Pages:
Author

Topic: Yurtdışından Kredi Kartı ile Al TR'de Kar Et! - page 2. (Read 372 times)

newbie
Activity: 48
Merit: 0
Yurtdışından kredi kartı ile alıp türkiyede satmak çok mantıklı değil. Transfer ücretleri + kredi kartı komisyonları ile Btctürk ile aynı fiyata geliyor değmez.

member
Activity: 154
Merit: 10
Karlı hesap, kredi kartını nerden bulacak millet, limit dolu.
member
Activity: 285
Merit: 12
Çok yüksek miktarla yapılırsa kar edilebiliyor, fakat bu işin vergisi osu busu başa bela olmaya başlıcak gibi, yüklü alış satış yapılamaz yurtdışından diye düşünüyorum. Waves ile çalışan digilira var artık ona yönelmeye başlıyorum ben de.
member
Activity: 140
Merit: 10
Bunu düşünen oldu. Komisyon ücreti, transfer ücreti farkı kapatır.
legendary
Activity: 1036
Merit: 1001
Arbitaj olayı karışık bütçenin yüksek olması gerekiyor yönetebilmen için . Tek seferlik alayım tek seferlik vereyim le çoğu zaman kaçırıyorsun arada ki fırsatı .. En iyisi deneyip öğrenmek senin için .
member
Activity: 378
Merit: 11
Bunu yunanistandan yapanlar oldugunu okumuştum bır yerde orda atm dne bıtcoın alınabılıyormuş ve fark dedgıınız gibi çokmuş. Bizim borsalarda sanıyorum kuru yuksek tuttukları ıcın oluyor bu bahsettıgınız
hero member
Activity: 938
Merit: 1000
Arbitraj denir kardeşim buna ama kredi kartı ile alınca hemen hemen aynı fiyata denk gelir yurt dışında olman veya alacak birinin olması lazım öyle mümkün gözüküyor.
full member
Activity: 602
Merit: 120
Arbitrah = senin bahsettiğin şey. İmkansız mı değil yapabilirsin ama kredi kartı ile alınca biraz daha komisyon lu alıyorsun diye biliyorum.. ama tinerde denemek isteyen yapabilir tabi 50 k peşin parası var ise ?
member
Activity: 203
Merit: 15
bunu hesaplayanlar senden önce oldu ama bunun önüne geçmek biraz zor gibi.. sonuçta adam o paraya o bitcoini alıyor ve aldığı sürece de bu sistem değişmeyecek ayrıca k.kartı ile alım yapılabilen borsalar sınırlı cex.io var k.kartı komisyonu yuksek ayrıca bizim borsalarla fiyatları hemen hemen aynı.. bunu yapabilmek için yurt dışından birini bulup ona aldırıp burda bozduracaksın.
full member
Activity: 322
Merit: 112
pahalı satan borsa değil sen ben'iz.serbest piyasa bu bahsettiğin sitelerden fiyat konusunda benim şikayetim yok çünkü pahalı alıyorsam pahalıda satıyorum.ama burdan alıpta yurtdışında nakite dönersen o sıkıntı olabilir
member
Activity: 164
Merit: 17
The first celebrity management platform on the blo
Bu nedir abi bu bizim borsalar BTCTürk Koinim Koineks vs. hepsi fiyatı şişiriyor. Yurtdışından kredi kartı ile al gel burda sat 1 Bitcoin'de 5 bin lira kalıyor. Gelen parayı kredi kartına yatır 5.000 kardasın. Bunun ticaretine başlıycam en sonunda ya da fiyatı makul seviyelere indirsinler.
Pages:
Jump to: