A ono, pričamo o čovjeku koji je dobio novce od Mladena za one viceve i onda je pozvao forum na cugu jer je smatrao da je tako bolje.
Stvarno mi je nevjerojatno da se ovo događa, ali isto tako je i realno za očekivati da nikog neće biti previše briga za 'nekog lika s lokalnog foruma neke zemlje za koju nismo nikad čuli'.
Ne mora značiti da je sve izgubljeno za Regulusa.
Ako dobro obrazloži svoju žalbu i posta je u meti, i ako dobije veliku podršku naše zajednice, vjerujem da ima šansu da dobije oprost i da mu se obnovi account.
Evo, za primjer, pogledajte moj ''slučaj''.
Dok se nisam prijavio za merit sourcera to nisam ni znao, ali eto ispalo je da nitko tko ima red trust od DT člana ne može postati merit sourcer, odnosno da se takav slučaj još nije dogodio na forumu.
Ovo je 1 od mnogih postova u tom topicu u Meti gdje su me jasno upozorili na tu činjenicu i govorili da nemam nikakvu šansu da postanem merit sourcer ako mi DT član ne povuče negativni trust:
Coolcryptovator
I don't think there is any red trusted merit source, I am not sure because we don't know all the merit source. Correct me if I am wrong. As far as I know previous applicant wasn't with red tag those application approved. After be a merit source if someone get red tag that's different case. But form begain of application if someone have red tag, I believe it will prevent him from become merit source. OP should convince iluvbitcoins to remove red tag. I don't think theymos going to consider it if applicant's is untrusted by default trust. It's just my opinion, who know about admin mind.
Iskreno, nakon svih tih upozorenja i posebno nakon pomalo neugodne rasprave (barem meni) koja je nakon toga uslijedila u tom topicu sa Iluvbitcoin-om zaista nisam više vjerovao da imam ikakvih šansi da postanem sourcer.
No, dobio sam jako veliku podršku svih vas, iz naše lokalne zajednice a podržali su me i mnogi drugi, neutralni članovi foruma.
Istovremeno sam argumentirano objasnio što je zapravo pozadina priče iza negativnog trusta i iznio svoju stranu priče.
Koliko sam vidio, nakon što sam iznio svoje argumente, većina se složila da je taj negativni trust neopravdan i da ne bi trebao biti prepreka mojem promoviranju u merit sourcera.
No, ostalo je ''visjeti u zraku'' da je takva situacija neuobičajena i da nitko ne zna za slučaj da netko sa negativnim trustom postane sourcer.
Očigledno je da je theymos pažljivo pročitao raspravu, sve argumente i donio zaključak koji je bio u moju korist.
S obzirom na to, mislim da i Regulus nije bez šanse.
Ako mu svi, kao lokalna zajednica, damo svoju podršku, i stanemo iza njega, i ako njegova žalba bude dobro argumentirana, vjerujem da postoji dobra šansa da Regulusa vratimo nazad.