Pages:
Author

Topic: Yurt dışından asic getirmek yasak mı - page 2. (Read 229 times)

sr. member
Activity: 404
Merit: 251
Arkadaşlar gümrük vergisi falan filan alınıyor yinede yasak mı misal 10 tane alsan telefon gibi bi sınırı var mı uzun uzunda aydınlata bilirsiniz seve seve okurum Smiley
Getiremezsin arkadaşim
Getirirsin ama burada satanlar dan daha pahalıya gelir
Zaten ne şart la olursa olsun PSU sokamazsın
newbie
Activity: 97
Merit: 0
Vergisini verdiğin sürece sıkıntı olmaz ama bir gümrük müşaviri ile anlaşmak lazım diye biliyorum yoksa direk sipariş ederseniz geçmeme ihtimali var
member
Activity: 406
Merit: 11
Yurtdışından herhangi bir ürün gümrük vergisi ödenerek alınabilir, yasadışı bir şeyi yok. Rakam yüksek olabilir.
full member
Activity: 333
Merit: 101
yasal yollardan getirip gümrük vergisini ödeyip alabilirsiniz.ancak kaçak yolla sokmaya çalışırsanız ozaman el koyarlar işlem başlatırlar. 
member
Activity: 728
Merit: 10
Trphy.io
Bu cihazları ülkeye sokmaya çalışırken yakalanan ve el koyulanları daha önce görmüştük ama belki de yasal standartlar vardır ve yerine getirilirse sorun olmaz. İyi araştırmak gerekir bunu
sr. member
Activity: 658
Merit: 255
Hiç almadım mining ile bir ilgim de yok ama vergini verdiğin yasal bir şekilde işlemleri yaptığın sürece herhangi bir sorun olacağını düşünmüyorum. Birkaç haber vardı bunun ile ilgili onlar kaçak veya bildirilmeden getirilenler.
newbie
Activity: 12
Merit: 0
Arkadaşlar gümrük vergisi falan filan alınıyor yinede yasak mı misal 10 tane alsan telefon gibi bi sınırı var mı uzun uzunda aydınlata bilirsiniz seve seve okurum Smiley
Pages:
Jump to: