Pages:
Author

Topic: Zcash - page 16. (Read 49394 times)

hero member
Activity: 1655
Merit: 600
November 01, 2016, 05:22:57 PM
ZEC fiyatı tırmanışa geçti. 1.715'e kadar çıktı ve çıkmaya devam ediyor. ZEC kazmanızı şiddetle tavsiye ederim. ZEC kuru 1 BTC altına inerse de ETC veya ETH kazmaya başlarsınız. Ben öyle yapıyorum.

bir pump dalgası anladığım kadarıyla. tekrar 1'in altına düşmesi çok uzun sürmese gerek. ödül miktarı sürekli artıyor haliyle. 

ben normal kazmayı bıraktım, sadece genesis ile cloud mining'e devam edeceğim. aylık değerlendirme sonuçlarını buradan açıklarım.

Genesis te H/s olarak satın alma var. Sols/s olarak değer yoktur. Eğer işlem yapıyorsanız açıklama yapar mısınız bende alayım ordan.

bildiğim kadarıyla Genesis'teki H/s, Sols/s ile tamamen aynı. yalnız bazı minerların gösterdiği H/s farklı.

Genesis'ten almak için biraz bekleyebilirsiniz. sonuçta alsanız da aralık ayından once mining yapamayacaksınız ve H/s fiyatının hala olması gerekenden çok daha yüksek olduğunu düşünüyorum.

benim 12 H/s şu ana kadar 0.00814004 Zec getirdi. günlük kazılan Zec miktarı genelde istikrarlı. en büyük problem allocation yaparken bir kısmını doğrudan btc'ye çeviremiyor oluşunuz.
member
Activity: 74
Merit: 10
November 01, 2016, 03:37:37 PM
Settings kısmından Payment threshold in ZEC  kısmına 0.01 yaz bir alt kısmına da ip adresini yaz kaydet. otomatik gnderiyorlar. 3 defa ödeme aldım ben. 0.01 i geçince gönderiyorlar. kafalarına göre.

Statik IP yok bende artık orda kazmıyorum galiba benim ZEC onlara kaldı Smiley
hero member
Activity: 2170
Merit: 612
Online Security & Investment Corporation
November 01, 2016, 03:08:29 PM
Settings kısmından Payment threshold in ZEC  kısmına 0.01 yaz bir alt kısmına da ip adresini yaz kaydet. otomatik gnderiyorlar. 3 defa ödeme aldım ben. 0.01 i geçince gönderiyorlar. kafalarına göre.
member
Activity: 74
Merit: 10
November 01, 2016, 02:36:02 PM
Microsoft Azure Sunucu İle Madencilik Yapmak, Ne Dersiniz ? Smiley

Flypool dan ödeme alamıyorum nasıl alıyorsunuz ?
hero member
November 01, 2016, 07:43:11 AM
Bu zcash kazmak mantiklimi degilmi ?? Bilgisi olan varsa paylassin lutfen . genoil v5 mineri rx serisinde stabil sanirim yada ucretli iyi bir miner var mi ? Tecrubeli madenci abiler yorumlari bekliyoruz

https://bitcointalksearch.org/topic/zcash-mining-icin-en-hzl-miner-1667657

Linkte paylaştığım minerı kullan. Şuanda bende bu çalışıyor ve getirisi güzel.

daha önce nicehash ve suprnova ya kazım ama flypool daha iyi.
copper member
Activity: 1358
Merit: 523
November 01, 2016, 06:38:21 AM
Bu zcash kazmak mantiklimi degilmi ?? Bilgisi olan varsa paylassin lutfen . genoil v5 mineri rx serisinde stabil sanirim yada ucretli iyi bir miner var mi ? Tecrubeli madenci abiler yorumlari bekliyoruz
hero member
November 01, 2016, 06:04:38 AM
ZEC fiyatı tırmanışa geçti. 1.715'e kadar çıktı ve çıkmaya devam ediyor. ZEC kazmanızı şiddetle tavsiye ederim. ZEC kuru 1 BTC altına inerse de ETC veya ETH kazmaya başlarsınız. Ben öyle yapıyorum.

bir pump dalgası anladığım kadarıyla. tekrar 1'in altına düşmesi çok uzun sürmese gerek. ödül miktarı sürekli artıyor haliyle. 

ben normal kazmayı bıraktım, sadece genesis ile cloud mining'e devam edeceğim. aylık değerlendirme sonuçlarını buradan açıklarım.

Genesis te H/s olarak satın alma var. Sols/s olarak değer yoktur. Eğer işlem yapıyorsanız açıklama yapar mısınız bende alayım ordan.
legendary
Activity: 1848
Merit: 1023
I am a good bro
November 01, 2016, 02:01:47 AM
Guvenilir uyelere nvidia maxwell(5.0)kartlarda calisan mineri verebilirim ucretsiz(diger kisilerle paylasmamaniz karsiliginda).ben kazamiyorum siz kazin mk

Edit;miner optimize ediliktir.tek gtx 750 ti'de 17 ye yakin solve veriyo
Bana gönderebilirsin Cheesy
Edit: Win 10 virüs gerekçesiyle çalıştırmadı
hero member
October 31, 2016, 04:04:23 PM
Margin trade yapabileceğimiz neresi var? Bitmex 2x veriyor başka bir yer bulamadım.

şu anda başka bir yer yok bildiğim kadarıyla. bitfinex ve polo'ya yakında gelir diye tahmin ediyorum.

bu arada margin trading geldikten sonra çok fazla kişi shortlamaya çalışırsa, tam tersi fiyat ani bir şekilde yükseledebilir. dikkatli olmak lazım.
sr. member
Activity: 335
Merit: 250
October 31, 2016, 03:53:26 PM
Margin trade yapabileceğimiz neresi var? Bitmex 2x veriyor başka bir yer bulamadım.
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
October 31, 2016, 03:46:44 PM
para parayı ceker 0.9 dan topladı bırılerı 3.5 cıkardı sımdı 2.5-3 arasına zeciyo milleti bizde bakıyoz öyle Cheesy
sr. member
Activity: 462
Arianee:Smart-link Connecting Owners,Assets,Brands
October 31, 2016, 03:32:44 PM
Guvenilir uyelere nvidia maxwell(5.0)kartlarda calisan mineri verebilirim ucretsiz(diger kisilerle paylasmamaniz karsiliginda).ben kazamiyorum siz kazin mk

Edit;miner optimize ediliktir.tek gtx 750 ti'de 17 ye yakin solve veriyo
hero member
Activity: 868
Merit: 502
October 31, 2016, 03:29:50 PM
koptu gidiyor  2,75 e kadar cıktı mk suan Cheesy ama dalga sanırsak yakında dusecektır
edit : 1 dk da 3,25 e cıktı vay vay kım yapıyor acaba Cheesy
hero member
October 31, 2016, 03:25:29 PM

sr. member
Activity: 448
October 31, 2016, 03:18:57 PM
Koptu gidiyor maşallah. Madencinin yüzü gülüyor. Bu fiyatlarda seyrederse, madenciler rigleri ikiye katlar yakında. Aman nazar değmesin. Mümkünse 2000 dolar altında kalmasın. Uçuyor mübarek. Zerocash nedir iyi araştırmak gerekli bu saatten sonra. Neden bu kadar yükseldi çözmek lazım.

Yoksa bundan sonra yatırımı bitcoine değil de zerocash e mi yapmak lazım gibi soruların cevabını bulmak adına, iyice incelemek gerekiyor =)
hero member
October 31, 2016, 02:56:30 PM
hero member
October 31, 2016, 01:32:01 PM
Yeni nesil soygun yöntemi de bu oldu. Nasıl bir kafa yapısına sahip insan gidip borsadan bu fiyatlardan alım yapar? Bu yaptıkları göz göre göre parayı çöpe atmak. Aklım almıyor gerçekten.

bunu anlamak gerçekten zor...
aklıma acaba bu soyguncular sırf fiyatı tırmandırmak için sağ cepten alıp sol cebe mi koydular diye de soruyorum...

Bitcoin http, zcash https mantığı altında tanıtımları yapıldı. Bu yüzden beklentiler bitcoinden daha pahalı olacağı yönünde. zorluk derecesi artınca bundan 5 yıl kadar sonra bitcoini geçebilir. Başlangıçtaki yüksek fiyatta nalım yapmak mantıksızdı. Ancak şuanda kazım yapıp satmamak mantıklı olabilir tabi ki uzun vade de düşünüldüğünde.
hero member
Activity: 518
Merit: 500
October 31, 2016, 10:14:51 AM
zec düştükçe düşüyor sanırım bu işte kazana Hs satanlar oldu ...
alanlar enazından yatırdıklarını çekmiştir.
legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
October 31, 2016, 06:19:17 AM
Yeni nesil soygun yöntemi de bu oldu. Nasıl bir kafa yapısına sahip insan gidip borsadan bu fiyatlardan alım yapar? Bu yaptıkları göz göre göre parayı çöpe atmak. Aklım almıyor gerçekten.

İlk girdiğinde 2 btcden alan 3000 btcden sattı, bi de öyle düşünün. Girişteki kıtlıkta fiyat gayet normaldi, herkes şansını denedi. Abartmamak lazım. Böyle olacağı çok belliydi, en azından zcash'i az çok takip edip, başlangıçtaki blok ödülü muhabbetini bilen herkes için.
sr. member
Activity: 419
Merit: 255
October 31, 2016, 04:30:03 AM

bunu anlamak gerçekten zor...
aklıma acaba bu soyguncular sırf fiyatı tırmandırmak için sağ cepten alıp sol cebe mi koydular diye de soruyorum...
Pages:
Jump to: