Pages:
Author

Topic: Yurtdışından alışveriş limitleri - page 2. (Read 315 times)

legendary
Activity: 2100
Merit: 1452
August 06, 2024, 01:09:10 AM
Mlyonlarca insan bir kişiye oy vermiş başkan demişler sen ne dersen bizim için sorun yoktur diye başkanlık sistemine de evet demişler. Adamda gelmiş halk ve esnaf için kaçırılan verginin önüne geçmiş ee  tabiki yapacak onun itibarindan tasarruf olmayacakki sarayın ışıkları yanmaya ışıldamaya devam etsin. Sizin ne işiniz olur aliexpress le temu ile.

İşin tuafı eskiden de vergi alıyordu zaten mesele vergi değil. olayın özeti halk sadece başkanın istediğine erişebilsin.

yakın gelecekte aganın bokunun üstüne bok olurmu denirse şaşırmam.
sr. member
Activity: 1778
Merit: 294
August 05, 2024, 08:08:02 PM
Bu limitlerin düşürülmesinde en büyük etkenin sosyal medyada son 1 aydır dolaşıma sokulan ve herkesin bakındığı Temu sitesinin olduğunu düşünüyorum ucuza limitin altından o kadar çok ürün alındı ki bunu engellemek istediler.Kararın 15 gün içerisinde yürürlüğe gireceğini bilmiyordum haberi görünce çok üzülmüştüm şimdi sizin sayenizde sitelere son kez gözden geçireceğim bundan dolayı konu ve içerik için ekstra teşekkürler.
legendary
Activity: 2324
Merit: 1176
August 05, 2024, 04:23:55 PM
Arkadaşlar maalesef üzücü bir haber az önce resmi gazetede yayınlandı

Tek siparişte geçmemeniz gereken 150 Euro limit 30 Euro’ya düştü ayrıca AB ülkeleri dışından ki burada Çin siteleri bizi ilgilendiriyor verilen siparişler %60 vergiye tabi artık özetle diyorlar ki aliekspressten yurtdışından ürün alamazsınız hepsini iç esnaftan tedarik edeceksiniz

Edit : 15 gün içinde yürürlüğe girecek karar alacak arkadaşlar hızlıca alsınlar ihtiyaçlarını
Pages:
Jump to: