Pages:
Author

Topic: Yükseliş başlayınca piyasalar nasıl bir hareket sergileyecek? - page 4. (Read 587 times)

full member
Activity: 196
Merit: 100
yükseliş başladıktan sonra çoğu coinden 2x gibi bi artış bekliyorum ben. boğa piyasasına girecez ve sonrasında tekrar ayı piyasası.
full member
Activity: 322
Merit: 126
EndChain - Complete Logistical Solution
Şuan tüm altkoinler ve bitcoin toparlanma süreçlerinde benim tahminim bu soruların cevabını vermek için henüz çok erken biraz zamana ihtiyacımız var daha sonra tahmin yürütürüz.
full member
Activity: 308
3-2-1 şeklinde gitmesinin tam zamanı şu an bana göre.Son günlerdeki çıkarımlarıma göre bir süre daha şu anki seviyelerde seyredecektir ve daha sonra gerçek artış başlayacaktır.Tabi Bitcoin patlama mı yapar bir anda yoksa kademeli olarak mı artar orasını kestiremiyorum henüz.
member
Activity: 378
Merit: 10
yani yaklaşık tahimnler bu yönde zaten farklı olan bir şey yok genel görüşü tekrar etmişsiniz doğrudur
full member
Activity: 336
kesinlikle btc ilk önce diğerlerinden pozitif ayrışacaktır. yani bir den fırlayacaktır, inanılmaz bir şekilde yükselecek sonra 1-2 hafta kadar sabit kalacaktır. ardındansa altcoinler (ETH-ZEC -DASH) gibi sağlam koinler özellikle şov yapmaya başlayacaktır.
sr. member
Activity: 628
Merit: 251
Ralli'nin neden sadece Bitcoin'de yaşanacağını düşünüyorsunuz bilmiyorum ama Mart ayında birçok altcoinin yol haritasında güzel gelişmeler gözüküyor.. Birçok projenin en önemli gelişmesi Mart ve Nisan aylarında dolayısıyla ben direkt olarak Bitcoin temelli bir artış değil kaliteli her projenin artacağı bir artış bekliyorum.
full member
Activity: 938
Merit: 115
Çoğunluk ilkbaharda bir toparlanma bekliyor. Genel görüntü sanırım bu yönde gerçekleşecek. Önemli olan inşaallah dibi görmüşüzdur. Çünkü yeni bir dip oluşursa bu sefer 3000 leri çok rahat görürüz.
sr. member
Activity: 476
Merit: 257
Piyasada tam anlamıyla bir yükseliş olması için devletlerin en az iki ay boyunca Bitcoin'i rahat bırakması gerekiyor. Şu an rahat bıraksalar anca Mart'ın ortasında gerçekten iyi bir yükseliş yakalayabiliriz bana göre Mart ayı bizi ters köşe yapacak ve bir yükseliş evresine gireceğiz hemde aynı 2017'de olduğu gibi.
full member
Activity: 168
Merit: 106
Smart Micro-Insurance
açıkçası şu anki sergilediği hareket ile bize ne sinyal vermekte onu anlamalıyız 6 bin düşüp tekrar 9 seviyelerine çıkması bundan sonraki dönemde tekrar 6 seviyelerine ile bilme ihtimali var  özlediğimiz gibi 12000 üstü 15000 üstü ne zaman olacak buna bakıp bakmak önemli Bunlar da analizlerle verilerle gerçekleşebilir ama geçen seneki bu hareketlerden sonra ciddi bir Yükseliş Ben bekliyorum
member
Activity: 378
Merit: 20
Önce bitcoin yükselmeye başlar. Fakat bu sefer yükseliş genel olcaktır. Yani sadece bitcoin değil altcoinlerde peşinden gelecektir.
member
Activity: 224
Ben bu sene bitcoinin biraz daha sakin ve yavaş ilerleyeceğini düşünüyorum. Yükselmede hızlı ilerleyecek olan özellikle Ethereum olacak gibi.
Altların btc ye oranla daha fazla değer kazanacağına inanıyorum kısa vadede..
member
Activity: 154
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
Piyasanın düşük olduğu zamanlar kripto paralar hakkında pek bilgisi olmayanlar için alım fırsatı olarak değerlendirilmiyor herkes hızlı arttığı zamanlar alım yapıyor ve kısa vadede kazanmayı bekliyor
member
Activity: 294
Benim fikrim once Bitcoin hareketlenecek ama Ethereum yil genelinde bitcoin den daha fazla deger katlayacak. Altcoinler de bu ikisi baglanimnda degerlenirler. Tabi arada asiri pumplanan token ve coinleri de goruruz. Yeterki nerede satacagimizi bilelim.
member
Activity: 266
Bence bitcoin çok ani yükseliş göstermeyecektir yıl içerisinde. Yavaş yavaş yükselecektir. Alt koinler de ani iniş çıkışlar olacaktır. En güvenli liman btc olacaktır bu sene.
member
Activity: 126
İlk bir yavaş yükseliş başlar bu 1-2 ay devam eder ve nisan mayıs gibi hızlı bir çıkış başlar diye düşünüyorum altcoinler için tam bir şey söylemek zor ama bu artıştan bir pay alırlar eminim.
newbie
Activity: 196
Merit: 0
Umarım beklenen o yukselis gecikmez bu yukselme baslayinca piyasa genel olarak daha duzenli hareket edecektir.
full member
Activity: 344
Kısmen fiyat yükselmesi oldu. Ama yeterli değil hiç kimse bu seviyeleri beklemiyor. Bu nedenle piyasalar nasıl bir hareket sergileyecek henüz anlamış değiliz, bir gün olumlu bir gün olumsuz haberler geldikçe karışıklık devam eder.
jr. member
Activity: 238
Merit: 3
Yükselmeye başladığını çok hissettirmemesini yani yavaş yavaş yükselip kendini sağlama alması lazım . Artık 10x gibi beklentiyi girmiyorum . Çıksın da çoğa gerek yok
full member
Activity: 938
Merit: 115
Artık bir süre ani hareket yapmasın. Ani hareket yukarıda olsa aşağıda olsa insani çok yoruyor. Biraz stabil kalsın bu seviyelerde. Yoyo gibi olunca yürek dayanmıyor. Biraz yavas.
full member
Activity: 308
--
Normal şartlar altında bitcoin hızlı bir yükseliş yaparsa altcoinler ilk etapta düşüyorlardı. Fakat bu durumda çoğu yatırımcı hem altlardan hem de bitcoinden kaçtığı için bitcoin yükselirse tekrar geri geleceklerdir. Hem bitcoin hem altlar yükselecektir diye tahmin ediyorum ama tabi bitcoin çok hızlı yükselmemeli yoksa altlar yine düşer.
Pages:
Jump to: