Pages:
Author

Topic: Yurt disinda yasayan vatandaslarimiz ne durumda - page 2. (Read 844 times)

member
Activity: 80
Merit: 10
https://i.imgur.com/0dgtBou.png
Kesinlikle daha iyidir ama yurtdışında yaşayan tanıdıklar hep ağlanıyor herhalde gidip nüfus arttırmamamız için konsolosluktan böyle bir rica gelmiş Cheesy Cheesy Şaka bir yana youtubedaki gurbetçi arkadaşların rahatlığını görünce insan üzülüyor.
member
Activity: 168
gren kart başvursu nasıl oluyor  ?
newbie
Activity: 28
Merit: 0
Amerika da yaşayan akrabalarım var bizden rahat 10 kat güzel yaşıyorlar. Çoğu amerika çapında orta ama türkiye için çok zengin.
Valla ben hersene greencard'a başvuruyorum Çıktığı gibi amerikadayım kaç yıldır hayalini kuruyorum ama umarım bir gün orda olacağım Smiley
full member
Activity: 322
Merit: 100
rahatlar iyi para kazanıyorlar benim kuzenler 5-6 yıldır amerikada ama ülkemizi yemeklerini özlüyorlar arada 15 gün gelip giderler
sr. member
Activity: 303
Merit: 250
ne özü hocam allah aşkına öz möz mü kaldı da bizde özünden uzaklaşmak gibi bir cümle kurma gereksinimi felan duydunuz ben açıkçası yurt dışında olsam arkama bile bakmam
member
Activity: 154
Merit: 15
Feyste yaklaşık 1 senedir kanada grubundayım(kanadadada yaşayan türklerin kurdugu yardımlaşma grubu) analı kızlı mining yapan mı dersin kripto para borsasını takip eden teyze mi dersin.. şaşıyor insan vay be diyor. arada bir de marketlerin fiyat listesini atıyorlar. 8,2 dolara 1 kilo bonfile et 0,8 dolara 1 kilo muz falan görünce tepem atıyor Sad
sr. member
Activity: 588
Merit: 251
İnsanın kendi vatanı gibisi yok ,yurt dışına insanlarımız para için, iş için  gidiyorlar, gittiler yaşı  ileri seviyede olan gurbetçilerimiz vatanımıza geri dönüyor, dönmeyenler de var tabi, dönenlerin para sıkıntısı olmuyor, yurt dışında alınan maaşlar Turkiyeye oranla çok iyi.
newbie
Activity: 30
Biz ne durumdayız? O ne olacak? Asıl mesele biziz.

En kötü durumda olanlar bile bmw 5 serisine falan binmiyor mu? Cheesy
Konuyu açan arkadaş mahalle baskısı, türklere bakış açısı gibi anlamlarda soruyu yöneltmiş olmalı

Bu arkadaşın dediği gibi en kötüsü BMW 5 serisine biniyor Smiley Biz hala tabanvay
member
Activity: 308
Aslında şöyle sahilleri bizdeki gibi değil de gerçekten güzel kumsallar olan, insanının yüzünün güldüğü bi ülkede yaşasak ne güzel olurdu.
Bence yurtdışında yaşayanların durumu bize göre çok çok iyidir Smiley
newbie
Activity: 18
Amerika da yaşayan akrabalarım var bizden rahat 10 kat güzel yaşıyorlar. Çoğu amerika çapında orta ama türkiye için çok zengin.
full member
Activity: 420
Vallahi garipsedim. Durumu kötü olan, huzursuz olan, hukuksuzluğun içerisinde cebelleşen, asgari ücretle 2 çocuk okutmaya çalışan bizleriz, yani bu ülkede yaşayan insanlar. Normalde onların sorması gerekmiyor mu? Smiley Biz burada iyiyiz, adalet, özgürlük, huzur ve güzel yaşam standartları var siz ne haldesiniz hala açmısınız, hala ülkeye adalet gelmedi mi diye bu başlığı onların açması gerekirdi Smiley
yorumunuzu okurken acınacak halimize güldüğümü farkettim, ülke olarak trajikomik bir haldeyiz sanırım. yazdıklarınız hususunda keşke yanılıyorsunuz ülkemizin durumu gayet iyi, güvenlik huzur,ekonomi adalet konusunda bir çok ülkeden ilerideyiz diyebilseydik lakin malesef kelimesi kelimesine doğru yazmışsınız. hatta bir git gide hukukun olmadığı ülkeler arasında kendimize yer ediniyor, her geçen gün çalkantılı siyasetin döndüğü bir ülke haline geliyoruz. Allah sonumuzu hayır etsin inşallah
member
Activity: 238
yasam olarak iyi olmasina ragmen turkiyedeki ortam baska bir yerde yok.
full member
Activity: 616
Orada para çok az emek çok para; burda çok emek az para
Yurtdışında yaşayıp belli günlerde Türkiyeye gelip hava atmazlar mı sinir oluyorum ama tanıdığım biri şöyle demişti para çok gelir yükseliyor ama insanlar birbirleri ile rekabet halinde birbirlerinin kuyusunu kazıyorlar gerçek dost yok.
 Gerçi yurtdışı falan farketmez Türkiyede de para varsa yüzüne gülen çok sanırsın herkes dost paran yok kimse aramaz sormaz. Sahte dostluklara karnımız tok az olsun öz olsun
newbie
Activity: 42
Bence buradakinden daha iyi yaşadıkları kesin. En azından daha uygar, insanların birbirine daha nazik ve düzgün davrandıları biryerde yaşıyorlar. İnternette yasaklı sitelerin bulunmadığı, sosyal medyanın zart zurt kapatılmadığı biryerde yaşıyorlar.
legendary
Activity: 2744
Merit: 1556
En kötü durumda olanlar bile bmw 5 serisine falan binmiyor mu? Cheesy
Konuyu açan arkadaş mahalle baskısı, türklere bakış açısı gibi anlamlarda soruyu yöneltmiş olmalı
jr. member
Activity: 94
Merit: 1
“Decentralized Transportation Economy”
Tabi bu durum kişiden kişiye değişir, ama ben bulduğum ilk fırsatta hayatımı yurt dışında kurmayı planlıyorum. Gelecek için çok daha iyi olacaktır. Ülkemizin durumu malum Sad
sr. member
Activity: 728
Merit: 261
ekim ortasından beri yollardayım  gördügüm türklerin en kotu durumda olanları turkiyeki hemşerilerinden daha iyi hayat yaşıyor.
member
Activity: 78
benim tek ozledigim yemekler ve sevdiklerim, onun disinda dogaysa doga, eglenceyse eglense. Turkiyeye her gelisimde ilk ses ve kavga, herkeste huzursuzluk. Ozlenecek bir yani yok memleketin.
sr. member
Activity: 420
Merit: 260
Vallahi garipsedim. Durumu kötü olan, huzursuz olan, hukuksuzluğun içerisinde cebelleşen, asgari ücretle 2 çocuk okutmaya çalışan bizleriz, yani bu ülkede yaşayan insanlar. Normalde onların sorması gerekmiyor mu? Smiley Biz burada iyiyiz, adalet, özgürlük, huzur ve güzel yaşam standartları var siz ne haldesiniz hala açmısınız, hala ülkeye adalet gelmedi mi diye bu başlığı onların açması gerekirdi Smiley
newbie
Activity: 1
Bizler yurt disindakiler hep memleket hasretindeyiz..
Pages:
Jump to: