Pages:
Author

Topic: yüzüklerin efendisi tv dizisi için gelişmeler sürüyor. - page 2. (Read 226 times)

member
Activity: 128
Merit: 10
Orkların, plastik makyajlı oyuncularla canlandırılması yerine %100 dijital ortamda elde edilmesinden sonra, ki bu Hobbit serisiyle olmuştu, seriden hiçbir tat alamaz olmuştum. Umarım LOTR asaletine yakışacak, göze en güzel şekilde hitap edecek bir seri izleriz Smiley
full member
Activity: 316
Merit: 100
Süper bir dizi film olur.
member
Activity: 276
yılda kaç bölüm çekiicekler acaba? gelmiş geçmiş en güzel filmlerden değil taaa kendisi olan seridir dizisi nefes keser.
sr. member
Activity: 658
Merit: 252
Zor bir iş umarım yapımcılar ve oyuncular üstesinden gelebilirler. Heyecanla ve sabırsızlıkla bekliyorum . Bakalım nasıl bir dizi olacak.
member
Activity: 224
Beklentiler çok yüksek olduğu için bu dizinin beklentilerin altında kalması çok muhtemel bir olay.Yine de ortaya kaliteli bir sanat eseri çıkacağından hiç şüphem yok.
member
Activity: 224
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
İnşallah beklentilerin altında kalmaz. Yani çok zannetmiyor kalacak büyük ihtimalle ama beklediğimize değer bir şey çıkar ortaya. LOTR SANA AŞIĞIZ AŞIK
member
Activity: 68
#Blog Writer
Heyecanlanmıyor değilim. İnşallah bir an önce başlar  Cool
member
Activity: 98
“Innovation Powered by Crypto”
Kaliteli dizi olacağa benziyor. Bekleyip göreceğiz artık
member
Activity: 154
Merit: 16
çok merakla beklediğim yüzüklerin efendisi tv dizisi için gelişmeler devam ederken, yeni haberleri bir birimizle yaplaşmamız dileğiyle, altta amazon stüdyolarına verildiğine dair bir link paylaşıyorum.

https://webrazzi.com/2017/11/14/yuzuklerin-efendisi-tv-dizisi-resmen-amazonun/

SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM UMARIM DEGER
newbie
Activity: 18
Merit: 0
deli gibi bekliyorum valla baslasa bi an once mukemel olacak Smiley
full member
Activity: 518
Merit: 102
simply getting the job done
çok merakla beklediğim yüzüklerin efendisi tv dizisi için gelişmeler devam ederken, yeni haberleri bir birimizle yaplaşmamız dileğiyle, altta amazon stüdyolarına verildiğine dair bir link paylaşıyorum.

https://webrazzi.com/2017/11/14/yuzuklerin-efendisi-tv-dizisi-resmen-amazonun/
Pages:
Jump to: