Pages:
Author

Topic: Yüksek potansiyelli coinler - page 2. (Read 309 times)

legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
April 14, 2019, 09:51:45 AM
cattcılar başladı yine propogandaya...
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
April 14, 2019, 09:31:13 AM
Bu ay BNB'de büyük bir coşku bekliyorum ben. Hem BNB-DEX mainnet yapılacak hem de token yakılacak. İlk sıraya BNB'yi koyabiliriz.
Orta ve uzun vadede ise EOS, ZRX ve Tezos'dan umutluyum. Pump-dump coinlerini hesaba katmıyorum.
BTC ve ETH bulundurmayı da ihmal etmeyin. Herkese bol kazançlar olsun.
jr. member
Activity: 462
Merit: 2
April 14, 2019, 08:29:21 AM
İçlerinde gerçekten yüksek potansiyelli denebilecek catt var. Bnb zaten belirli bir seviyede ne kadar kkazandırabilir ki? Catex dividenti bilmem 1-2 aydır takip ediyorum 7-8 satoshiden 21-22 satoshiye çıktı fiyatı.
jr. member
Activity: 196
Merit: 4
April 14, 2019, 07:32:54 AM
BIX ve BNB, KCS tamamda CATT falan nedir ya
full member
Activity: 602
Merit: 100
April 14, 2019, 07:30:06 AM
Cat.ex bana da biraz şişirme gibi geliyor, bounty e katılan çok ama borsayı açtığımda sitenin arayüzünde filan çok çalışılmamaış. Bence daha fazla gayret göstermeliler. Son zamanlarda Kucoin de kendini çok geliştirdi.
member
Activity: 630
Merit: 37
April 14, 2019, 07:21:35 AM
catt mı yüksek potansiyelliymiş bıraksana dostum hacimsiz çöp bir borsanın reklam ve bounty ile şişirilmiş çöp ötesi tokeni ileride yatırımcısını üzeceğine kesin gözüyle bakıyorum catt tokenin
legendary
Activity: 2128
Merit: 1657
April 14, 2019, 07:07:25 AM
Borsa coinlerine dikkat edin merkeziyetsiz borsalar yükselişte artık borsalar kripto piyasasını domine edemiyecek,

BNB dahil bu fiyatlardan borsa bazlı kriptolara temkinli yaklaşılması gerektiğini düşünüyorum.
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
April 14, 2019, 06:43:11 AM
binance coin tamam da hocam herkes bunu bekliyor. yani şu forumda benim dışımda kaç kişinin elinde bnb yok acaba? kimse satacaksınız hocam bu token kırmasını? ileride lap lap diye bu piyasaya giren enayiyi mi bekleyeceksiniz? tıpkı "neo süper gelsene." dönemi gibi. şimdi 10 dolar oldu yüzüne bakan yok. geçtiğimiz aylarda 5 dolardan alan adamlar neo'yu 20 dolar olunca kafasına vurmayacak mı? bnb de öyle. yine alın bekletin mutlaka kazanç verecektir ama önemli olan daha gizlilerini bulmak.

zamanında cet'e ben de forumun gazıyla bulaşıp zararla elimden çıkardım. bitcoin cash yalaklığı dışında borsası benim hoşuma gidiyor ama o kadar çok borsa var ki sayamam. kcs alırım daha iyi. catt içinse bir şey demiyorum. birilerine kitlemek için forumda cebelleşiyor insanlar ama yok bir adım dahi atamıyor. nedense bana borsası da tokeni de güven vermiyor. imzadan kazanın ama çok para da gömmeyin.
member
Activity: 532
Merit: 22
April 14, 2019, 06:31:30 AM
Ben gibi geçen seneden beri takip eden arkadaşlar çok zarar etti.Şunu gördüm yükseliş başlayınca en çok borsa tokenleri kar bırakıyor.Daha sonra ise para tüm altları yavaş yavaş dolaşıyor.
Uzun vade için aldığım coinler.

bnb=binance coini
cet = coinex coini
catt = catex coini

Özellikle catt seçtim çünkü günlük kar payı veriyor.Şuan yaklaşık 15 dolar para geliyor bana 2 milyon kilitledim.
fiyatı ise çok ucuz geldi.
Coinex ise kendini geliştirmeye devam ediyor.dividend olayı kaldırıldı ama çoklu hesap ve bir çok yeni özellikle ekleeycek.
Binance ise dex ve alt yapı geliştirmeleriyle daha çıkacak gibi duruyor.

gören zannedecek o 15 dolar para olarak geliyor. adamlar bir sürü token  veriyor çoğunun ne ettiği belli değil. 2 milyon adet kilitlemeye 15 dolar vermez. borsa da doğru düzgün hacim bile yok. parça parça gelenleri satabilirsen az bir miktar gelir ama bahsettiğin miktar olmaz. çünkü ciddi alıcı satısı arasında fiyat farkı çok fazla.
member
Activity: 308
Merit: 10
April 14, 2019, 06:04:11 AM
Ben gibi geçen seneden beri takip eden arkadaşlar çok zarar etti.Şunu gördüm yükseliş başlayınca en çok borsa tokenleri kar bırakıyor.Daha sonra ise para tüm altları yavaş yavaş dolaşıyor.
Uzun vade için aldığım coinler.

bnb=binance coini
cet = coinex coini
catt = catex coini

Özellikle catt seçtim çünkü günlük kar payı veriyor.Şuan yaklaşık 15 dolar para geliyor bana 2 milyon kilitledim.
fiyatı ise çok ucuz geldi.
Coinex ise kendini geliştirmeye devam ediyor.dividend olayı kaldırıldı ama çoklu hesap ve bir çok yeni özellikle ekleeycek.
Binance ise dex ve alt yapı geliştirmeleriyle daha çıkacak gibi duruyor.
Pages:
Jump to: