Pages:
Author

Topic: Yüksek stake ödülü veren coinler? - page 2. (Read 399 times)

hero member
Activity: 1582
Merit: 670
October 31, 2019, 02:52:45 PM
Ben bir aralar bu stake işine çok kafa yormuştum hatta navcoin almıştım raspberry pi ile stake yapmaya falan çalışmıştım fakat piyasa ayı sezonuna girdi aldığım coinlerde elimde patladı o yüzden bu stake olayına tövbeliyim yaparsam da ethereumun posa geçmesini bekleyip onu stakelerim.

Ethereum staking kârlı olacaktır eminim. Ancak 32 ETH istediğini unutmayın. Yaklaşık bugünün parasıyla 6000$ değerinde yatırım yapmanız lazım. Getirisini görmemiz lazım öncelikle.
full member
Activity: 616
Merit: 101
October 31, 2019, 01:37:51 PM
Ben bir aralar bu stake işine çok kafa yormuştum hatta navcoin almıştım raspberry pi ile stake yapmaya falan çalışmıştım fakat piyasa ayı sezonuna girdi aldığım coinlerde elimde patladı o yüzden bu stake olayına tövbeliyim yaparsam da ethereumun posa geçmesini bekleyip onu stakelerim.
hero member
Activity: 1204
Merit: 630
October 31, 2019, 01:12:55 PM
Selam arkadaşlar, malum Binance lendingden sonra coin stakelemek veya lending yapmak biraz populer hala geldi. Aranızda stake veya lending yapanlar var mı? Varsa hangi borsada veya hangi cüzdanda aylık veya haftalık  yüzde kaç orandan lending yapıyor merak ediyorum.

Benim bulduğum şu sitede bir liste var, sıralama yapabiliyorsunuz: https://poslist.org/

Buraya göre en populer olan NEO, %5'le birinci sırada. En çok stake yapılan coin olarak göze çarpıyor, zaten Binance lending programına da dahiller.

Eğer bu konuda tecrübeleriniz varsa lütfen paylaşın ve iyi bir stake coini yakalamaya çalışalım.

Burada dikkat edilmesi gereken bir kaç şeyi hatırlatmak lazım. Staking ile çok ödül veren projelerin enflasyonist etkisini ve piyasa talebindeki artışın yeterli olup olmayacağını iyi tartmamız lazım. Mesela örnekte NEO verilmiş. NEO coin olarak her zaman talebi olan bir coin. Fakat staking'i yapılan o kadar çok kripto para var ki... Yani %50 ödül alacağım diye parayı çer çöpe yatırmayın.
sr. member
Activity: 1106
Merit: 273
October 31, 2019, 08:02:38 AM
genel olarak postlardan anladığım kadarıyla stakelemenin ve lendingin hala çok da karlı olmadı. tabi bu amerika, avrupa bazı asya ülkelerini göz önüne aldığımızda orada faiz oranları çok düşük olduğu için türkiye ile kıyaslayınca biraz garip geliyor.

amerikada yanlış hatırlamıyorsam aylık faiz oranları %1 falandı, türkiyedeki gibi %20'lere falan gitmemiştir hiç, tabiki ben direkt olarak ülkemizdeki faiz oranlarıyla kıyaslıyorum bu paraları, bu yüzden her türlü parayı bizim bankalara yatırmak daha mantıklı geliyor, fakat yurtdışında yaşayan birisi için stake ve lending karlı olabilir.

stake ve lending işlemleri kripto para birimlerinin  artık bankacılık sisteminin en önemli faaliyeti olan "faiz"'in yerini alabileceğine işaret ediyor. hatta bazı siteler kripto para birimi borcu da veriyor, borç alabiliyorsunuz.

legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
October 31, 2019, 07:03:54 AM
stake olayı apayrı bir kavram ama lending olayı margin trading in temelini oluşturan bir kavram. stake de yan basabilirsin ama lending de asla. margin işleme izin veren altyapı bunun önlemini zaten daha sistemi kurarken alır. kaldıraçlı işlem yapacaksan onun hesabı ayrı olur. o hesaba teminat yatırırsın, yatırdığın teminat tutarı - collateral karşılığı diğer yatırımcıların lending yaptığı tutarı kullanma hakkına sahip olursun.
o yüzden lending yapacaksan herhangi bir risk durumu yoktur, yatırdığın miktarı vade süresince kilitler. vadesi dolunca faiziyle hesabınasa geri işler.
sr. member
Activity: 840
Merit: 300
October 31, 2019, 05:37:27 AM
Triviata oyunu sayesinde iyice araştırma fırsatı bulduğum VRA var. Son zamanlarda binance söylentileri de dolaşıyor ben ufak bir miktar stake yatırdım. Günlük %0.1 stake veriyor. Yıllık toplam token miktarınızın %36.5unu kazanabiliyorsunuz. Ancak stake özelliği belli bir rakamla sınırlı arada açılıyor yer fakat çok uzun durmuyor.

yanılmıyorsam binance usdt'ye stake ödülü veriyor aslında trade yapmayanlar için müthiş bir fırsat hatta oran gayet fazlaydı %6 olması lazımdı, coinmarketcap'tan bakmıştım hatta linki buraya atayım. Hem de sadece 14 gün için

https://interest.coinmarketcap.com/currencies/tether

deneyen oldu mu acaba?

güzel bir listeymiş hocam eline sağlık,  ben binance da denedim bu olayı yıllık %14 veriyor ama 15 günlük yani 2 haftalık. bu açıdan bakınca çok karlı değil, ama arada bir kitliyorsunuz  1-2 dolar para geliyor. zaten bu düzenli olan bir şey değil yani sürekli olarak olmuyor, arada binance bunu yayınlıyor, siz de başvuru yapıyorsunuz, dolmadan yetişirseniz listeye ekleniyorsunuz. böyle bir durum. yani öyle ahım şahım bir kar yok.

https://poslist.org/  sitesi de güzelmiş biraz baktım gayet mantıklı ve doyurucu bir site, sonrasında da daha ayrıntılı inceleyeceğim içerdiği koinleri bakalım bir analiz yapalım ona göre belki çok karlı bir durum olursa gireriz, bakalım.
full member
Activity: 490
Merit: 104
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
October 31, 2019, 05:17:58 AM
Terste bırakmasıyla ünlü kripto ekosisteminde stake popülerleşmeye başlamışsa (bir süredir durum bu, elbette "ulan zaten rekt olduk, bari 3-5 faiz kazansın" diye düşünenler de var ama genel olarak bir coin/token kilitletme manipülasyonu var gibime geliyor) piyasa bir şeylere gebe olabilir. Bağlayacaksanız da daha çok kazandırır diye uzun vadelerle bağlamayın ve unstake süresi fazla olanlardan uzak durun. Vazgeçince tokenı serbest bırakmak için (mesela) 3 gün istiyorsa o 3 günde çok fırsat kaçabilir.

Mesela kucoin şu sıralar kcs kilitleme işleri ile meşgul. Diyelim ki 3-5 aylığına kilitledin. Alacağın %30 faiz için bekleyeceksin ve o sıralarda kcs artış gösterir ise bu sefer kucoin kendi elinde olan kcs leri millete satmaya başlayacak. Ben kilit olayından kendimce uzak duruyorum varsın %30 olmasın. Zaten giren girmiş %30 çıkartmaya yetmez. 😀
legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
October 31, 2019, 05:12:11 AM
Terste bırakmasıyla ünlü kripto ekosisteminde stake popülerleşmeye başlamışsa (bir süredir durum bu, elbette "ulan zaten rekt olduk, bari 3-5 faiz kazansın" diye düşünenler de var ama genel olarak bir coin/token kilitletme manipülasyonu var gibime geliyor) piyasa bir şeylere gebe olabilir. Bağlayacaksanız da daha çok kazandırır diye uzun vadelerle bağlamayın ve unstake süresi fazla olanlardan uzak durun. Vazgeçince tokenı serbest bırakmak için (mesela) 3 gün istiyorsa o 3 günde çok fırsat kaçabilir.
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
October 31, 2019, 03:57:28 AM
Triviata oyunu sayesinde iyice araştırma fırsatı bulduğum VRA var. Son zamanlarda binance söylentileri de dolaşıyor ben ufak bir miktar stake yatırdım. Günlük %0.1 stake veriyor. Yıllık toplam token miktarınızın %36.5unu kazanabiliyorsunuz. Ancak stake özelliği belli bir rakamla sınırlı arada açılıyor yer fakat çok uzun durmuyor.

yanılmıyorsam binance usdt'ye stake ödülü veriyor aslında trade yapmayanlar için müthiş bir fırsat hatta oran gayet fazlaydı %6 olması lazımdı, coinmarketcap'tan bakmıştım hatta linki buraya atayım. Hem de sadece 14 gün için

deneyen oldu mu acaba?
o verilen oranlar yıllık faiz oranları. annual diye geçer yıllık faiz.
yıllık %6 dan aylık %0.5 günlük %0.016 gibi bir oranda faiz getirisi elde edersin
sr. member
October 30, 2019, 06:47:22 PM

deneyen oldu mu acaba?
sr. member
Activity: 364
Merit: 250
October 30, 2019, 05:12:50 PM
sr. member
October 30, 2019, 04:31:52 PM
Selam arkadaşlar, malum Binance lendingden sonra coin stakelemek veya lending yapmak biraz populer hala geldi. Aranızda stake veya lending yapanlar var mı? Varsa hangi borsada veya hangi cüzdanda aylık veya haftalık  yüzde kaç orandan lending yapıyor merak ediyorum.

Benim bulduğum şu sitede bir liste var, sıralama yapabiliyorsunuz: https://poslist.org/

Buraya göre en populer olan NEO, %5'le birinci sırada. En çok stake yapılan coin olarak göze çarpıyor, zaten Binance lending programına da dahiller.

Eğer bu konuda tecrübeleriniz varsa lütfen paylaşın ve iyi bir stake coini yakalamaya çalışalım.
Pages:
Jump to: