Pages:
Author

Topic: Yunanistan sınıra 7 bin asker yığdı - page 2. (Read 251 times)

newbie
Activity: 168
Merit: 0
April 06, 2018, 04:13:02 AM
yunanistan rahat durmaz. anadolu ve kıbrısı alma hedefleri 100 yıldan fazladır var onlarda. bizim ege adaları konusunda o kadar yunan işgali iddiası varken tatmin edici cevabı ben halen alamadım hükümetten. tutup da yunanistan türkiyeye savaş açmaz, açamaz. ekonomisi berbat . ancak avrupalı dostlarından garanti alacakda oooo. anca göz korkutmaya çalışıyor.
sr. member
Activity: 616
Merit: 342
April 06, 2018, 01:28:32 AM
Türkiye'yi "kışkırtmaya devam eden düşman" olarak nitelendiren Yunanistan Savunma Bakanı Panos Kammenos, Ege Denizi'nin Türkiye’ye yakın kısmındaki adalarda daha fazla askeri personelin görevlendirilmesini emrettiğini söyledi.

Savunma Bakanı Panos Kammenos, iki NATO müttefiki arasındaki gerilimin ardından, 7 bin askerin adalara ve Batı Trakya’daki bir sınır bölgesine taşındığını söyledi.

“ONLARI EZERİZ”

Kammenos, Kuşadası'nın karşısında yer alan Samos'un hemen yanındaki İkarya adasında, "Cesaretleri varsa, topraklarımızın bir santimini zorlasınlar. Birleşmiş Yunanlılar onları ezecekler. Biz onların provokasyonları, tehditleri ve hakaretlerinden korkmadık, dize getirilmedik. Bizi daha da güçlendiriyorlar" ifadelerini kullandı.

kaynak: https://odatv.com/yunanistan-sinira-7-bin-asker-yigdi-05041802.html

tam yorum yazacak oluyorum sonra bir gülme geliyor  Grin
Pages:
Jump to: