Pages:
Author

Topic: Yurt dışında şirketi olan insan için arbitraj - page 2. (Read 611 times)

jr. member
Activity: 73
Merit: 1
Ortada bi mal ya da hizmet alisverisi olmadan fatura kesebilecek misiniz?
sr. member
Activity: 728
Merit: 264
Bitcoinde fiyat çok hızlı oynadığından dolayı alımı yapacak olan kişi ile satımı yapacak olan sizin senkron bir şekilde hareket etmeniz lazım. Yani ucuz olandan alım yapılırken bir diğer elde satımı yapıyor olacak gerçek zamanlı arbitraj hesabı. Bu olayı bitcoin/gerçek para paritesi üzerinden değilde. Eth-eth üzerinden yapmak gerekir büyük bir btc stoğunuz olacak tabii .Bu olayı tek başına yapmanızda mumkun. 5 ayrı borsadaki interaktif hesabınızda bitcoinleriniz ve ethereumlarınız olacak eşit ölçülerde mesela. Ethereumlarınızı ethereumun en yuksek oldugu noktadan satarken en düşük olduğu noktadan almaya başlayacaksınız. Aynı şekilde bitcoinle çaprazlama yapacaksınız bunu 5 ayrı hesapta kriptopara çeşidi ne kadar bol olursa o kadar alım-satım imkanı olur. Pasif emir yazacaksınız tahtaya piyasa fiyatından yazmayacaksınız denk geldiği kadar olacak artık.
newbie
Activity: 5
Merit: 0
Yabancı forumda bir kaç koreli arkadaş buna benzer arbitraj başlıkları açmışlar. Exchange fiyatlarından daha yuksek fiyata bitcoin alımı teklif ediyorlar. Korede yüksek fiyattan satabilmek için demekki. Bu asyalılara normal exchangeler kapalımıki forumdan almaya çalışıyorlar hep merak etmişimdir. Aslında akrabası filan asya tarafında olan insanlar güvene dayalı bir şekilde hızlıca transferler yapıp bu işten çorbayı kapıyorlar sanırım.
Valla kore yada asya ile ilgili bilgim yok ama doğrudur sonuçta her ülkede farklı.
Ama şöyleki ben bu işin para gönderme kısmını yapabilirim yani  zaten
Hali hazırda para gönderip alıyorum proforma fatura üzerinden zaten.
Bu işi gerçekten iyi yapan birisine sigortalı iş + kârın yüzde 5 ini vermeyi planlıyorum.
Bakalım kafamıza göre birini bulabilecekmiyiz.
sr. member
Activity: 728
Merit: 264
Yabancı forumda bir kaç koreli arkadaş buna benzer arbitraj başlıkları açmışlar. Exchange fiyatlarından daha yuksek fiyata bitcoin alımı teklif ediyorlar. Korede yüksek fiyattan satabilmek için demekki. Bu asyalılara normal exchangeler kapalımıki forumdan almaya çalışıyorlar hep merak etmişimdir. Aslında akrabası filan asya tarafında olan insanlar güvene dayalı bir şekilde hızlıca transferler yapıp bu işten çorbayı kapıyorlar sanırım.
newbie
Activity: 5
Merit: 0
Arkadaşlar merhaba.
Ben uzun zamandır bitcoini takip ediyorum. Ve bir kaç hafta önce
Bitcoin in yurt dışı ve yurt içi fiyat aralığını fark ettim.
İngilterede, Amerikada, Türkiyede ve Bulgaristanda şirketlerim var.
İthalat ve ve ihracat yapıyorum. Sizce bu işi yapabilirmiyim?
Yaparsam nasıl? Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Pages:
Jump to: