Pages:
Author

Topic: ZCASH olması gereken değeri çok altında sanki Tartışma Konusu - page 2. (Read 356 times)

sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Borsadan zamanla bu tarz coinler delist edilebilir.Uzun vade düşünmek lazım ne zaman patlayacakları hiç belli olmaz.Büyük bir borsa delist ettiğinde sıkıntı doğurabilir.Bu piyasa şu an maalesef hep manüpilasyon haberlerle gidiyor.Proje ile giden çok az coin var.O yüzden dikkatli olmak gerekir.
jr. member
Activity: 532
Merit: 1
Gizlilik odaklı coinlerin acı gerçekleri bunlar. Zamanla piyasadakı yerlerini kaybedecekler. Onun için düşük fiyatları normal.
member
Activity: 322
Merit: 32
Zcash kaliteli bir coin bunu bu piyasada önemli çoğu kişi de teyit ediyor ama kriptoparaları takip etmek isteyen tarafların hoşuna gitmiyor anonim olması. Bu yüzden Dash, Zcash ve Monero Japon ve bazı Kore borsalarından delist edildi.

Ama merkezsiz borsalar yükselişe geçince bu coinlerin yükselişini durduramayacaklar ve talep çok artacak.
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
Balinaların keyfi hareketleri sadece . Zcash eğer bir pump dalgası gelir ise 1k dan aşağıya olmaz .
member
Activity: 314
Merit: 19
Ben tam tersini düşünüyorum. Her ne kadar gizlilik coinleri regüle edilecek de olsa gizli şekilde ödeme almak veya yapmak isteyen insanlar olacaktır. Kara para, kötü işler v.s.

Sonuç olarak bu tip paraların regüle edilerek kaldırılması yerine kabul görmese bile kullanılması daha olasıdır. Trade için borsa şart değil. Yeter ki altında sağlam bir kullanıcı kitlesi olsun.
full member
Activity: 476
Merit: 100
Artık coinlerin yükselmesi için fazla acele etmemek gerek diye düşünüyorum. Sebebine gelirsek şu an ETF onayı bekleyen bir BTC var ve tüm hareketler BTC'ye göre şekillendiği için ondan nem kapıyor tüm coinler. Tabi bu süreçte pump yiyenler var ama asıl net hedef BTC hareketlenmesi olacaktır. BTC gerekli hareketliliği sağlarsa ZCASH'de aynı hareketliliği yaşayacaktır tekrar.
member
Activity: 812
Merit: 14
FRX: Ferocious Alpha
Çoğu coin çok fazla değer kaybetti zaten. Zcash tek bundan nasibini aldı. Ayrıca zcash monero ve dash gizlilik den dolayı Japonya'nın borsalarında istememesi ikinci bir darbe vurdu. Olası bir bogada o da kendisini toplar
copper member
Activity: 1358
Merit: 523
Hangi para değerinde ki. piyasada altcoinler %90 ath fiyatının altında. şişirilmiş fiyatlardan bu fyatlara düşmeleri beklenmedik gelebilir fakat şahsi görüşüm sadece gizlilik üzerine kurulmuş altların yok olmaktan başka çaresi yok.
member
Activity: 364
Merit: 10
GR
Bu coin bildigim kadariyla gizlilik coinlerinden bir tanesi.  Kripto paralar regule edilirken gizlilik paralari bu kapsamda olmayacaktir.  Her firsatta gizlilik coinleri duzenlemenin disinda tutacaklarini buyuk borsalarin yavas yavas listeden kaldiracagini dusunuyorum.
member
Activity: 314
Merit: 19
Selamlar,

Toplam dolaşımdaki miktara baktığımızda zcash kendi gibi olan kripto paralar arasında düşük bir değere sahip. bunu neye bağlamak gerekir bilmiyorum ancak düşük hacimli bir para olası bir yükselişte çok daha fazla yükselebilecektir. Çünkü elinde tutan insan sayısı az ve dolaşımdaki miktar da az.

Ne düşünüyorsunuz?

Bu arada coinbase haberleri çıktı bir ara bunun hakkında? olur mu sizce?
Pages:
Jump to: