paranıza göre alabilirsiniz birini.
full member
Activity: 224
Merit: 100
Monster alabilirsin, hem ekran genişliği hem performansı iyidir.Monster oyun bilgisayarları çıkarıyor çogunlukla. Hp'nin yeni çıkan OMEN serisi de alınabilir.Bana özellikleri fena değil gibi geldi. Tabi bir de MSI tercih edebilirsin, bunlar işini görür diye düşünüyorum.
full member
Activity: 448
Merit: 124
Arkadaşlar kendime şöyle sağlam bir oyun laptobu alayım diyorum.
Bu konu hakkında bana fikir verebilecek bu konudan anlayan arkadaşlar lütfen tavsiyelerinizi yazınız.
veya laptopda olması gereken ram ve ekran kartı özelliklerini verebilirsiniz .

Yurtdışından alablirsen Alienware serisinin herhangi birisini alabilirsin. Favorim Alienware 17

http://www.dell.com/en-us/gaming/alienware-laptops

Lenovo Ideapad Y700 de iyi bir bilgisayar tabi daha üst modellerini de alabilirsin

Direk ekran kartı vs diyorsan:

Laptop ta en az 16GB RAM
Ekran  kartı ise en az Geforce 980M işine yarayacaktır.
member
Activity: 62
MSI pahalıdır, kalitesi tartışılmaz.
legendary

MSI tüm bilgisayarlar derken ?
3000 tl lik msı var ben bununla ultra ayarda witcher 3, gta 5,Pupg falan oynayabilecek miyim ?
birde laptop diyorum masaüstü casper demişsin çok aydınlatıcı olmuş kardeşim.
member
Activity: 224
legendary
Arkadaşlar kendime şöyle sağlam bir oyun laptobu alayım diyorum.
Bu konu hakkında bana fikir verebilecek bu konudan anlayan arkadaşlar lütfen tavsiyelerinizi yazınız.
veya laptopda olması gereken ram ve ekran kartı özelliklerini verebilirsiniz .
Pages:
Jump to: